pedros123 16.03.04, 19:55 Wróciłem ze spaceru po Lubinie i wygląda na to że mamy wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
if_ona jasność widzę ;) 16.03.04, 20:11 pedros123 napisał: > Wróciłem ze spaceru po Lubinie i wygląda na to że mamy wiosnę. Najważniejsze, że jest coraz jaśniej ;) Aż się chce żyć :)) Pogoda nie zapowiada sie jednak optymistycznie pogoda.wp.pl/mi.html?POD=1&mid=1201134&date=2003.05.07 Odpowiedz Link Zgłoś
baudelaire Re: jasność widzę ;) 16.03.04, 22:38 if_ona napisała: > Najważniejsze, że jest coraz jaśniej ;) Aż się chce żyć :)) No, a najfajniej jest rano, tak przed 7 - ptaszki grają, słonko świeci... ...Do zakochania jeden krok :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: jasność widzę ;) 17.03.04, 07:42 baudelaire napisał: > (...)ptaszki grają, (...) ....a na czym....???? ....faktycznie pogoda jest przednia, aż chce się spacerować....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mbgbm Wreszcie wiosna! 17.03.04, 15:37 Wyglada ze chyba nadeszla i choc w najblizszym czasie pogoda ma sie pogorszyc to i tak nic nie zburzy mojego dobrego nastroju. Lubie te pore roku tak bardzo ze jak dla mnie moglaby trac przez 12 miesiecy :) W poniedzialek nad "zalewem" widzialam malego ptaszeczka, ktory wysoko w powietrzu gral tak wlasnie gral:) Czyzby skowronek? Gdyby jeszcze w Lubinie bylo gdzie pospacerowac bo nogi same rwa sie do chodzenia ale niestety nie ma ciekawych miejsc w naszym miescie. Park kolo Muzy - hmm jakos nie lubie tam posiedziec najczesciej przechodze przez niego w drodze na zakupki, czasem zatrzymam sie na placu zabaw z moim maluchem. Park Wroclawski- tam mozna wybrac sie ale z dobrym ochroniarzem bo inaczej mozna oberwac, odkad powstaly markety kaufland, tesco i stacje paliw to juz ten zakatek odpada. Co jeszcze zostalo? Strzelnica- nie bylam tam nigdy, zbyt daleko od mojego domu no i zalew, ktory nie jest zalewem to wszystko. Tragedia. Brakuje mi miejsca w Lubinie w stylu wroclawskiego Ogrodu japonskiego www.wroclaw.pl/ogrod/index.htm mozna tam posiedziec pokarmic ogromne karpie, ktore walcza z kaczkami o chleb-super widok. Napiszcie w jakich miejscach, okolicach spacerujecie, gdzie warto sie wybrac, moze ja po prostu nie znam ciekawych lubinskich miejsc... Pozdrawiam Halina Odpowiedz Link Zgłoś
baudelaire Re: Wreszcie wiosna! 19.03.04, 10:44 Czasem wybieram się na łąki za Lubinem w kierunku Obory, nie jest aż tak super pięknie, ale skowronka można zobaczyć i nie ma nawet dużo śmieci... Lubię też las w okolicach zalewu... A jak mam dużo czasu i sił to biorę rower i jadę na strzelnicę, potem dalej i dalej, w kierunku Legnicy :-) A'propos roweru - polecam szlaki rowerowe dookoła lub w okolicach Lubina, czerwony, niebieski, zielony... Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: jasność widzę ;) 17.03.04, 17:57 baudelaire napisał: > > No, a najfajniej jest rano, tak przed 7 - ptaszki grają, słonko świeci... Fakt ;) Zimowe, nocne budzenie się i podążanie do pracy było ponad moje siły :)) > > ...Do zakochania jeden krok :))) A to już takie proste nie jest ;)) Odpowiedz Link Zgłoś