goska35 25.05.04, 19:13 To przeraźliwe zimno mnie osłabia... a jak Wy znosicie i jak się rozgrzewacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus_stad Re: Zimno.... brrrrrr 27.05.04, 20:59 Mam pewne deja-vu, juz kiedys taki watek byl, tylko nie pamietam czy to jesien czy zima byla:) U mnie w pokoju piecyk sobie stoi, taki elektryczny, na wode lub olej. I nim sie dogrzewam, godzinke popracuje i juz cieplej w calym pokoju. W domu nie jest ogolnie tak zimno jak u mnie, bo ja mam pokoj na rogu, ze tak powiem. Jak jest naprawde chlodno to mamuska prosi zebym napalil w kominku i wtedy to naprawde cieplo jest!! Nie martw sie Gosiu! Od kilku dni trabia, ze ma byc cieplej:) Takze glowa do gory, jutro tak bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Zimno.... brrrrrr 28.05.04, 09:27 Chivas Regal i już nie zimno. ;) Cóż ludzie narzekali od kilku lat, że nie ma wiosny. No to mają. :] Słońce niby jest, ale ten cholerny niż znad Norwegii nie chce się ruszyć. Może dzisiaj? pozdrawiam Ajwek Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Zimno.... brrrrrr 28.05.04, 17:16 Tak, dziś zdecydowana poprawa pogody...:) Wreszcie nareszcie... :) Tylko w pracy marzłam, jakoś tak wychodzi, że za oknem było cieplej niż w moim pokoju. Ale w domciu to już boskie ciepełko :)Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Zimno.... brrrrrr 05.07.04, 21:22 Popatrzcie :Gosia zaczela watek w maju,juz jest lipiec i nadal zimno :((( Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zimno.... brrrrrr 05.07.04, 21:27 dethy napisała: > Popatrzcie :Gosia zaczela watek w maju,juz jest lipiec i nadal zimno :((( Że niby dzisiaj było zimno, kiedy bo jakoś tego nie odczułem? Nawet się dzisiaj opaliłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Zimno.... brrrrrr 06.07.04, 08:52 Popatrzcie na godzine,o ktorej to pisalam.Bylo zimno jak diabli,bo juz po ulewie.Ogolnie to nie mowcie,ze jest cieplo.Moje dziecko wyjezdza w piatek nad morze.Tam to juz zimnica niesamowita...:( Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Zimno.... brrrrrr 06.07.04, 12:41 przyznaje... u mnie wczoraj po polnocy bylo zimno niesamowicie... przysnelo mi sie i pozniej brrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Zimno.... brrrrrr 05.07.04, 22:39 u mnie dzis cieplo baaardzo bylo... 9600 post chyba udalo mi sie ustrzelic :D Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimno.... brrrrrr 05.07.04, 22:53 Co Wy chcecie od pogody. Jest piękna. Nawet dzisiejsza ulewa to sama przyjemność. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zimno.... brrrrrr 05.07.04, 22:58 swek1 napisał: > Co Wy chcecie od pogody. Jest piękna. Nawet dzisiejsza ulewa to sama > przyjemność. No właśnie i ta burza tez piękna była:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimno.... brrrrrr 05.07.04, 23:03 Piękna to mało powiedziane. Ludziska biegali jak poparzeni a to samo zdrowie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Zimno.... brrrrrr 06.07.04, 12:40 hehe... ale w czasie tych biegow sie pewnie niezle stresowali a to juz jest niezdrowe :P Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimno.... brrrrrr 06.07.04, 13:28 Wczorajasz burza byla naprawde straszna, za oknem drzewa to w jedna to w druga strone sie klanialy i w dodatku nic nie bylo widac przez ta sciane deszczu. Tylko piorunow malo bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Zimno.... brrrrrr 06.07.04, 18:27 uff, to do mnie na szczescie nie doszlo... burze najfajniejsze sa noca :D u nas raz tylko w tym roku byla taka niesamowita wichura - piach sie wzniosl go gory az siwo bylo, wiatr wial niesamowicie a pozniej deszcz polecial... wspolczucie dla tych co w takich zawirowaniach pogody na ulicy sa Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Zimno.... brrrrrr 07.07.04, 19:09 Na szczęście dziś ciepełko w końcu...:) Moje dziecko od soboty w Zaborówcu... aż się bałam dzwonić :)Ale dziś pewnie udało im się posuszyć w końcu :) A druga pociecha jedzie we wtorek nad morze - i już jej współczuję - ale sama chciała :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Zimno.... brrrrrr 07.07.04, 23:09 a u nas dzis tez cieplutko... tylko wieczorkiem na krotki rekaw troszke za chlodno ale znosnie... za to te jutrzejsze upaly... zaszyje sie w domu i nosa nie wytkne Odpowiedz Link Zgłoś