Dodaj do ulubionych

Aktualna Pogoda u Ciebie

IP: *.wsisiz.edu.pl 12.07.01, 12:28
W W-wie ostatnio lalo teraz jest pogodnie i cieplo.Na niebie przesuwaja sie
tylko male chmurki.Samopoczucie tez lepsze ale chyba tylko do wieczora bo znowu
ma lac.
Obserwuj wątek
    • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 12.07.01, 12:54
      We wrocku teraz niczego sobie i slonko swieci i chmurek malo. Mam nadzieje ze
      tak zostanie. Od niedzieli ma zaczac ustepowac niż i sierpien ma byc pogodny -
      tez mam nadzieje. Podobno nadzieja matka glupich ale zaryzykuje.
    • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 12.07.01, 12:58
      A w Walbrzychu chmurek calkiem sporo, ale i slonca nie brakuje (przynajmniej na
      razie). Grunt, ze na deszcz sie nie zanosi.
      • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 12.07.01, 13:01
        Zobaczymy wieczorem bo sytuacja powtarza sie od jakiegos czasu i zawsze kolo 17
        zaczyna sie burzowo robic i pada. Poczekamy zobaczymy
        • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 12.07.01, 13:03
          Nie ma mowy o deszczu. O 18oo gram sobie w noge, wiec ma byc w miare sucho. :)
          • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 12.07.01, 13:09
            Aaa to co innego. To spoko - na pewno nie bedzie padalo
            • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: 195.205.184.* 12.07.01, 13:18
              Taaa, jakis czas temu gralismy w tzw. pilke ryzowa i efekt tego byl taki, ze...
              rozpadl mi sie but - podeszwa po prostu odpadla. Ot, rozpuscil sie, biedaczek...
            • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 12.07.01, 13:22
              sivasec napisał(a):

> Aaa to co innego. To spoko - na pewno nie bedzie padalo

Nigdy nie wiadomo - dlatego trzeba byc przezornym i miec przy sobie cos na
              odparowanie.
            • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 12.07.01, 14:10
              A zreszta pogoda musi w koncu byc bo za tydzien na urlop ide i nie mam zamiaru
              spedzic go pod parasolem.
          • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 12.07.01, 13:33
            Gość portalu: Olin napisał(a):

> Nie ma mowy o deszczu. O 18oo gram sobie w noge, wiec ma byc w miare sucho. :)

A co z impreza.
            • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 12.07.01, 14:30
              Impreza? No do tysiaca jeszcze troche zostalo...
              • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 12.07.01, 14:37
                No tak obiecanki cacanki.Po tysiacu bedzie nastepny i nastepny.To tak jak ze
                wszechswiatem konca nie widac.A czlowiek puch marny niedoczeka.
                • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 13.07.01, 07:54
                  Dzisiaj rano duzo chmurek ale slonce przeswituje.Temperatura ok 15st.C no i
                  bedzie cieplej.
                  Samopoczucie tez niezle.
                  • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 13.07.01, 09:25
                    Jak przed 9:00 podazalem do tyry to nie bylo za przyjemnie, tzn nie pada ale
                    chlodno jest ale teraz juz widze ze sie rozjasnia i nawet nieba troche widac.
    • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 13.07.01, 16:40
      A u mnie w tej chwili 26 stpni ale jest troche chmurek na niebie, nie wygladaja
      one groznie ale nie chce krakac bo dzis piatek trzynastego
      • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.07.01, 07:16
        Dzisiaj z rana leje.Jestem przemokniety i zly na caly swiat.Mam nadzieje,ze
        wyschne i humor powroci.
    • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.07.01, 09:29
      No i wreszcie rozpogodzilo sie.Niebo bez zadnej chmurki jest ok.
      • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 16.07.01, 09:38
        To poczekaj poczekaj. Zobacztsz co sie u Ciebie bedzie dzialo po poludniu. hehe
        jeszcze zdazysz zmoknac. Wczoraj tu taka pompe mielismy ze masakra. Postawili w
        sluzby ratunkowe w stan gotowosci ale na szczescie udalo sie.
        • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.07.01, 10:04
          Wczoraj mielismy taka duchote,ze nie bylo czym oddychac.Tylko zimne piwko
          (oczywiscie bezalkoholowe)trzymalo przy zyciu.
    • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 16.07.01, 10:26
      A Walbrzychu duchota. Parno jak diabli. Slonce sie waha - niby to je widac, ale
      takie jakies niemrawe... :)
      • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.07.01, 10:35

> A Walbrzychu duchota. Parno jak diabli. Slonce sie waha - niby to je widac, ale
        >
        > takie jakies niemrawe... :)

Jedna rada - piwko bezalkoholowe.Trzeba koniecznie bo sie organizm odwodni.
        • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 16.07.01, 14:24
          We wrocku sie sciemnilo i bedzie zaraz pompa pewnie bo juz czuc deszcz w
          powietrzu - oby nie taka jak wczoraj wieczorem bo poplyniemy nad morze
          • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.07.01, 14:32
            U nas znowoz zaczela sie parowka.Mozna zdechnac.
            • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 16.07.01, 14:41
              Ja tak mialem wczoraj gdzies do godz 18:00, dziasiaj cierpie bo plecy mnie
              pieka jak cholera. Bylo ze 32 stopnie spokojnie jak nie wiecej. A dziaisj co
              deszcze znowu sie zaczyjanja, lipa jest i tyle. Mimo tego ze bylo tak goraco
              wole jednak to od dzeszczu
              • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.07.01, 14:55
                Tak tak ale ponarzekac przeciez trzeba.
                Trzymajcie sie cieplo i nie dajcie sie zlej pogodzie.
                • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 16.07.01, 16:32
                  Kurde cud - slonce wyszlo normalnie i chce sie zyc. Uaaaahahaa ale czad. To mi
                  na reke bo zaraz do domku ide a nie chcialo mi sie moknac bo juz mam dosyc
                  mokniecia na jakis czas po wczorajszym jak to w domu majtki wykrecalem i
                  suszylem komore.
    • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 17.07.01, 08:59
      No i przestalo padac.Cala noc lalo i lalo ale nareszcie jest czym oddychac a i sloneczko zaczyna
      wychodzic.
      • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 17.07.01, 09:53
        Ha a mowilem ze dojdzie do Ciebie. Zmokles chociaz troche czy udalo Ci sie.
        • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 17.07.01, 10:14
          Udalo sie,cala burze z ogromnymi piorunami przesiedzialem w domu.Pozostaly
          tylko kaluze na ulicach i troche tlenu w powietrzu.Mozna oddychac.
          • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 17.07.01, 10:36
            A w Wychu lalo, a teraz juz tylko kropi...
    • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 18.07.01, 07:10
      Wczoraj wieczorem myslalem,ze koniec swiata.Ciemno zrobilo sie jak w piekle a
      deszcz i wiatr robily swoje.Dzisiaj pelno polamanych galezi i mokrych jezdni
      no ale zaczyna przeswitywac sloneczko.
      • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 18.07.01, 09:15
        No slyszalem juz w radyjku ze nie mieliscie ciekawie - 3 osoby zginely. Tak sie
        zlozylo tego lata ze Polska jest na granicy dwoch frontow atmosferycznych i
        dlatego takie jajka sie robia. Ale mysle ze powinnismy sie do tego przywyczajac
        • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 18.07.01, 10:06
          A w stolicy naszego forum, czyli w Walbrzychu, jak by ktos nie wiedzial, w
          koncu slonce - troche chmurek, ale doslownie z minuty na minute coraz mniej.
          Przyjemny chlod powinien sie zmienic, mam nadzieje, w niezla parowe po
          poludniu.
          • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 18.07.01, 12:15
            Zaczelo sie teraz chmurzyc,jak nic bedzie padalo.
            • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 18.07.01, 12:50
              To tu pogoda podobna jak w Wałbrzychu ale wieczorem ma sie znowu zachmurzyc i
              padac moze uuuuuu
              • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 19.07.01, 08:35
                Dzisiaj z rana swieci sloneczko,ale zaczynaja zbierac sie chmury.Mam
                nadzieje,ze obedzie sie bez deszczu.Narazie cieplo.
                • Gość: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.pl 19.07.01, 08:50
                  aktualnie ? u mnie zachmurzenie bo nici z planowanego wyjazdu - i musze
                  siedziec w tym wielkim brudnym betonowym miescie :(

koszmar nad koszmarami - a tak sie cieszylam ....

taaa jak to bylo? nie chwal dnia przed zachodem slonca ...
                  Pozdrawiam
    • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 19.07.01, 10:03
      No no a jednak rozpogodzilo sie.Chmury uciekly.
      • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 19.07.01, 12:02
        No tu tez tak calkiem niezle wiecej slonca ale czasami zablaka sie jakas wielka
        chmura
        • Gość: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 19.07.01, 18:06
          W takim razie nie wiem czy wypada Was draznic pogoda u mnie (12pm) +27 C
          (humidex 34 C), wiatr wschodni 13km/h, pelne slonce,- i tak ma byc przynajmniej
          do konca tygodnia. ;o)
          • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 20.07.01, 21:26
            Gość portalu: Ott napisał(a):

> W takim razie nie wiem czy wypada Was draznic

Tak. Wlasnie. Nie wypada nas draznic. :))))))))
            • Gość: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 21.07.01, 09:10

> Tak. Wlasnie. Nie wypada nas draznic. :))))))))

Tak tez myslalem i dlatego nie powiem Wam, ze w sobote i niedziele bedzie powyzej
              30 C, przy bezchmurnym niebie i lekkiej bryzie. ;o)
              • olin Re: Aktualna Pogoda w Walbrzychu 21.07 21.07.01, 10:56
                Dziekujemy. :)))

W Walbrzychu lalo cala noc. Eee, to znaczy - nie wiem, czy cala, bo spalem. W
                kazdym razie teraz pelne zachmurzenie, deszczu chwilowo niet, za to wiatr wieje
                taki, jaki to tylko w Walbrzychu wiac potrafi. :))) Czyli drzewa prawie do
                poziomu sie gna, gdy mocniejszy podmuch...
              • Gość: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 24.07.01, 20:14
                Poniedzialek 23- powietrze zgestnialo i mozna je kroic. Temp. 33C (humidex 43C)
                lepiej nie opuszczac klimatyzowanych wnetrz- (nie dotyczy masochistow)
    • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 20.07.01, 07:13
      No tak cala noc lalo i lalo a i teraz pogoda niepewna.Cale szczescie,ze jest
      cieplo.
    • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 20.07.01, 21:25
      A w Walbrzychu leje od ladnych paru godzin... Poza tym cos mi sie obilo o uszy,
      ze w Czechach prawie wszedzie sa stany alarmowe... Jak tak dalej pojdzie, nie
      chce krakac, Wroclaw znow bedzie mial powazny problem.
    • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 22.07.01, 11:43
      Ludzie! W Walbrzychu zaczyna wychodzic slonce!!!
      • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 23.07.01, 13:45
        Pogoda ustabilizowala sie,niebo zaniesione chmurami i lekko siapi deszcz ale
        ogolnie jest cieplo.
    • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 23.07.01, 07:15
      W nocy z piatku na sobote przeszla nad miastem ogromna nawalnica.Zniszczyla
      wiele drzew nawet moj plotek na dzialce powyginala.W niedziele juz byla ladna
      pogoda i mozna bylo sie opalac.Dzisiaj z rana jest cieplo ale chmurki rowniez
      sa.
      • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 23.07.01, 19:13
        A w Walbrzychu pogodnie. No, no! :) Oby tak dalej. Tylko chlodni jeszcze
        troche...
        • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 24.07.01, 07:59
          Wczoraj wieczorem padal lekki deszcz,natomiast dzisiaj z rana niebo jest
          czesciowo zachmurzone ale jest cieplo.
          • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 24.07.01, 10:02
            U nasss z kolei w nocy, dla odmiany, padalo. Teraz calkowite zachmurzenie, z
            tym ze nie pada. Lekki chlod, ale, jak na moj gust, sa szanse, ze sie troche
            rozpogodzi.
            • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 24.07.01, 11:47
              No. A teraz leje. I to jak! Fiu, fiu...
              • Gość: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 24.07.01, 21:58
                07.24`01 temperatury jak wczoraj(33/43), ale powietrze troche sie ruszylo, wiec
                jest szansa, ze juz jutro bedzie troche lepiej (chlodniej).
                • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 24.07.01, 22:40
                  A w Walbrzychu calkiem niezle, jakies 15 stopni C, a do tego chwilowo nie pada.
                  • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 25.07.01, 08:24
                    Nareszcie piekna pogoda,niebo bez zadnej chmurki az zyc sie chce.
                    • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 25.07.01, 12:29
                      W Walbrzychu leje. Szlag by trafil.
                      • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 25.07.01, 12:48
                        Tak bylo ladnie z rana a teraz zachmurzylo sie.Jeszcze nie pada ale kto wie.
                        • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 26.07.01, 07:05
                          Dzisiaj pogoda niewyrazna,zobaczymy co bedzie dalej.
                          • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 26.07.01, 10:21
                            W Wychu podobnie. Ale ja wiem swoje: bedzie lalo.
                            • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 26.07.01, 13:08
                              U nas juz leje zrobilo sie ciemno a wokol blyskawice ale jest cieplo i parno.
                              • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 27.07.01, 07:56
                                Dzisiejsza pogoda jest podobna do wczorajszej,chmury i siapi lekki deszcz.Kiedy
                                wreszcie bedzie wakacyjna pogoda?
                                • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 27.07.01, 10:54
                                  A w Wuchu slonce, blekitne niebo, 23 stopnie... :)))))
                                  • Gość: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 27.07.01, 13:36
                                    a u mnie cieplo chociaz pochmurnie

wrocilam juz do was cieszycie sie ?:))))))
                                    Pozdrawiam
                                    • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 27.07.01, 22:45
                                      No pewnie, ze sie cieszymy!!!!!!!
                                      A w Walbrzychu wciaz w miare bezchmurnie... No i cieplo.
                                      • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 30.07.01, 07:15
                                        Dzisiaj piekna pogoda niebo bez zadnej chmurki jest cieplutko.
                                        • Gość: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 30.07.01, 09:58
                                          a ja sie zastanawiam czy mnie fala podtopi czy nie - mam blisko waly
                                          wisly ....
                                          heh
                                          nie chcialabym jeszcze raz przezywac powodzi tak jak w 97
                                          Pozdrawiam

fajnie ze sie cieszycie :)
                                          • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 30.07.01, 12:12
                                            Gość portalu: Ania napisał(a):

> a ja sie zastanawiam czy mnie fala podtopi czy nie - mam blisko waly
                                            > wisly ....
                                            heh
                                            No wlasnie spietrzona woda teraz dotarla do W-wy,moze jakos przetrwamy.

> fajnie ze sie cieszycie :)

Cieszymy cieszymy (:
    • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 30.07.01, 21:40
      Dzis bylo naprawde slonecznie. Polazlem sobie na basen do Szczawna, spieklem
      sie i teraz jestem rozowy jak jeden z przyjaciol Kubusia Puchatka.
      http://www.puchatek-kubus.prv.pl/
      • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 31.07.01, 06:57
        Pogoda z rana niezaspecjalna w gorze chmury a w powietrzu czuc wilgoc.
        • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 01.08.01, 11:22
          Dzis zachmurzenie okolo 75%, wiaterek, przyjemny chlod.
          • Gość: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 01.08.01, 15:44
            a mnie o malo nie zalalo i plywalabym w stolicy jak w Kotlinie w 97
            cale szczescie zastepy stazakow i policji zatkaly dziurke w wale i dzis
            bede spala spokojnie
            marze o tym by sie wyspac

Pozdrawiam
            • Gość: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 01.08.01, 18:37
              W poludnie 32/36(hx) C , slonecznie wiatr SE 15km/h
              • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 06.08.01, 11:47
                Kurde OTT bardziej szegolowo sie nie dalo heehee

U mnie pogoda jest OK ale jest kilka chmurek. jak na razie to 24C i bedzie
                roslo pewnie.
                • Gość: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 06.08.01, 19:14
                  Kurde Sivasec jak sie ochlodzi to napisze wiecej. Wlasnie wrocilem z
                  dlugiego "tydzien endu" na rybkach. Choc temperatury nieludzkie, to pare
                  szczupaczkow i sandaczy dalo sie namowic na spacer wieczorowa pora. Dzisiaj o 1
                  PM jest 34 C ( z humidexem 40 C). Choc w zasadzie po raz pierwszy od wielu
                  wielu dni bezslonecznie, to i tak wytrzymac mozna jedynie w klimatyzowanych
                  pomieszczeniach (nie uwzgledniam tych ze sklonnosciami). Aha, wiaterek taki
                  sobie z poludniowego zachodu, cos ok 15km/h.
                  • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 07.08.01, 10:41
                    To moze Ott zajmiesz sie przepowiadaniem pogody. Bedziesz naszym Panem Chmurką
                    OKI???
                    • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 08.08.01, 15:07
                      Dzisiaj pogoda niezla ale gorsza od wczorajszej. Nie ma jednak co narzekac bo
                      nie pada i troche slonca czasami jest. 23C i mily cieply wiaterek smyra pod
                      pachami.
                      • Gość: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 08.08.01, 18:12
                        A u mnie bz. czyli jak przed miesiacem. No moze tylko jeszcze bardziej goraco.
                        • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 10.08.01, 14:55
                          Dzisiaj od rana pada - raz mocniej raz slabiej ale i tak jest do dupy
                          • Gość: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 10.08.01, 17:22
                            Dzisiaj od rana patelnia- raz jest niesamowicie goraco, a raz jeszcze bardziej.
                            Tez jest do dupy.(stop) ;o) Podesli pare chmurek (stop)
                            • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.08.01, 07:13
                              Dzisiaj piekna pogoda.
                              • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 16.08.01, 09:17
                                U mnie tyz dzisiaj pikna pogoda hejjj. Wczoraj to 32C bylo i dzisiaj tez sie
                                zapowiada bo jak juz rano szedlem do pracy to mnie przyslazalo niezle. A wiecie
                                ile przez taka pogode tu komarow. Normalnie masakra. Ludzie chodzili wczoraj
                                ulicami i machali rekami - smiesznie to wygladalo
                                • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.08.01, 11:26
                                  Komarzyska w tym roku obrodzily pogryziony jestem niemilosiernie,ciagle drapie
                                  sie jak Kaluzynski.
                                  Jak zostalem pogryziony zaczelem smarowac sie olejkiem waniliowym,mowie Wam to
                                  pomaga(chociaz ciagle pachnialo mi ciastem).
                                  • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 16.08.01, 12:41
                                    A przypadkiem taki zapach nie przyciaga innych robali do Ciebie. Bo moze na
                                    komary to i dobre ale za to osy i pszczoly taki zapach lubia.
                                    • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 16.08.01, 12:48
                                      A ja musze sprobowac z tym olejkiem. Chociaz w Wychu komarow sredniawo duzo,
                                      czyli nie tak tragicznie. A pogoda wczoraj i dzisiaj naprawde wymarzona.
                                      • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 17.08.01, 07:23
                                        Pogoda ustabilizowala sie jest pieknie i slonecznie.
                                        • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 17.08.01, 09:23
                                          A u nasz zachmurzenie 90%.
                                          • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 17.08.01, 10:22
                                            No tu tak jak wczoraj z tym ze kroche chmurek zaczyna sie pojawiac i mily
                                            wiaterek wieje
                                            • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 17.08.01, 12:57
                                              Dalej jest pogodnie ale slonce swieci jakos przez mgle.
                                    • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.08.01, 12:56
                                      Inne robale rowniez mnie omijaly,bo kto pije i pali to nie ma robali.
    • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 20.08.01, 07:25
      Dzisiaj od rana swieci slonce.Ledwo przezylem sobote i niedziele bo brak bylo
      powietrza w powietrzu.Uf jak goraco.
      • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 20.08.01, 09:14
        Ha, a ja wczoraj plywalem sobie w kamieniolomie w Zimniku. Bylo
        fantastycznie. :)))
        • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 20.08.01, 10:13
          A u mnie dalszy ciag upalow ze nie ma czym oddychac. Chcemy powietrza bo juz o
          wietrze nie wspomne.
          • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 21.08.01, 07:52
            Dzisiaj jest dobrze pojawily sie chmurki i temperatura spadla.Zobaczymy co
            bedzie dalej bo zapowiadali deszcze.
            • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 21.08.01, 09:39
              ale sie ciesze - wczoraj wieczorem zaczelo i cala noc lało. normalnie powietrze
              sie pojawilo i w koncu pooddychac mozna. mimo tego ze cala noc lalo to juz rano
              ziemia jest prawie calkiem sucha, tak byla wysuszona przez slonce no i rosliny
              tez odżyly.
              • Gość: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 21.08.01, 23:18
                A u mnie jak poprzednio- 30 nie schodzi z licznika.
                • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 22.08.01, 07:05
                  Dzisiaj niebo zachmurzone ale jeszcze nie padalo,jest troche chlodniej niz w
                  poprzednich dniach.
                • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 22.08.01, 09:15
                  Gość portalu: Ott napisał(a):

> A u mnie jak poprzednio- 30 nie schodzi z licznika.

Ha, to dokladnie tak, jak w samochodzie zwanym niegdys Polski Fiat 126. :) A w
                  Walbrzychu zachmurzenie 100%, temperatura 20 stopni C, wiatr okolo 3 m/s.
                  • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 22.08.01, 09:34
                    I u mnie to samo co u Olina
                    • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 22.08.01, 10:53
                      No i przetarlo sie,chmury znikly a zaczelo swiecic slonce.Obawiam sie ,ze znow
                      bedzie parno i duszno.
                      • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 23.08.01, 07:21
                        Slonce swieci od rana ale jest przyjemny zimny wiaterek.
                        • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 23.08.01, 12:09
                          Ladnie jest i mily wiaterek dalej wieje.
                          • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 23.08.01, 15:54
                            I znowu duchota a tak fajnie juz bylo. Jest kilka chmurek ale slonce sprytnie
                            je omija i grzeje jak zakrecone. Znowu bede sie kleil do wszystkiego co
                            dotkne ;)
                            • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 24.08.01, 07:52
                              Niebo czysciutkie jednak jest chlodnawo,czuc zblizajaca sie jesien.
                              • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 24.08.01, 09:31
                                Niebo tez czysciutkie i goraco juz od rana ale jesieni jeszcze nie czuje. Moze
                                u mnie pozniej przyjdzie ;)
                                • Gość: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 24.08.01, 21:20
                                  ufffff
                                  juz wrocilam troche opalona - bosz i znowu bede musiala przejsc na moja
                                  nieustajaca diete (czytaj diety)
                                  lubie czy nie lubie wakacji ? heh pewnie polubie jak wroce do pracy ...

Pozdrawiam
                                  • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 24.08.01, 21:49
                                    No, to witamy po powrocie z wakacji! :)
                                    • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 27.08.01, 07:23
                                      W sobote i niedziele slonce dobrze grzalo,dzisiaj jest podobnie.
                                      • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 27.08.01, 09:13
                                        to tak jak u mnie no i mialo byc chlodniej a tu nic
                                        • Gość: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 27.08.01, 10:18
                                          a kto pojdzie mi do sklepu po 2 swieze buleczki na sniadanko ?
                                          mi sie ruszyc nie chce - bo jak sie rusze to trzeba bedzie posprzatac -
                                          dokonczyc co wczoraj zaczelam
                                          buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

a u mnie slonce swieci i cieplo
                                          • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 27.08.01, 10:22
                                            moge ci mailem wyslac bulke z serkiem. ja nie jestem glodny wiec jak chcesz to
                                            prosze bardzo.
                                            • Gość: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 27.08.01, 11:34
                                              moze byc - po prostu mam leniuszka i nie chce mi sie zrobic jedzonka

heh i tak bede musiala sie ruszyc ....
                                              no przynajmniej polowa urzedowych spraw juz zalatwiona :)))
                                              a teraz spokojnie moge cos zjesc i wypic dobra herbatke.
                                              Pozdrawiam
                                              • Gość: sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.01, 11:39
                                                herbatke tez ci moge wyslas jak chcesz :)
                                              • Gość: sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.01, 11:40
                                                herbatke tez ci moge wyslas jak chcesz :)
                                                • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 28.08.01, 07:19
                                                  Wczoraj wieczorem lunelo byly i pioruny,dzisiaj pochmurnie i zimno(jeszcze nie
                                                  pada).
                                                  • Gość: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 29.08.01, 04:33
                                                    Pies mnie obudzil i wyciagnal na dwor. Wlasnie jest pol do piatej. W kazdym
                                                    razie wieje jak jasna cholera i chlod nieprzyjemny.
                                                  • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 29.08.01, 07:28
                                                    W nocy lalo a teraz siapi lekki desz,jest chlodnawo i spiacy dzien.
    • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 29.08.01, 10:49
      No owszem. pogoda nie za bardzo. zapraszam w takim razie na DOWCIPY w celu
      poprawy nastroju
    • Gość: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 29.08.01, 16:43
      A u mnie bz. Jak wkrecili ta 100W zarowke ladnych pare tygodni temu, tak swieci
      do teraz i grzeje jak w inkubatorze. Ciekawe kto zaplaci rachunek za swiatlo???
      • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 30.08.01, 07:12
        Wyjrzalo sloneczko i swieci calym blaskiem,jest wspaniale.
        • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 30.08.01, 13:22
          Swieci dalej i jest czyste niebo.
          • Gość: sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.01, 14:40
            u mnie tez swieci, jest troche chmur ale jest lepiej niz wczoraj i ciepelko sie
            robi. wczoraj to juz w kurtce chodzilem.
            • Gość: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 30.08.01, 16:19
              Nareszcie. Choc dalej jest slonecznie, to temp. spadla do 26C (rano nawet bylo
              15),wiaterek poludniowy 7km/h. W takich warunkach nawet przy 82% wilgotnosci
              jest juz przyjemnie, a na weekend (zreszta dlugi) zapowiadaja 22/23C. Strzezcie
              sie rybki- wedzisko przygotowane (lodeczka zreszta tez). ;o)
              • Gość: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 31.08.01, 06:27
                pogoda paskudna bo mi jest zimno brrrrrrrrrrr
                od 3 rano nie moge zasnac , snuje sie po mieszkaniu i nie wiem co ze soba
                zrobic
                heh po 6 juz .... i co dalej ?
                moze sie uda .......
                heh
                pozdrawiam
                • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 31.08.01, 07:27
                  Ladny dzien sie zaczal co bedzie dalej zobaczymy.Ania juz pewnie spi wiec zycze
                  jej pogodnego snu.
                  • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 31.08.01, 10:51
                    a u mnie jesien juz czuje, rano wychodzilem i czuc ten jesienny chlod i rosa
                    wszedzie. ogolnie to zimno jeszcze nie jest ale dlugi rekaw by sie przydal.
                    • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 31.08.01, 15:02
                      Dalej jest cieplo moze bedzie rowniez ladny wickend.
                      • Gość: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 01.09.01, 11:12
                        dzis u mnie sloneczko i cieplutko
                        pierwszy dzien wrzesnia ........... przypomina mi ze to juz koniec lata i
                        nadchodzi jesien

pozdrawiam
                        • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 03.09.01, 07:29
                          Wczoraj pod wieczor zaczelo lac ,lalo rowniez w nocy. Dzisiaj z rana sloneczko
                          ale jest chlodno.
                          • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 04.09.01, 08:23
                            Jest ladnie no i cieplej niz wczoraj.
                            • Gość: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 04.09.01, 12:20
                              jesien juz cala buzka

heh pojde do parku nazbieram lisci i zrobie sliczne bukieciki ...

(tu tlo muzyki Grechuty)
                              Pozdrawiam
                              • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 05.09.01, 07:39
                                Jest pochmurnie nawet deszczyk zaczal kropic,ale moze sie przetrze.
                                • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 05.09.01, 12:54
                                  Jednak sie nie przetarlo i dalej jest przechlapany dzien.
                                  • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 06.09.01, 10:29
                                    Niebo zachmurzone ale nie pada.
                                    • Gość: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 06.09.01, 15:42
                                      pochmurno , padalo
                                      a ja jestem zmeczona i marze o tym by sie polozyc ... a tu jeszcze trzeba
                                      obiad zrobic heh
                                      Pozdrawiam
                                      • sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 06.09.01, 15:55
                                        a u mnie sie przejasnilo i o dziwo zaczyna sie goraco robic. mam cicha nadzieje
                                        na udany weekend pod golym niebem.
                                        • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 07.09.01, 07:51
                                          Dalej chmurki no i jest jakos chlodno.
                                          • Gość: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 08.09.01, 22:12
                                            Pelne slonce, wiatr umiarkowany, temp. 33C w polaczeniu z duza wilgotnoscia
                                            dalo w efekcie 40C. Niezle jak na 8 wrzesnia.
                                            • Gość: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 10.09.01, 00:08
                                              Caly dzien sloneczko, choc z lekka przymglone. Wilgotnosc wysoka jak
                                              poprzednio, przez co mam wrazenie, ze jestem w Bangkoku. O godz 18:oo temp.
                                              utrzymuje sie jeszcze niezla (31/38C)
                                              • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 10.09.01, 07:37
                                                Dzisiaj paskudna pogoda,wieje wiatr pada deszscz a na dodatek zimno jak w
                                                psiarni.Jedyna rada kawa z koniakiem.
                                                • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 11.09.01, 07:20
                                                  Dzisiaj troche lepiej bo cieplej i chmury jasniejsze moze sie przetrze.
                                                  • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 12.09.01, 07:22
                                                    Dzisiaj powtorka z porzedniego dnia tz.sa jasne chmury i jest cieplej.
                                                  • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 13.09.01, 07:23
                                                    Nareszcie z rana jest duzo cieplej no i sloneczko zaczyna niesmialo wychodzic.
    • Gość: PiWo Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 16:22
      Leje cały dzień i nie widać końca. Jak tak dalej pójdzie to chyba się upiję.
      • Gość: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl