w4oczy 12.08.08, 14:20 kobiet,ostatnio mnie nudzi. W ostateczności zawsze czegoś chcą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abracadabra-woman Re: Towarzystwo 12.08.08, 14:22 Jak każdy, niezależnie od płci. Odpowiedz Link Zgłoś
w4oczy Re: Towarzystwo 12.08.08, 14:37 Oczywiście,że jak każdy,ale jednak z naciskiem na płeć piękną. Odpowiedz Link Zgłoś
1.xxx12345 Re: Towarzystwo 12.08.08, 14:47 w4oczy napisał: > W ostateczności zawsze czegoś chcą. my nie chcemy - my żądamy!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Towarzystwo 12.08.08, 14:57 Żądamy 18,5 cm:) Conajmniej. Reszta niech spada:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolo.r Re: Towarzystwo 12.08.08, 15:39 Jaka dokladnosc ;) to mi wyglada na nowy wzorzec. Proponuje go nazwac George'm Transferowym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: Towarzystwo 12.08.08, 15:37 Z kobietą jest jak z tornadem: gdy nadchodzi robi się gorąco, ale odchodząc zabiera dom i samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Towarzystwo 12.08.08, 15:44 pyzz napisał: > Z kobietą jest jak z tornadem: gdy nadchodzi robi się gorąco, ale odchodząc > zabiera dom i samochód. Dowcip: Plaża, morze, piękna pogoda. Na kocyku wspaniała laseczka posuwistymi, erotycznymi wręcz pociągnięciami smaruje swoje idealnie opalone ciało.W bliskim sąsiedztwie tego "zjawiska", na rozpostartym ręczniku leży z przymkniętymi oczami facet w średnim wieku. Gdyby nie coraz bardziej zwiększające się gabaryty jego slipek, można by uznać, że śpi i kompletnie nie zwraca uwagi na dziewczynę. Tym zachowaniem myli panienkę, która zerkając na niego widzi tylko jego opuszczone powieki i już bez żadnych zahamowań wkłada rękę w stringi, kładzie ją na swym łonie i półgłosem mówi: - Ty mój skarbie największy, ty moja pieszczoszko. Mamusia pamięta, że wszystko ma dzięki tobie. I mieszkanie i samochód i spore oszczędności. Chcesz się wykapać ? Juz idziemy do wody. Wstała i pobiegła w stronę morza. Facet otwiera oczy, unosi sie na łokciu i spoglądając w kierunku swojego przyrodzenia warczy : - Słyszysz , ku..aa, słyszysz ? A ja przez ciebie straciłem willę, dobrze prosperująca firmę i Mercedesa 600. I jeszcze muszę płacić alimenty w trzech różnych miejscach. Chciałbyś się z nią wykapać, co ? - tutaj przekręca się na brzuch: - A piasek bydlaku żryj! :D Odpowiedz Link Zgłoś