ania-b_23 17.03.07, 22:22 hej czy sa tu moze jakies au pair z australii, bo tam chcialabym wlasnie jako au pair wyjechac ale przed tym wolalöabym sie czego wiecej dowiedziec jak to wszystko wyglada w australii, pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farelkaa Re: au pair a Australii!!!! 17.03.07, 23:42 mailowałam przez jakiś czas z rodzinką z Sydney, ale za dużo zachodu by bylo z wyjazdem, wybrałam europę :) Przedewszystkim strasznie drogi bilet lotniczy ( no i nie wiem czy są bezpośrednie loty z Polski, a lot z przesiadkami mnie przeraża), i poza tym trzeba mieć wizę :) Chociaż Australia wydaje mi się być świetnym krajem :) Odpowiedz Link
ania-b_23 Re: au pair a Australii!!!! 21.03.07, 21:01 wiem ze bilety sa strasznie drogie i trzeba leciec z przesiadkami ale to wszystko mnie nie przeraza i mimo tego chcialabym tam jako au pair poleciec, tylko najpierw chcialabym sie dowiedziec jak tam na prawde jest, wiec mam nadzieje ze na tym forum jest jakas au pair z australii. Odpowiedz Link
anna_maria21 Re: au pair a Australii!!!! 22.03.07, 09:11 Hej, nieznam zadnej au-pair z Australii, ale moja znajoma byla tam na wymianie studenckiej i byla zachwycona:) australia wg niej jest cudowna, niesamowici i pogodni ludzie, surfing, misie koala i sloneczko all the time:))) Wiec jedz!Ja Ci zycze powodzenia! ps sama bym tam pojechala ale cena biletu mnie przezraza! Odpowiedz Link