nula22 Re: woodbridga, ipswich i okolice!! 19.07.05, 18:43 hej dziwczyny chlopaki, jestem pod woodbridge, mam rodzinke tzn teraz nie ma ich przez 2 tygodnie;) jak jest kktos w poblizu to czekam na maila a_stefanska@op.pl albo na kontakt na gg:2307029!! mam samochod takze w miare mozliwosci dojade, szukam 2 dziewczyn, 2 juz znalazlam do wspolnych wypadow na weekandy(ostani cudownie spedzony nad morzem!!) pozdrawiam i czekam na odp. ania Odpowiedz Link
marrtawu Suomi 20.07.05, 14:50 No to i ja sie dopisze, ze poszukuje towarzystwa w Finlandii, najlepiej blisko stolicy... Odpowiedz Link
gos_k Re: Suomi 20.07.05, 16:21 hejka. ja mam pytanko jak szukaliscie rodzin?przez biura czy samodzielnie?? bo mam zamiar od wrzesnia wyjechac ale nie wiem jak szukac.jak cos to porsze o kontakt gg:2353020 lub e-mail: m_kral@o2.pl z gory dzieki:):) Odpowiedz Link
dorizzzzz Re: Suomi 24.07.05, 17:21 a ja jestem w Northampton, jest ktos moze niedaleko? doriz@wp.pl Odpowiedz Link
bailey84 Re: Suomi 06.08.05, 22:47 witam Marta, wnioskuje ze to ta sama Marta ktora wlasnie nie mogla mnie spotkac dzisiaj :P na maila odpisze jutro bo juz za bardzo zmeczona jestem Odpowiedz Link
misia454 Genewa??! 28.07.05, 13:16 Cześć dziewczyny!! Za trzy tygodnie jadę opiekować się trzema dziewczynkami. Rodzinka mieszka defacto we Francji ale pracują w Genewie - 5 min do Genewy od ich domu. Chciałabym się z kimś skontaktować z Polski. Podobno jest tam dużo Polek. Mam nadzieję że się odezwiecie?! Pozdrawiam!! :)) Odpowiedz Link
mahda1 Re: Genewa??! 28.07.05, 22:34 Czesc, ja jestem w Lyon, chetnie wybralabym sie do Genewy, w sierpniu mam duzo wolnego. Jak juz sie rozeznasz, daj znac. POzdrawiam Odpowiedz Link
misia454 Re: Genewa??! 01.08.05, 10:50 Ok, nie ma sprawy. Jak się już zaaklimatyzuję dam Ci znać. Troszkę się denerwuję ale mam nadzieję że będzie dobrze. Pa! Odpowiedz Link
misspolka Polnocny Londyn - Sothgatelub okreg Rickmansworth? 03.08.05, 20:51 Pisze w imieniu jednej z moich au-pairs. Czy jakas au-pair mieszka w okregu Rickmansworth (Hertfordshire) lub okolic Southgate? Bardzo prosilabym o kontakt. Dziekuje bardzo. Ewa Odpowiedz Link
misspolka Re: Polnocny Londyn/ Southgate lub Rickmansworth 03.08.05, 20:54 Pisze w imieniu jednej z moich au-pairs. Czy jakas au-pair mieszka w okregu Rickmansworth (Hertfordshire) lub okolic Southgate? Bardzo prosilabym o kontakt. Dziekuje bardzo. Ewa Odpowiedz Link
magdalenapuszka Re: Genewa??! 24.09.08, 20:03 jak możecie odezwijcie się do mnie:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
beata.g266 Re: Genewa??! 29.10.08, 20:17 czesc, wlasnie przeprowadzilam sie do genevy, czekam na kontakt, moj mail beata.g26@wp.pl, pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
beata.g266 Re: Genewa??! 29.10.08, 20:14 czesc, przeprowadzilam sie do genevy kilka tygodni temu i brakuje mi znajomych, jezeli masz ochote sie spotkac czekam na kontakt, pozdrawiam Beata moj mail beata.g26@wp.pl Odpowiedz Link
testardo LONDYN 18.08.05, 21:23 poludniowy londyn (okolice Denmark Hill) bede od przyszlego tygodnia ok 2 miesiecy. Dziewczyny, odzywajcie sie! Odpowiedz Link
spinkamala Re: LONDYN 05.04.06, 16:22 he hej ja tez poludnie CROYDON!!!!moj gg 8710493 czekam !!!!!!!dziewuchy klikajcie tu nie ma nikogo!!!! Odpowiedz Link
mitchelon Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 26.08.05, 13:56 Hej jestem au pair w Anglii od ponad 7 miesiecy, mieszkam w Princes Risborough, ale przeprowadzamy sie za tydzien do Leighton Buzzard. Bylo by mi niezmiernie milo gdyby jakas au pair sie ze mna skontaktowala. Najblizsze miasta to: Milton Keynes, Aylesbury, Hemel Hempstead, High Wycombe, Wendover. Moj adres e-mail: mitchelon@gazeta.pl Odpowiedz Link
bukato Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 04.09.05, 14:27 jade 23 września na farmę w high wycombe, jeśli ktokolwiek tam jest to chętnie nawiąże jakiś kontakt mój mail: bukato@interia.pl, pozdrawiam wszystkie au pair'ki!!! Odpowiedz Link
iwill Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 03.09.05, 10:36 A w Kopenhadze to juz nikogo nie ma?! :( Odpowiedz Link
natalka5082 Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 03.09.05, 12:41 Londyn, Highway (Telrords Yard) niedaleko Tower Hill,pozdrawiam Odpowiedz Link
anaelle14 Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 16.09.05, 11:20 Witam jest ktos z Clermont-Ferrand? Pozdrawiam Odpowiedz Link
iwonaw35 Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 21.09.05, 12:55 Hej ja jestem w Belgii, Namur do przyszlego roku Odpowiedz Link
margerita_84 Re: Deutschland 22.09.05, 01:18 Witam, ja jestem kolo Salzgitter ( rejon Braunschweig - Hannover) moze jest w poblizu jakas dziewczyna, ktora jest au-pair, chetnie sie zaprzyjaznie...Pozdrowionka ( ps jak cos to pisac na gazetowskiego meila - dzieki, pa) Odpowiedz Link
dorotka_23 Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 06.10.05, 22:02 szukam innej oper-kolezanki w potsdamie, berlinie i okolicach... piszcie na adres amare@interia.pl dorota Odpowiedz Link
indie1278 Re: Peterborough - Anglia 25.10.05, 13:28 jestem od trzech tygodni w Peterborough w Anglii, jesli jest w tym miasteczku ktos jeszcze lub niedaleko lub tez daleko, ale w Anglii - piszcie, 50 min pociagiem jest Cambridge, mozna zrobic super wypadzik, poodwiedzac sie nawzajem. Kasia Odpowiedz Link
georgiab Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 30.10.05, 21:27 Czesc jestem Aga i od 3 miesiecy jestem au pair w okolich Tedbury moze jest ktos kto mieszka w poblizu byloby fajnie sie poznac.Chcialabym zwiedzic Bristol lub inne miasta a w kilka osob zawsze razniej.Jesli jest ktos z tych okolic to extra.Pa Odpowiedz Link
ifkaif kto wybiera się tej zimy jako aupair do deux alpes 11.11.05, 19:32 byłoby miło się spotkać na miejscu:) Odpowiedz Link
anna_maria21 Re: kto wybiera się tej zimy jako aupair do deux 12.11.05, 10:12 Wlasnie sie nad tym zastanawiam! Tak czy inaczej- milego pobytu!!! pozdrawiam Odpowiedz Link
emiss Paryz---> Saint Remy szukam znajomych 15.11.05, 10:28 Czy jest ktos w Paryzu , badz okolicach. Czekam na kontakt emiss@gazeta.pl Odpowiedz Link
madeleine0 Re: Paryz---> Saint Remy szukam znajomych 18.05.06, 11:37 hej Bede au pair w Paryżu od 20czerwca 2006 do 30sierpnia 2006. Będe mieszkała w Saint Maure des Fosses. Nadal pracujesz w Paryżu jako au pair? Pozdrawiam Odpowiedz Link
jolietta Re: Paryz---> Saint Remy szukam znajomych 18.05.06, 17:10 Ja moze bede od konca lipca jako au pair w Saint Maur kolo Paryza, nie wiem czy to ta sama miejscowosc ale chyba tak :) Jeszcze sie wsyztsko okaze bo rodzinka koniecznie chce mnie zadeklarowac, ja tez w sumie bym tak wolala, i nie bardzo wiedza jak to bedzie wygladalo z Polka, bo pelnoprawnym czlownkiem UE nadal nie jestesmy... :/ Ale jestem dobrej mysli :) Odpowiedz Link
emiss Re: Paryz---> Saint Remy szukam znajomych 30.05.06, 11:33 tak, ciagle nieprzerwanie :) zasuwam jako au pair, zostaje tutaj na przyszly rok, w razie czego kontakt :) Odpowiedz Link
cyberboy Zwolle NL 18.11.05, 09:56 Hej czy jest ktos z was niedaleko tego miasteczka w Holandii? Chetnie dowiem sie kilka szczeg. na temat au-pair w NL. moj mail pergo_diesel@o2.pl pozdrowionka darek :) Odpowiedz Link
sylwuniao Londyn, Norwich, Norfolk i okolice :)) 28.11.05, 18:02 Szukam znajomych operek w tych rejonach... wyjeżdżam 2 grudnia do Norfolk 2,5 h od Londynu i przydała by się bratnia duszyczka :)) kontakt do mnie to gg:2084339, mail: SylwuniaO@interia.pl POZDRAWIAM :*** Odpowiedz Link
bailey84 Stockholm 10.12.05, 14:18 Jestem obecnie jak juz pewnie wiele osob wie au pair w Parainen 30km od Turku (Finlandia), koncze tu swoj rok za tydzien i wylatuje do Polski na swieta w niedziele, ale 2.stycznia wracam do Skandynawii - tym razem do rodziny w Sztokholmie jak sa tu jakies dziewczyny stamtad to zglaszac sie :) emiliagalotti84@yahoo.it :) Odpowiedz Link
efka16_63 Au-pair w Niemczech 12.12.05, 13:02 Jestem od trzech miesiecy w poblizu sonthoen, (kolo Kempten), czy jest jest ktos w okolicy? pozdrawiam wszystki au-pairki:) Odpowiedz Link
golebica24 Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 13.12.05, 14:58 Będę od stycznia au pairką w Wielkiej Brytanii, w okolicach Ludlow i Shrewsbury w hrabstwie Shropshire. jeśli któraś z was tam jest to piszcie!!! moje gg:4616141; e-mail:golebica22@wp.pl. pozdr Agnieszka Odpowiedz Link
czeko-mafin Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 06.01.06, 23:20 Za dwa tygodnie będę bawić sie w niańkę w Blessington, ale napewno często będę odwiedzać Dublin - może któraś z was juz tam jest? Pozdrawiam Odpowiedz Link
grochola Eltham=LONDYN PLD-WSCH SE9 18.01.06, 23:34 witam wszytskie au pair,jestem od kilku dni w Eltham SE9,3 strefa w pld-wsch Londynie,szukam bratnich dusz w okolicy(Lewisham,Woolwich,Kidbroke) lub w pozostalej czesci Londynu-cel: wspolne spedzenia wolnego czasu,wypadu na odkrywanie city;-)itp prosze o kontakt mailowy agasil@o2.pl pozdrawiam cieplo Agnieszka Odpowiedz Link
kamamila Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 30.01.06, 11:38 hej!jestem au-pair w Warrington ,w Anglii.jest tu w poblizu jakas au-pair z polski? Odpowiedz Link
yasminaa1 SUISSE, Lac Leman 01.02.06, 09:58 hej! szukam znajomych miedzy Geneva a Lausanna, generalnie wokol Jeziora Genewskiego! jesli gdzies jestes w poblizu i chcialabys l(lub chcialbys) spedzic troche czasu wolnego razem ze mna, pisz: topeczek@interia.pl pozdrawiam wszystkie au pairki Odpowiedz Link
wiolenka4 Re: SKRZYNKA KONTAKTOWA 04.10.06, 18:43 hej jestem wiolka a gdzie jest ta Twoja miejscowosc?bo ja mieszkam kolo Worcester w droitwich jestem aupair to moje gg:1245428 Odpowiedz Link
sandmanka Reading/Newbury UK 21.02.06, 00:25 Heja. Od dwóch miesięcy jestem na wsi pomiedzy Reading i Newbury. Niestety, nie mam tu zbyt wielu możliwości na zawarcie znajomości, więc doskwiera mi brak towarzystwa innego niż rodzina. Jeśli jest ktoś w pobliżu, to bardzo miło byłoby poznać. Właśnie zaczęłam kurs językowy w Reading i bywam tam dwa razy w tygodniu. Odpowiedz Link
reading Re: Reading/Newbury UK 21.09.06, 20:30 Czesc. Mam na imie Ania i tez jestem na wsi w poblizu Reading. Jestem dopiero tu tydzien i chcialabym kogos poznac. Jak dasz rade to napisz na mojego meila ania__17@op.pl Bylabym bardzo wdzieczna Odpowiedz Link
reading Re: Reading/Newbury UK 21.09.06, 20:31 sandmanka napisała: > Heja. Od dwóch miesięcy jestem na wsi pomiedzy Reading i Newbury. Niestety, nie > > mam tu zbyt wielu możliwości na zawarcie znajomości, więc doskwiera mi brak > towarzystwa innego niż rodzina. Jeśli jest ktoś w pobliżu, to bardzo miło > byłoby poznać. Właśnie zaczęłam kurs językowy w Reading i bywam tam dwa razy w > tygodniu. Odpowiedz Link
agusia19861 au apir Niemcy, Darmstad, 21.02.06, 18:00 Hej jestem operko w oklicy Darmstadu (hessen) jest tu moze jeszcze ktos:) Odpowiedz Link
korwinek Re: au apir Niemcy, Darmstad, 21.02.06, 19:40 hej ja jestem w hochdorf assenheim to chyba niedaleko o ile dobrze pamietam :) papa Odpowiedz Link
agusia19861 Re: au apir Niemcy, Darmstad, 01.03.06, 10:38 Korwinek odezwij sie na meila do mnie! Jak daleko od Darmstadu jestes? Odpowiedz Link
monikawojsik Re: au apir Niemcy, Darmstad, 15.04.06, 15:31 Jestem Au Pair niedaleko Worms, więc jesteśmy sąsiadami:)Mam na imię Monika i mam 23 lata, jesli masz ochotę nawiązać kontakt, podaję mój email: robalek1983@tlen.pl Odpowiedz Link
spinkamala poludnie londyn/croydon 05.04.06, 16:30 haj szukam kogos z tej okolicy bo jeste sam jak palec i mi sie troche nudzi:)) jak co to moj gg 8710493 lub mail olszowska_K@interia.pl chetnie wyskocze do pubu clubu lub zwiedzanie pozdrawiam:) Odpowiedz Link
starsailor44 Frankfurt - jest ktoś? 11.02.07, 12:58 Witam, wkrotce zaczynam prace jako au pair we Frankfurcie nad Menem i chetnie nawiaze kontakt z au pairkami tam przebywajacymi :) A moze ktos wie co ciekawego mozna robic w tym miescie? Moj mail: creedka84@o2.pl Odpowiedz Link
sasetka1982 Re: Frankfurt - jest ktoś? 22.04.07, 20:46 tez jestem w okolicach Frankfurtu nad menem, a dokladnie w Rodgau, nie znam jeszcze nikogo, ale chetnie poznam:-) Patrycja moj mail patka1982@op.pl Odpowiedz Link