Dodaj do ulubionych

kamery w przymierzalniach

15.03.11, 15:34
Witam ,
Pewnie nie każdy o tym wie że w przymierzalniach większości marketów i wielu sieciówkach
zamontowane są kamerki , bardzo często za lustrem .
Ja sama do tej pory beztrosko przymierzałam różne części garderoby i jestem wściekła
na swoją niewiedzę i naiwność ;)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • waldek-z Re: kamery w przymierzalniach 15.03.11, 19:05
      Ja tam nie mam sie czego wstydzic więc nie widzę problemu :)
    • ilegav Re: kamery w przymierzalniach 16.03.11, 13:24
      No pięknie! Już sobie wyobrażam te komentarze pracujących w monitoringu a i śmiechu mają dużo:) Ostatnio naprzymierzałam się spodni, niestety wszystkie za ciasne były:) Jak sobie przypomnę czego ja nie robiłam żeby wcisnąć się choćby w jedne to..... Maryyyyjo! "You can dance" przy tym to pikuś :))) Pozdrawiam sedrecznie "monitoring":)))
    • nikainok Re: kamery w przymierzalniach 30.03.11, 08:53
      hm... nasuwa sie pytanie:
      - skąd Pani o tym wie (ważne, do weryfikacji na ile te informacje sa prawdziwe)
      - kto montuje te kamery ( czy pracownicy prywatnie do celów podglądania klientów i kierownictwo o tym nie wie, czy też przeciwnie, są one tam umieszczane na polecenie przełożonych i obsługa monitoringu "korzysta" z tego do wyelimonowania kradzieży w danym sklepie )

Nie ukrywam,iż jestem głeboko poruszona swoją bezradnościa w tej materii, gdyż uwielbiam robic zakupy, ale NIE MAM ochoty , aby bez mojej wiedzy jakiś koleś "zza lustra" ślinił sie na mój widok, bądź co gorsza , aby nagrania z moim udziałem były rozprzestrzeniane miedzy pracownikami sklepu chociażby za pomocą telefonów komórkowych!!!
      Jak można to sprawdzić czy konkterny sklep taką kamerkę w przymierzalni "posiada"?
      • kaja819 Re: kamery w przymierzalniach 30.03.11, 11:04
        Ja się nacięłam w New Yorkerze. Mierzyłam górę od stroju kąpielowego i po chwili zauważyłam ze na przymierzalnię skierowana jest kamera............ tak że w lustrze na pewno wszystko było widać........ maskara......... od tej pory jestem uważniejsza i Wam tez polecam ....
        • amer79 Re: kamery w przymierzalniach 02.05.11, 20:42
          Niestety choć bym chciała nie mogę♠ udzielić informacji skąd wiem o danych kamerkach .
          Kamery są montowane w celu monitorowania kradzieży .
          Albo są za lustrami , albo skierowane na przymierzalnie tak aby było widać co się dzieje w środku .
          Dowodów żadnych nie przedstawię bo i ich nie zbieram .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka