neptunka 10.08.11, 10:51 Z jakiego dostawcy telewizji jesteście zadowoleni? Mam w tej chwili Vectrę - chcę zwiększyć pakiet. Zastanawiam się nad Dialogiem, ale w sieci mnóstwo nieprzychylnych opinii na ich temat. Talerz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaja819 Re: Telewizja - dostawca 10.08.11, 22:20 Ja też mam ten problem, na dzień dzisiejszy korzystamy z Dialogu. Nawet nie pamiętam jaki pakiet, bodajże "wiedza" i płacimy za niego 50 zł. Nie mało jak na niezbyt bogaty pakiet, a i czasem przycina się obraz. Rozglądam się za alternatywą. Myślałam o Vectrze... (dlaczego chcesz zrezygnować?). Talerze mnie nie kręcą, opinie rodziców jednych o Cyfrze, drugich o Polsacie nie są zachęcające. Nie wiem jak "N". Poza tym troszkę problemowy byłby u nas montaż talerza. I nie wiem co robić. Może ktoś nam coś poleci żeby rozjaśnić troszkę w głowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: Telewizja - dostawca 10.08.11, 22:57 to nie tak, że chcę zrezygnować z Vectry, ale wiadomo, chciałoby się mieć więcej i taniej :) mam tv z Vectry (no, wcześniej Dami) już 10 lat i nigdy nic się nie działo teraz chciałabym wskoczyć w wyższy pakiet, w sumie opłacalny, bo mają jakąś tam promocję, która oznacza, ze ten wyższy kosztowałby mnie tyle same bądź ciut więcej niz to, co teraz mam (w zależności od okresu, na jaki umowę podpiszę nową). I pewnie na to się zdecyduję. Lepiej mieć już znanego "wroga" ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
yoleczka Re: Telewizja - dostawca 19.08.11, 16:50 Ja też mam Vectrę, jestem zadowolona i cenowo też porównywałam. Najważniejsze dla mnie też jest to , ze jak przegapię płatność i to czasem nie jedną, nie mam sytuacji, ze wyłączają TV czy internet. Zdecydowanie odradzam wszystkim Cyfrę - makabra ! Odpowiedz Link Zgłoś
kurb77 Re: Telewizja - dostawca 25.07.16, 13:34 ja osobiście bardzo polecam nc+. co prawda krąży w internecie mnóstwo niepochlebnych opinii, ale z doświadczenia zauważyłam, że wynika to raczej z powodu trafienia na złych konsultantów/punkt. jeśli ktoś z Warszawy to mogę polecić punkt, w którym od jakiegoś czasu załatwiam wszystko, a ostatnio wynegocjowaliśmy świetną umowę dla mojej siostry. z tego co mówili to są pierwszym punktem własnym, więc może mają wieksze możliwości jeśli chodzi o warunki Odpowiedz Link Zgłoś