anahella 23.12.03, 12:39 Oby Pierwsza Gwiazdka przyniosla Wam radosc i spelnienie. Szukajcie o zachodzie Slonca nad rowniez zachodzacym Ksiezycem Wenus - oby przyniosla Wam wszyskim radosc i harmonie przy Wigilijnym stole. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
savanna Re: Wszystkim forumowiczom Wesolych Swiat. 23.12.03, 13:15 A wiec - radosnych i zdrowych! S. Odpowiedz Link
all2 Re: Wszystkim forumowiczom Wesolych Swiat. 23.12.03, 22:46 Dwóch Jowiszów w każdym horoskopie, w samych harmonijnych układach i bez VAT- u... Odpowiedz Link
rafojata Re: Wszystkim forumowiczom Wesolych Swiat. 24.12.03, 07:52 A ja oprócz radosnych Świąt, życzę wszystkim aby łuska wigilijnego karpia włożona dziś do portfela (w fazie przybywającego Księżyca) sypnęła w nadchodzącym roku fortuną, a pocałunki pod jemiołą zapewniły wszystkim domownikom dużo miłości i serdeczności na codzień.A Gwiazdka niech przyniesię pod choinkę, mnóstwo, mnóstwo prezentów. Pozdrawiam Odpowiedz Link
silvanca Re: Wszystkim forumowiczom Wesolych Swiat. 24.12.03, 13:51 zdrowych, wesolych i spokojnych swiat moze banalnie, ale.. ze szczerego serca Odpowiedz Link
nightbird Re: Wszystkim forumowiczom Wesolych Swiat. 24.12.03, 14:22 Ja też chciałabym złożyć Wszystkim Radosnych, jowiszowo-wenusowych Świąt z odrobiną uranowych tylko miłych niespodzianek)) Odpowiedz Link
ellenai Re: Wszystkim forumowiczom Wesolych Swiat. 24.12.03, 17:53 anahello ja tobie takze chce zlozyc zyczenia wesolych swiat i szczesliwego nowego roku kochana: Odpowiedz Link
dori7 Re: Wszystkim forumowiczom Wesolych Swiat. 24.12.03, 19:01 Niech Wam wszystkim kwadratury i opozycje dadza odpoczac, i niech same piekne trygony i sekstyle rozswietla ten swiateczny czas radoscia ) Jowiszowych klimatow... i nie jedzcie za duzo, bo potem Saturn (to chyba on?) bedzie musial kroczyc do akcji ) Wszystkiego najlepszego ) Odpowiedz Link
aarvedui Re: Wszystkim forumowiczom Wesolych Swiat. 25.12.03, 18:51 no niezle,niezle.post zyczeniowy a tu nagle sypnelo osobami,ktore raczej rzadko widuje na forum(wypowiadajace sie).moze czesciej jakies lzejsze tematy nalezy zaczynac?moze cos z zyczeniami na nowy rok? ];-> Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: Wszystkim forumowiczom Wesolych Swiat. 29.12.03, 13:34 moze to dlatego, ze jeden z forumowiczow radzi innym, zeby mysleli i nie powtarzali tematow i stad ta rzadka obecnosc :: kochani. zycze wam abysmy w koncu dowiedzieli sie o co chodzi w tym swiecie i znalezli swoje wlasne struktury planetarno-gwiazdowe, tak zeby wszystko bylo jasne i zebysmy mogli powiedziec sami o sobie, ze jestesmy jasnowidzami. ( to chyba niezla kaska:)) wszystkiego naj, dobrego humoru, szalenstwa, odkrywania nowych ladow i przestrzeni ziemsko- niebiansko- morskich, i zadowolenia ze swojej wenus w parze z marsem w roznych konfiguracjach i plonow z koniunkcji domu 5 i 8:) o kazdej porze roku, nie ttylko wiosennej ale zimowej tez. chociaz troche mozna sie zaziebic Odpowiedz Link
aarvedui Re: Wszystkim forumowiczom Wesolych Swiat. 01.01.04, 21:36 nowy rok,nowym rokiem ale tylko wg.grzegorza.ja na przyklad pbchodzilem nowy rok 10 dni temu.... Odpowiedz Link