GoĹÄ: Adam IP: *.wsisiz.edu.pl 12.07.01, 12:28 W W-wie ostatnio lalo teraz jest pogodnie i cieplo.Na niebie przesuwaja sie tylko male chmurki.Samopoczucie tez lepsze ale chyba tylko do wieczora bo znowu ma lac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 12.07.01, 12:54 We wrocku teraz niczego sobie i slonko swieci i chmurek malo. Mam nadzieje ze tak zostanie. Od niedzieli ma zaczac ustepowac niż i sierpien ma byc pogodny - tez mam nadzieje. Podobno nadzieja matka glupich ale zaryzykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 12.07.01, 12:58 A w Walbrzychu chmurek calkiem sporo, ale i slonca nie brakuje (przynajmniej na razie). Grunt, ze na deszcz sie nie zanosi. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 12.07.01, 13:01 Zobaczymy wieczorem bo sytuacja powtarza sie od jakiegos czasu i zawsze kolo 17 zaczyna sie burzowo robic i pada. Poczekamy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 12.07.01, 13:03 Nie ma mowy o deszczu. O 18oo gram sobie w noge, wiec ma byc w miare sucho. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 12.07.01, 13:09 Aaa to co innego. To spoko - na pewno nie bedzie padalo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: 195.205.184.* 12.07.01, 13:18 Taaa, jakis czas temu gralismy w tzw. pilke ryzowa i efekt tego byl taki, ze... rozpadl mi sie but - podeszwa po prostu odpadla. Ot, rozpuscil sie, biedaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 12.07.01, 13:22 sivasec napisał(a): > Aaa to co innego. To spoko - na pewno nie bedzie padalo Nigdy nie wiadomo - dlatego trzeba byc przezornym i miec przy sobie cos na odparowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 12.07.01, 14:10 A zreszta pogoda musi w koncu byc bo za tydzien na urlop ide i nie mam zamiaru spedzic go pod parasolem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 12.07.01, 13:33 Gość portalu: Olin napisał(a): > Nie ma mowy o deszczu. O 18oo gram sobie w noge, wiec ma byc w miare sucho. :) A co z impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 12.07.01, 14:30 Impreza? No do tysiaca jeszcze troche zostalo... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 12.07.01, 14:37 No tak obiecanki cacanki.Po tysiacu bedzie nastepny i nastepny.To tak jak ze wszechswiatem konca nie widac.A czlowiek puch marny niedoczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 13.07.01, 07:54 Dzisiaj rano duzo chmurek ale slonce przeswituje.Temperatura ok 15st.C no i bedzie cieplej. Samopoczucie tez niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 13.07.01, 09:25 Jak przed 9:00 podazalem do tyry to nie bylo za przyjemnie, tzn nie pada ale chlodno jest ale teraz juz widze ze sie rozjasnia i nawet nieba troche widac. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 13.07.01, 16:40 A u mnie w tej chwili 26 stpni ale jest troche chmurek na niebie, nie wygladaja one groznie ale nie chce krakac bo dzis piatek trzynastego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.07.01, 07:16 Dzisiaj z rana leje.Jestem przemokniety i zly na caly swiat.Mam nadzieje,ze wyschne i humor powroci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.07.01, 09:29 No i wreszcie rozpogodzilo sie.Niebo bez zadnej chmurki jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 16.07.01, 09:38 To poczekaj poczekaj. Zobacztsz co sie u Ciebie bedzie dzialo po poludniu. hehe jeszcze zdazysz zmoknac. Wczoraj tu taka pompe mielismy ze masakra. Postawili w sluzby ratunkowe w stan gotowosci ale na szczescie udalo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.07.01, 10:04 Wczoraj mielismy taka duchote,ze nie bylo czym oddychac.Tylko zimne piwko (oczywiscie bezalkoholowe)trzymalo przy zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 16.07.01, 10:26 A Walbrzychu duchota. Parno jak diabli. Slonce sie waha - niby to je widac, ale takie jakies niemrawe... :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.07.01, 10:35 Gość portalu: Olin napisał(a): > A Walbrzychu duchota. Parno jak diabli. Slonce sie waha - niby to je widac, ale > > takie jakies niemrawe... :) Jedna rada - piwko bezalkoholowe.Trzeba koniecznie bo sie organizm odwodni. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 16.07.01, 14:24 We wrocku sie sciemnilo i bedzie zaraz pompa pewnie bo juz czuc deszcz w powietrzu - oby nie taka jak wczoraj wieczorem bo poplyniemy nad morze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.07.01, 14:32 U nas znowoz zaczela sie parowka.Mozna zdechnac. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 16.07.01, 14:41 Ja tak mialem wczoraj gdzies do godz 18:00, dziasiaj cierpie bo plecy mnie pieka jak cholera. Bylo ze 32 stopnie spokojnie jak nie wiecej. A dziaisj co deszcze znowu sie zaczyjanja, lipa jest i tyle. Mimo tego ze bylo tak goraco wole jednak to od dzeszczu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.07.01, 14:55 Tak tak ale ponarzekac przeciez trzeba. Trzymajcie sie cieplo i nie dajcie sie zlej pogodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 16.07.01, 16:32 Kurde cud - slonce wyszlo normalnie i chce sie zyc. Uaaaahahaa ale czad. To mi na reke bo zaraz do domku ide a nie chcialo mi sie moknac bo juz mam dosyc mokniecia na jakis czas po wczorajszym jak to w domu majtki wykrecalem i suszylem komore. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 17.07.01, 08:59 No i przestalo padac.Cala noc lalo i lalo ale nareszcie jest czym oddychac a i sloneczko zaczyna wychodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 17.07.01, 09:53 Ha a mowilem ze dojdzie do Ciebie. Zmokles chociaz troche czy udalo Ci sie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 17.07.01, 10:14 Udalo sie,cala burze z ogromnymi piorunami przesiedzialem w domu.Pozostaly tylko kaluze na ulicach i troche tlenu w powietrzu.Mozna oddychac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 17.07.01, 10:36 A w Wychu lalo, a teraz juz tylko kropi... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 18.07.01, 07:10 Wczoraj wieczorem myslalem,ze koniec swiata.Ciemno zrobilo sie jak w piekle a deszcz i wiatr robily swoje.Dzisiaj pelno polamanych galezi i mokrych jezdni no ale zaczyna przeswitywac sloneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 18.07.01, 09:15 No slyszalem juz w radyjku ze nie mieliscie ciekawie - 3 osoby zginely. Tak sie zlozylo tego lata ze Polska jest na granicy dwoch frontow atmosferycznych i dlatego takie jajka sie robia. Ale mysle ze powinnismy sie do tego przywyczajac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 18.07.01, 10:06 A w stolicy naszego forum, czyli w Walbrzychu, jak by ktos nie wiedzial, w koncu slonce - troche chmurek, ale doslownie z minuty na minute coraz mniej. Przyjemny chlod powinien sie zmienic, mam nadzieje, w niezla parowe po poludniu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 18.07.01, 12:15 Zaczelo sie teraz chmurzyc,jak nic bedzie padalo. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 18.07.01, 12:50 To tu pogoda podobna jak w Wałbrzychu ale wieczorem ma sie znowu zachmurzyc i padac moze uuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 19.07.01, 08:35 Dzisiaj z rana swieci sloneczko,ale zaczynaja zbierac sie chmury.Mam nadzieje,ze obedzie sie bez deszczu.Narazie cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.pl 19.07.01, 08:50 aktualnie ? u mnie zachmurzenie bo nici z planowanego wyjazdu - i musze siedziec w tym wielkim brudnym betonowym miescie :( koszmar nad koszmarami - a tak sie cieszylam .... taaa jak to bylo? nie chwal dnia przed zachodem slonca ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 19.07.01, 10:03 No no a jednak rozpogodzilo sie.Chmury uciekly. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 19.07.01, 12:02 No tu tez tak calkiem niezle wiecej slonca ale czasami zablaka sie jakas wielka chmura Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 19.07.01, 18:06 W takim razie nie wiem czy wypada Was draznic pogoda u mnie (12pm) +27 C (humidex 34 C), wiatr wschodni 13km/h, pelne slonce,- i tak ma byc przynajmniej do konca tygodnia. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 20.07.01, 21:26 Gość portalu: Ott napisał(a): > W takim razie nie wiem czy wypada Was draznic Tak. Wlasnie. Nie wypada nas draznic. :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 21.07.01, 09:10 Gość portalu: Olin napisał(a): > Tak. Wlasnie. Nie wypada nas draznic. :)))))))) Tak tez myslalem i dlatego nie powiem Wam, ze w sobote i niedziele bedzie powyzej 30 C, przy bezchmurnym niebie i lekkiej bryzie. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
olin Re: Aktualna Pogoda w Walbrzychu 21.07 21.07.01, 10:56 Dziekujemy. :))) W Walbrzychu lalo cala noc. Eee, to znaczy - nie wiem, czy cala, bo spalem. W kazdym razie teraz pelne zachmurzenie, deszczu chwilowo niet, za to wiatr wieje taki, jaki to tylko w Walbrzychu wiac potrafi. :))) Czyli drzewa prawie do poziomu sie gna, gdy mocniejszy podmuch... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 24.07.01, 20:14 Poniedzialek 23- powietrze zgestnialo i mozna je kroic. Temp. 33C (humidex 43C) lepiej nie opuszczac klimatyzowanych wnetrz- (nie dotyczy masochistow) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 20.07.01, 07:13 No tak cala noc lalo i lalo a i teraz pogoda niepewna.Cale szczescie,ze jest cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 20.07.01, 21:25 A w Walbrzychu leje od ladnych paru godzin... Poza tym cos mi sie obilo o uszy, ze w Czechach prawie wszedzie sa stany alarmowe... Jak tak dalej pojdzie, nie chce krakac, Wroclaw znow bedzie mial powazny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 22.07.01, 11:43 Ludzie! W Walbrzychu zaczyna wychodzic slonce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 23.07.01, 13:45 Pogoda ustabilizowala sie,niebo zaniesione chmurami i lekko siapi deszcz ale ogolnie jest cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 23.07.01, 07:15 W nocy z piatku na sobote przeszla nad miastem ogromna nawalnica.Zniszczyla wiele drzew nawet moj plotek na dzialce powyginala.W niedziele juz byla ladna pogoda i mozna bylo sie opalac.Dzisiaj z rana jest cieplo ale chmurki rowniez sa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 23.07.01, 19:13 A w Walbrzychu pogodnie. No, no! :) Oby tak dalej. Tylko chlodni jeszcze troche... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 24.07.01, 07:59 Wczoraj wieczorem padal lekki deszcz,natomiast dzisiaj z rana niebo jest czesciowo zachmurzone ale jest cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 24.07.01, 10:02 U nasss z kolei w nocy, dla odmiany, padalo. Teraz calkowite zachmurzenie, z tym ze nie pada. Lekki chlod, ale, jak na moj gust, sa szanse, ze sie troche rozpogodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 24.07.01, 11:47 No. A teraz leje. I to jak! Fiu, fiu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 24.07.01, 21:58 07.24`01 temperatury jak wczoraj(33/43), ale powietrze troche sie ruszylo, wiec jest szansa, ze juz jutro bedzie troche lepiej (chlodniej). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 24.07.01, 22:40 A w Walbrzychu calkiem niezle, jakies 15 stopni C, a do tego chwilowo nie pada. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 25.07.01, 08:24 Nareszcie piekna pogoda,niebo bez zadnej chmurki az zyc sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 25.07.01, 12:29 W Walbrzychu leje. Szlag by trafil. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 25.07.01, 12:48 Tak bylo ladnie z rana a teraz zachmurzylo sie.Jeszcze nie pada ale kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 26.07.01, 07:05 Dzisiaj pogoda niewyrazna,zobaczymy co bedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 26.07.01, 10:21 W Wychu podobnie. Ale ja wiem swoje: bedzie lalo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 26.07.01, 13:08 U nas juz leje zrobilo sie ciemno a wokol blyskawice ale jest cieplo i parno. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 27.07.01, 07:56 Dzisiejsza pogoda jest podobna do wczorajszej,chmury i siapi lekki deszcz.Kiedy wreszcie bedzie wakacyjna pogoda? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 27.07.01, 10:54 A w Wuchu slonce, blekitne niebo, 23 stopnie... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 27.07.01, 13:36 a u mnie cieplo chociaz pochmurnie wrocilam juz do was cieszycie sie ?:)))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 27.07.01, 22:45 No pewnie, ze sie cieszymy!!!!!!! A w Walbrzychu wciaz w miare bezchmurnie... No i cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 30.07.01, 07:15 Dzisiaj piekna pogoda niebo bez zadnej chmurki jest cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 30.07.01, 09:58 a ja sie zastanawiam czy mnie fala podtopi czy nie - mam blisko waly wisly .... heh nie chcialabym jeszcze raz przezywac powodzi tak jak w 97 Pozdrawiam fajnie ze sie cieszycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 30.07.01, 12:12 Gość portalu: Ania napisał(a): > a ja sie zastanawiam czy mnie fala podtopi czy nie - mam blisko waly > wisly .... heh No wlasnie spietrzona woda teraz dotarla do W-wy,moze jakos przetrwamy. > fajnie ze sie cieszycie :) Cieszymy cieszymy (: Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 30.07.01, 21:40 Dzis bylo naprawde slonecznie. Polazlem sobie na basen do Szczawna, spieklem sie i teraz jestem rozowy jak jeden z przyjaciol Kubusia Puchatka. http://www.puchatek-kubus.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 31.07.01, 06:57 Pogoda z rana niezaspecjalna w gorze chmury a w powietrzu czuc wilgoc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 01.08.01, 11:22 Dzis zachmurzenie okolo 75%, wiaterek, przyjemny chlod. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 01.08.01, 15:44 a mnie o malo nie zalalo i plywalabym w stolicy jak w Kotlinie w 97 cale szczescie zastepy stazakow i policji zatkaly dziurke w wale i dzis bede spala spokojnie marze o tym by sie wyspac Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 01.08.01, 18:37 W poludnie 32/36(hx) C , slonecznie wiatr SE 15km/h Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 06.08.01, 11:47 Kurde OTT bardziej szegolowo sie nie dalo heehee U mnie pogoda jest OK ale jest kilka chmurek. jak na razie to 24C i bedzie roslo pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 06.08.01, 19:14 Kurde Sivasec jak sie ochlodzi to napisze wiecej. Wlasnie wrocilem z dlugiego "tydzien endu" na rybkach. Choc temperatury nieludzkie, to pare szczupaczkow i sandaczy dalo sie namowic na spacer wieczorowa pora. Dzisiaj o 1 PM jest 34 C ( z humidexem 40 C). Choc w zasadzie po raz pierwszy od wielu wielu dni bezslonecznie, to i tak wytrzymac mozna jedynie w klimatyzowanych pomieszczeniach (nie uwzgledniam tych ze sklonnosciami). Aha, wiaterek taki sobie z poludniowego zachodu, cos ok 15km/h. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 07.08.01, 10:41 To moze Ott zajmiesz sie przepowiadaniem pogody. Bedziesz naszym Panem Chmurką OKI??? Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 08.08.01, 15:07 Dzisiaj pogoda niezla ale gorsza od wczorajszej. Nie ma jednak co narzekac bo nie pada i troche slonca czasami jest. 23C i mily cieply wiaterek smyra pod pachami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 08.08.01, 18:12 A u mnie bz. czyli jak przed miesiacem. No moze tylko jeszcze bardziej goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 10.08.01, 14:55 Dzisiaj od rana pada - raz mocniej raz slabiej ale i tak jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 10.08.01, 17:22 Dzisiaj od rana patelnia- raz jest niesamowicie goraco, a raz jeszcze bardziej. Tez jest do dupy.(stop) ;o) Podesli pare chmurek (stop) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.08.01, 07:13 Dzisiaj piekna pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 16.08.01, 09:17 U mnie tyz dzisiaj pikna pogoda hejjj. Wczoraj to 32C bylo i dzisiaj tez sie zapowiada bo jak juz rano szedlem do pracy to mnie przyslazalo niezle. A wiecie ile przez taka pogode tu komarow. Normalnie masakra. Ludzie chodzili wczoraj ulicami i machali rekami - smiesznie to wygladalo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.08.01, 11:26 Komarzyska w tym roku obrodzily pogryziony jestem niemilosiernie,ciagle drapie sie jak Kaluzynski. Jak zostalem pogryziony zaczelem smarowac sie olejkiem waniliowym,mowie Wam to pomaga(chociaz ciagle pachnialo mi ciastem). Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 16.08.01, 12:41 A przypadkiem taki zapach nie przyciaga innych robali do Ciebie. Bo moze na komary to i dobre ale za to osy i pszczoly taki zapach lubia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 16.08.01, 12:48 A ja musze sprobowac z tym olejkiem. Chociaz w Wychu komarow sredniawo duzo, czyli nie tak tragicznie. A pogoda wczoraj i dzisiaj naprawde wymarzona. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 17.08.01, 07:23 Pogoda ustabilizowala sie jest pieknie i slonecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 17.08.01, 09:23 A u nasz zachmurzenie 90%. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 17.08.01, 10:22 No tu tak jak wczoraj z tym ze kroche chmurek zaczyna sie pojawiac i mily wiaterek wieje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 17.08.01, 12:57 Dalej jest pogodnie ale slonce swieci jakos przez mgle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 16.08.01, 12:56 Inne robale rowniez mnie omijaly,bo kto pije i pali to nie ma robali. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 20.08.01, 07:25 Dzisiaj od rana swieci slonce.Ledwo przezylem sobote i niedziele bo brak bylo powietrza w powietrzu.Uf jak goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 20.08.01, 09:14 Ha, a ja wczoraj plywalem sobie w kamieniolomie w Zimniku. Bylo fantastycznie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 20.08.01, 10:13 A u mnie dalszy ciag upalow ze nie ma czym oddychac. Chcemy powietrza bo juz o wietrze nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 21.08.01, 07:52 Dzisiaj jest dobrze pojawily sie chmurki i temperatura spadla.Zobaczymy co bedzie dalej bo zapowiadali deszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 21.08.01, 09:39 ale sie ciesze - wczoraj wieczorem zaczelo i cala noc lało. normalnie powietrze sie pojawilo i w koncu pooddychac mozna. mimo tego ze cala noc lalo to juz rano ziemia jest prawie calkiem sucha, tak byla wysuszona przez slonce no i rosliny tez odżyly. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 21.08.01, 23:18 A u mnie jak poprzednio- 30 nie schodzi z licznika. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 22.08.01, 07:05 Dzisiaj niebo zachmurzone ale jeszcze nie padalo,jest troche chlodniej niz w poprzednich dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 22.08.01, 09:15 Gość portalu: Ott napisał(a): > A u mnie jak poprzednio- 30 nie schodzi z licznika. Ha, to dokladnie tak, jak w samochodzie zwanym niegdys Polski Fiat 126. :) A w Walbrzychu zachmurzenie 100%, temperatura 20 stopni C, wiatr okolo 3 m/s. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 22.08.01, 09:34 I u mnie to samo co u Olina Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 22.08.01, 10:53 No i przetarlo sie,chmury znikly a zaczelo swiecic slonce.Obawiam sie ,ze znow bedzie parno i duszno. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 23.08.01, 07:21 Slonce swieci od rana ale jest przyjemny zimny wiaterek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 23.08.01, 12:09 Ladnie jest i mily wiaterek dalej wieje. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 23.08.01, 15:54 I znowu duchota a tak fajnie juz bylo. Jest kilka chmurek ale slonce sprytnie je omija i grzeje jak zakrecone. Znowu bede sie kleil do wszystkiego co dotkne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 24.08.01, 07:52 Niebo czysciutkie jednak jest chlodnawo,czuc zblizajaca sie jesien. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 24.08.01, 09:31 Niebo tez czysciutkie i goraco juz od rana ale jesieni jeszcze nie czuje. Moze u mnie pozniej przyjdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 24.08.01, 21:20 ufffff juz wrocilam troche opalona - bosz i znowu bede musiala przejsc na moja nieustajaca diete (czytaj diety) lubie czy nie lubie wakacji ? heh pewnie polubie jak wroce do pracy ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 24.08.01, 21:49 No, to witamy po powrocie z wakacji! :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 27.08.01, 07:23 W sobote i niedziele slonce dobrze grzalo,dzisiaj jest podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 27.08.01, 09:13 to tak jak u mnie no i mialo byc chlodniej a tu nic Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 27.08.01, 10:18 a kto pojdzie mi do sklepu po 2 swieze buleczki na sniadanko ? mi sie ruszyc nie chce - bo jak sie rusze to trzeba bedzie posprzatac - dokonczyc co wczoraj zaczelam buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a u mnie slonce swieci i cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 27.08.01, 10:22 moge ci mailem wyslac bulke z serkiem. ja nie jestem glodny wiec jak chcesz to prosze bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 27.08.01, 11:34 moze byc - po prostu mam leniuszka i nie chce mi sie zrobic jedzonka heh i tak bede musiala sie ruszyc .... no przynajmniej polowa urzedowych spraw juz zalatwiona :))) a teraz spokojnie moge cos zjesc i wypic dobra herbatke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.01, 11:39 herbatke tez ci moge wyslas jak chcesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.01, 11:40 herbatke tez ci moge wyslas jak chcesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 28.08.01, 07:19 Wczoraj wieczorem lunelo byly i pioruny,dzisiaj pochmurnie i zimno(jeszcze nie pada). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olin Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.satkabel.com.pl 29.08.01, 04:33 Pies mnie obudzil i wyciagnal na dwor. Wlasnie jest pol do piatej. W kazdym razie wieje jak jasna cholera i chlod nieprzyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 29.08.01, 07:28 W nocy lalo a teraz siapi lekki desz,jest chlodnawo i spiacy dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 29.08.01, 10:49 No owszem. pogoda nie za bardzo. zapraszam w takim razie na DOWCIPY w celu poprawy nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 29.08.01, 16:43 A u mnie bz. Jak wkrecili ta 100W zarowke ladnych pare tygodni temu, tak swieci do teraz i grzeje jak w inkubatorze. Ciekawe kto zaplaci rachunek za swiatlo??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 30.08.01, 07:12 Wyjrzalo sloneczko i swieci calym blaskiem,jest wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 30.08.01, 13:22 Swieci dalej i jest czyste niebo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.01, 14:40 u mnie tez swieci, jest troche chmur ale jest lepiej niz wczoraj i ciepelko sie robi. wczoraj to juz w kurtce chodzilem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 30.08.01, 16:19 Nareszcie. Choc dalej jest slonecznie, to temp. spadla do 26C (rano nawet bylo 15),wiaterek poludniowy 7km/h. W takich warunkach nawet przy 82% wilgotnosci jest juz przyjemnie, a na weekend (zreszta dlugi) zapowiadaja 22/23C. Strzezcie sie rybki- wedzisko przygotowane (lodeczka zreszta tez). ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 31.08.01, 06:27 pogoda paskudna bo mi jest zimno brrrrrrrrrrr od 3 rano nie moge zasnac , snuje sie po mieszkaniu i nie wiem co ze soba zrobic heh po 6 juz .... i co dalej ? moze sie uda ....... heh pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 31.08.01, 07:27 Ladny dzien sie zaczal co bedzie dalej zobaczymy.Ania juz pewnie spi wiec zycze jej pogodnego snu. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 31.08.01, 10:51 a u mnie jesien juz czuje, rano wychodzilem i czuc ten jesienny chlod i rosa wszedzie. ogolnie to zimno jeszcze nie jest ale dlugi rekaw by sie przydal. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 31.08.01, 15:02 Dalej jest cieplo moze bedzie rowniez ladny wickend. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 01.09.01, 11:12 dzis u mnie sloneczko i cieplutko pierwszy dzien wrzesnia ........... przypomina mi ze to juz koniec lata i nadchodzi jesien pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 03.09.01, 07:29 Wczoraj pod wieczor zaczelo lac ,lalo rowniez w nocy. Dzisiaj z rana sloneczko ale jest chlodno. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 04.09.01, 08:23 Jest ladnie no i cieplej niz wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 04.09.01, 12:20 jesien juz cala buzka heh pojde do parku nazbieram lisci i zrobie sliczne bukieciki ... (tu tlo muzyki Grechuty) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 05.09.01, 07:39 Jest pochmurnie nawet deszczyk zaczal kropic,ale moze sie przetrze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 05.09.01, 12:54 Jednak sie nie przetarlo i dalej jest przechlapany dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 06.09.01, 10:29 Niebo zachmurzone ale nie pada. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.acn.waw.pl 06.09.01, 15:42 pochmurno , padalo a ja jestem zmeczona i marze o tym by sie polozyc ... a tu jeszcze trzeba obiad zrobic heh Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aktualna Pogoda u Ciebie 06.09.01, 15:55 a u mnie sie przejasnilo i o dziwo zaczyna sie goraco robic. mam cicha nadzieje na udany weekend pod golym niebem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 07.09.01, 07:51 Dalej chmurki no i jest jakos chlodno. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 08.09.01, 22:12 Pelne slonce, wiatr umiarkowany, temp. 33C w polaczeniu z duza wilgotnoscia dalo w efekcie 40C. Niezle jak na 8 wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ott Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.sympatico.ca 10.09.01, 00:08 Caly dzien sloneczko, choc z lekka przymglone. Wilgotnosc wysoka jak poprzednio, przez co mam wrazenie, ze jestem w Bangkoku. O godz 18:oo temp. utrzymuje sie jeszcze niezla (31/38C) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 10.09.01, 07:37 Dzisiaj paskudna pogoda,wieje wiatr pada deszscz a na dodatek zimno jak w psiarni.Jedyna rada kawa z koniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 11.09.01, 07:20 Dzisiaj troche lepiej bo cieplej i chmury jasniejsze moze sie przetrze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 12.09.01, 07:22 Dzisiaj powtorka z porzedniego dnia tz.sa jasne chmury i jest cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.wsisiz.edu.pl 13.09.01, 07:23 Nareszcie z rana jest duzo cieplej no i sloneczko zaczyna niesmialo wychodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PiWo Re: Aktualna Pogoda u Ciebie IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 16:22 Leje cały dzień i nie widać końca. Jak tak dalej pójdzie to chyba się upiję. Odpowiedz Link Zgłoś