nokia.3 14.09.11, 11:47 Którego laryngologa polecacie? Dr. Krzywoń czy Dr. Kowalczyk-Waniek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptunka Re: Laryngolog dla dziecka 14.09.11, 12:28 Pierwszą odradzam, drugiej nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
jobi Re: Laryngolog dla dziecka 14.09.11, 16:18 Ja osobiście mam nie miłe wspomnienia z wizyt u dr Krzywoń. Jeżeli traktuje dzieci tak samo opryskliwie jak dorosłych to odradzam. Drugiego lekarza nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: Laryngolog dla dziecka 15.09.11, 06:53 ja dr Krzywoń nie polecam ze względu na beznadziejność postawionej przez nią diagnozy - na co spory wpływ ma na pewno brak sprzętu do badań w gabinecie na Libana wybrałam się do niej na wizytę z dzieckiem po entuzjastycznych opiniach na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
avanthi Re: Laryngolog dla dziecka 23.09.11, 09:29 Witam, ja polecam doktor Szufranowską , leczy hopeopatycznie , ma dobry sprzęt, obecnie przyjmuje w budunku po starej "Hance" . Mojemu dziecku pomogła. Dziecko bada delikatnie.,jest miła dla dziecka , dla rodziców nie zawsze :-) terminy na NFZ tez jie sa jakieś b.odległe. Ok. tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś