Dodaj do ulubionych

gadżety reklamowe

04.09.12, 19:45
Witam

Poszukuję jakiejś dobrej firmy w Legnicy (bądź okolicy), która zajmuje się produkcją gadżetów reklamowych w stylu długopisy, smycze itp.

Możecie coś polecić??
Obserwuj wątek
    • merea Re: gadżety reklamowe 08.09.12, 16:03
      Witam,
      Serdecznie zapraszam do kontaktu w sprawie gadżetów reklamowych.
      Mail: kontakt@merea.com.pl
      www.merea.com.pl

Pozdrawiam

--
      Natalia Stankiewicz
    • lotnik90 Re: gadżety reklamowe 13.09.12, 11:47
      Polecam zajrzenie na zaplanujreklame.pl/firmy jak widać mają tam całą bazę firm związanych z reklamą, które można przefiltrować pod kątem konkretnej miejscowości lub regionu. Ja na tym portalu nalazłam wykonawcę moich breloczków z których jestem bardzo zadowolona;)
      • materialy-reklamowe Re: gadżety reklamowe 12.12.12, 20:07
        Polecam gadżety reklamowe od ayoa.pl

dodatkowo kilka informacji jak kupić materiały reklamowe z głową:
        bilingo.pl
        e-gadzetyreklamowe.pl
        • albertorn Re: gadżety reklamowe 09.08.13, 16:03
          taniegadzety.pl
    • marcin.slawski Re: gadżety reklamowe 19.12.12, 15:09
      Poszukaj na Allegro. Jak znajdziesz ciekawe modele i dobrą jakość, znajdź ich producenta już poza Allegro. Warto poszukać, bo różnice w cenie, jakości są ogromne. Dla przykładu druk katalogów reklamowych (ta sama technika, rozmiar,specyfikacja papieru i składu katalogów) może się różnic cenowo nawet o 300 %. Ponadto znaleźć można producentów, którzy w dobrej cenie wyprodukują mniejszą ilość gadżetów ( bez zamawiania od razu tysięcy sztuk).
    • neogrom Re: gadżety reklamowe 05.04.13, 17:06
      jak gadżety reklamowe to tylko w NeoGroup
    • qlweb4 Re: gadżety reklamowe 18.04.13, 12:09
      najlepiej kupic cos przez internet. ja kupowalem gadżety reklamowe na stronie www.tanie-gadzety.com - dobra cena, jakość ok
      • jobi Re: gadżety reklamowe 18.04.13, 17:42
        Dzięki za info.

Ja niestety wole pójść i dotknąć, zobaczyć na żywo jak ma towar wyglądać.
        Firmę znalazłam w Legnicy.

Firmy internetowe mnie zawiodły, bo jak mam czekać prawie miesiąc bo grafik i obsługa klienta nie mogą się dogadać no to ich problem, inni zarobili.
        • drivesafety Re: gadżety reklamowe 22.09.15, 21:36
          NOWOŚĆ - gadżet firmowy, który zainteresuje Twoich Klientów, dzięki niemu na pewno Cię zapamiętają! Jesteśmy producentem ALKOMATÓW JEDNORAZOWYCH - są to profesjonalne alkotesty z międzynarodowymi certyfikatami TUV. Wykonujemy również alkomaty dla Klientów z LOGO ich firmy na etykiecie już od 50 sztuk - jest to idealny produkt na gadżet zamiast niechcianych już długopisów i kubków. Obsługujemy kilkadziesiąt tysięcy firm w całej Polsce. Przykłady naszych realizacji można zobaczyć na naszej stronie www - drivesafety.eu lub facebooku.
      • qr-ka Re: gadżety reklamowe 01.07.13, 11:26
        W naszej firmie zleciliśmy firmie wyprodukowanie kalendarzy z indywidualnym nadrukiem Klienta co było absolutnie geniajlnym posunięciem. Zdecydowanie najlepszą ofertę otrzymaliśmy tutaj.
      • albertorn Re: gadżety reklamowe 09.08.13, 16:02
        przez internet - taniegadzety.pl
    • noumf Re: gadżety reklamowe 22.04.13, 15:28
      b2bdeal.pl/oferta/1035/kupon-na-zakupy-w-sklepie-internetowym-z-gadzetami-reklamowymi.html Polecam, możesz sobie wybrać to czego potrzebujesz więc na pewno bardziej się opłaca.
    • albertorn Re: gadżety reklamowe 09.08.13, 16:01
      ja tam polecam tylko taniegadżety.pl
      • jobi Re: gadżety reklamowe 20.08.13, 10:11
        A ja niestety ich nie polecam. Przez prawie miesiąc się nie mogli zdecydować kto jest odpowiedzialny za zamówienie, nie potrafili wycenić dobrze zamówienia, i zmarnowałam przez nich masę czasu.
    • shinea Re: gadżety reklamowe 30.01.14, 22:32
      Sprawdzoną agencją reklamową, zajmującą się sprzedażą licznych gadżetów reklamowych jest www.sklepreklamowy.pl Mają bardzo bogatą ofertę, od gadżetów przez odzież po reklamę pneumatyczną.
    • makarena00 Re: gadżety reklamowe 21.08.15, 17:30
      A nie lepiej zamówić przez Internet. Zawsze to większy wybór. Ja kupiłam w ten sposób kalendarze trójdzielne dla pracowników.
    • supertasma41 Re: gadżety reklamowe 06.11.15, 16:04
      ERG-BET z siedzibą w Dąbrowie Górniczej specjalizuje się w produkcji materiałów opakowaniowych. Firma oferuje szeroką gamę opakowań z tworzyw sztucznych, m.in.: taśmy z nadrukiem, folie stretch i taśmy samoprzylepne.
      Taśmy samoprzylepne i inne gadżety: www.ergbet.com.pl/
    • jareer.jareer1 Re: gadżety reklamowe 29.11.15, 17:58
      Polecam nasza stronę gadzetyreklamowe.jareer.pl/ lub kontakt bezpośredni. Nie jesteśmy z Legnicy ale dla nas to zaden problem aby dostarczyć gadżety i upominki dla twojej firmy do Legnicy czy też w każde inne miejsce gdzie będzi taka potrzeba. Oprócz długopisów reklamowych i smyczy z logo, mamy również odzież reklamową, pendrivy z logo i wiele innych gadżetów z kilkunastu kategorii.
    • esteraw5 Re: gadżety reklamowe 01.12.15, 15:35
      Ja ze swojej strony mogę polecić taniegadzety. pl - bardzo duży wybór mają i ciekawe ceny. Zawsze od nich zamawiam i jestem bardzo zadowolona.
    • alienqa Re: gadżety reklamowe 08.12.15, 13:45
      w internecie jest tego pełno i chyba ceny najlepsze.. ale warto najpierw zweryfikować opinie i jeśli to możliwe to i jakość produktów, przed zamówieniem
    • igit.pl Re: gadżety reklamowe 05.07.16, 14:23
      iGit Agencja Reklamowa - projektuje i wykonuje akcesoria reklamowe z pamięciami USB - obecnie najlepsze i najskuteczniejsze gadżety reklamowe.

Nasza strona: igit.pl

Oferujemy Pamięci USB z indywidualnym znakowaniem:

- pendrive'y USB (metalowe, drewniane, plastikowe itd.)
      - długopisy z USB
      - karty z pamięcią USB
      - powerbanki oraz myszki.

Indywidualnie znakowanie - grawer, tampodruk, nadruk full color.

Obsługujemy zarówno klientów prywatnych jak i firmy, instytucje, organizacje.

Przygotowujemy indywidualną ofertę z naniesionym Twoim logo na wizualizację.

Posiadamy dostęp do największych stanów magazynowych, co pozwala nam realizować bardzo duże zamówienia w bardzo krótkim czasie.

Zapraszamy do współpracy,
      iGit Agencja Reklamowa
    • catrianna Re: gadżety reklamowe 17.07.16, 19:02
      A nie może być to firma wysyłkowa? Jeśli może to polecam Ci tę stronę internetową: promotiontops.pl wykonywaliśmy u nich spoooro gadżetów i jesteśmy w pełni zadowoleni z wykonania. Szczególnie polecam grawerunki bo na nich się skupialiśmy przy wykonaniu. Jednakże jak masz jakieś inne ciekawe pomysly to wiem że oni się z chęcią podejmą nowych rozwiązań. Wysyłka i kontakt mailowy oraz telefoniczny bez zarzutu więc tak naprawdę nie mam na co się skarżyć
    • jarekanielewski Re: gadżety reklamowe 18.07.17, 14:48
      Jeśli chcesz zadbać o pozytywny wizerunek Twojej firmy to oprócz długopisów i smycz, warto też zainwestować w profesjonalną korespondencję firmową. Tutaj taką wykonują: kopertafirmowa.pl/drukarnia-kopert Zdecydowanie warto w to zainwestować i jakoś wyróżnić się na tle innych :)
    • huh123 Re: gadżety reklamowe 10.11.17, 14:43
      Mi w reklamowaniu pomogła firma spotkana na targach remadays . Ogólnie polecam te targi dużo firm reklamowych w jednym miejscu. jest z czego wybierać .
    • alewy666 Re: gadżety reklamowe 02.07.18, 18:54
      Polecam LEVEL 5 z Lubina, maja niemal wszystko www.level5.com.pl
    • www.e-upominek.pl Re: gadżety reklamowe 07.09.18, 23:58
      Nasza firmaPATERS Design specjalizuje się w sprzedaży gadżetów reklamowych. Zapraszamy na stronę www.patersdesign.pl
    • karolekwegrzyn2020 Re: gadżety reklamowe 19.01.22, 21:14
      Warto zobaczyć i uczestniczyć w wydarzeniu w lutym w Warszawie. Odbędą się Międzynarodowe targi reklamy i druku Jedna z największych imprez targowych branży reklamowej na świecie. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka