maitri 18.09.06, 12:45 Dziewczeta a moze maly meeting na St Gery?Po wyjezdzie Mary_An,chicken i paru innych dziewczyn nasze brukselskie towarzystwo dramatycznie sie skurczylo.Jestescie chetne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farelkaa Re: Do mujer i farelki 18.09.06, 16:11 ja bardzo bardzo chetnie, ale juz w Polsce jestem :) Odpowiedz Link
mujer1323 Re: Do mujer i farelki 19.09.06, 20:44 ja bym sie spotkala bo sie tu nudzeeeee Odpowiedz Link
maitri :) 20.09.06, 09:05 Farelkaa-a Ty juz na stale w Polsce?czy tylko chwilowo? Mujer to moze w sobote na Bourse?o ktorej masz czas i ochote sie spotkac? Odpowiedz Link
mujer1323 Re: :) 20.09.06, 18:28 wiesz co podaj mi twojego maila albo msn albo nr komorki bo w sumie sobote mam wolna tylko zalezy co chcesz robic bo ja mam ostatni tramwaj do domu cos po 11 wieczorem nie wiem tez czy moi hosci gdzies nie wyjda bo w tym miesiacu jeszcze nigdzie nie byli ale w dzien jestem wolna Odpowiedz Link
chicken1984 Re: Do mujer i farelki 27.09.06, 14:10 chicken wlasnie ma w planie wrocic do Brukseli bo niestety studia sie zawalilo a cos trzeba w koncu robic, no nie? a pasozytowania w domu w polsce i ogolnego nierobstwa bym nie zniosla. Tak, ze pewnie do miesiaca bede w Belgii spowrotem:) na szczescie lub nieszczescie:P Odpowiedz Link