jobi 04.09.12, 19:45 Witam Poszukuję jakiejś dobrej firmy w Legnicy (bądź okolicy), która zajmuje się produkcją gadżetów reklamowych w stylu długopisy, smycze itp. Możecie coś polecić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merea Re: gadżety reklamowe 08.09.12, 16:03 Witam, Serdecznie zapraszam do kontaktu w sprawie gadżetów reklamowych. Mail: kontakt@merea.com.pl www.merea.com.pl Pozdrawiam -- Natalia Stankiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik90 Re: gadżety reklamowe 13.09.12, 11:47 Polecam zajrzenie na zaplanujreklame.pl/firmy jak widać mają tam całą bazę firm związanych z reklamą, które można przefiltrować pod kątem konkretnej miejscowości lub regionu. Ja na tym portalu nalazłam wykonawcę moich breloczków z których jestem bardzo zadowolona;) Odpowiedz Link Zgłoś
materialy-reklamowe Re: gadżety reklamowe 12.12.12, 20:07 Polecam gadżety reklamowe od ayoa.pl dodatkowo kilka informacji jak kupić materiały reklamowe z głową: bilingo.pl e-gadzetyreklamowe.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.slawski Re: gadżety reklamowe 19.12.12, 15:09 Poszukaj na Allegro. Jak znajdziesz ciekawe modele i dobrą jakość, znajdź ich producenta już poza Allegro. Warto poszukać, bo różnice w cenie, jakości są ogromne. Dla przykładu druk katalogów reklamowych (ta sama technika, rozmiar,specyfikacja papieru i składu katalogów) może się różnic cenowo nawet o 300 %. Ponadto znaleźć można producentów, którzy w dobrej cenie wyprodukują mniejszą ilość gadżetów ( bez zamawiania od razu tysięcy sztuk). Odpowiedz Link Zgłoś
neogrom Re: gadżety reklamowe 05.04.13, 17:06 jak gadżety reklamowe to tylko w NeoGroup Odpowiedz Link Zgłoś
qlweb4 Re: gadżety reklamowe 18.04.13, 12:09 najlepiej kupic cos przez internet. ja kupowalem gadżety reklamowe na stronie www.tanie-gadzety.com - dobra cena, jakość ok Odpowiedz Link Zgłoś
jobi Re: gadżety reklamowe 18.04.13, 17:42 Dzięki za info. Ja niestety wole pójść i dotknąć, zobaczyć na żywo jak ma towar wyglądać. Firmę znalazłam w Legnicy. Firmy internetowe mnie zawiodły, bo jak mam czekać prawie miesiąc bo grafik i obsługa klienta nie mogą się dogadać no to ich problem, inni zarobili. Odpowiedz Link Zgłoś
drivesafety Re: gadżety reklamowe 22.09.15, 21:36 NOWOŚĆ - gadżet firmowy, który zainteresuje Twoich Klientów, dzięki niemu na pewno Cię zapamiętają! Jesteśmy producentem ALKOMATÓW JEDNORAZOWYCH - są to profesjonalne alkotesty z międzynarodowymi certyfikatami TUV. Wykonujemy również alkomaty dla Klientów z LOGO ich firmy na etykiecie już od 50 sztuk - jest to idealny produkt na gadżet zamiast niechcianych już długopisów i kubków. Obsługujemy kilkadziesiąt tysięcy firm w całej Polsce. Przykłady naszych realizacji można zobaczyć na naszej stronie www - drivesafety.eu lub facebooku. Odpowiedz Link Zgłoś
qr-ka Re: gadżety reklamowe 01.07.13, 11:26 W naszej firmie zleciliśmy firmie wyprodukowanie kalendarzy z indywidualnym nadrukiem Klienta co było absolutnie geniajlnym posunięciem. Zdecydowanie najlepszą ofertę otrzymaliśmy tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
albertorn Re: gadżety reklamowe 09.08.13, 16:02 przez internet - taniegadzety.pl Odpowiedz Link Zgłoś
noumf Re: gadżety reklamowe 22.04.13, 15:28 b2bdeal.pl/oferta/1035/kupon-na-zakupy-w-sklepie-internetowym-z-gadzetami-reklamowymi.html Polecam, możesz sobie wybrać to czego potrzebujesz więc na pewno bardziej się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
albertorn Re: gadżety reklamowe 09.08.13, 16:01 ja tam polecam tylko taniegadżety.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jobi Re: gadżety reklamowe 20.08.13, 10:11 A ja niestety ich nie polecam. Przez prawie miesiąc się nie mogli zdecydować kto jest odpowiedzialny za zamówienie, nie potrafili wycenić dobrze zamówienia, i zmarnowałam przez nich masę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
shinea Re: gadżety reklamowe 30.01.14, 22:32 Sprawdzoną agencją reklamową, zajmującą się sprzedażą licznych gadżetów reklamowych jest www.sklepreklamowy.pl Mają bardzo bogatą ofertę, od gadżetów przez odzież po reklamę pneumatyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
makarena00 Re: gadżety reklamowe 21.08.15, 17:30 A nie lepiej zamówić przez Internet. Zawsze to większy wybór. Ja kupiłam w ten sposób kalendarze trójdzielne dla pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
supertasma41 Re: gadżety reklamowe 06.11.15, 16:04 ERG-BET z siedzibą w Dąbrowie Górniczej specjalizuje się w produkcji materiałów opakowaniowych. Firma oferuje szeroką gamę opakowań z tworzyw sztucznych, m.in.: taśmy z nadrukiem, folie stretch i taśmy samoprzylepne. Taśmy samoprzylepne i inne gadżety: www.ergbet.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jareer.jareer1 Re: gadżety reklamowe 29.11.15, 17:58 Polecam nasza stronę gadzetyreklamowe.jareer.pl/ lub kontakt bezpośredni. Nie jesteśmy z Legnicy ale dla nas to zaden problem aby dostarczyć gadżety i upominki dla twojej firmy do Legnicy czy też w każde inne miejsce gdzie będzi taka potrzeba. Oprócz długopisów reklamowych i smyczy z logo, mamy również odzież reklamową, pendrivy z logo i wiele innych gadżetów z kilkunastu kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
esteraw5 Re: gadżety reklamowe 01.12.15, 15:35 Ja ze swojej strony mogę polecić taniegadzety. pl - bardzo duży wybór mają i ciekawe ceny. Zawsze od nich zamawiam i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
alienqa Re: gadżety reklamowe 08.12.15, 13:45 w internecie jest tego pełno i chyba ceny najlepsze.. ale warto najpierw zweryfikować opinie i jeśli to możliwe to i jakość produktów, przed zamówieniem Odpowiedz Link Zgłoś
igit.pl Re: gadżety reklamowe 05.07.16, 14:23 iGit Agencja Reklamowa - projektuje i wykonuje akcesoria reklamowe z pamięciami USB - obecnie najlepsze i najskuteczniejsze gadżety reklamowe. Nasza strona: igit.pl Oferujemy Pamięci USB z indywidualnym znakowaniem: - pendrive'y USB (metalowe, drewniane, plastikowe itd.) - długopisy z USB - karty z pamięcią USB - powerbanki oraz myszki. Indywidualnie znakowanie - grawer, tampodruk, nadruk full color. Obsługujemy zarówno klientów prywatnych jak i firmy, instytucje, organizacje. Przygotowujemy indywidualną ofertę z naniesionym Twoim logo na wizualizację. Posiadamy dostęp do największych stanów magazynowych, co pozwala nam realizować bardzo duże zamówienia w bardzo krótkim czasie. Zapraszamy do współpracy, iGit Agencja Reklamowa Odpowiedz Link Zgłoś
catrianna Re: gadżety reklamowe 17.07.16, 19:02 A nie może być to firma wysyłkowa? Jeśli może to polecam Ci tę stronę internetową: promotiontops.pl wykonywaliśmy u nich spoooro gadżetów i jesteśmy w pełni zadowoleni z wykonania. Szczególnie polecam grawerunki bo na nich się skupialiśmy przy wykonaniu. Jednakże jak masz jakieś inne ciekawe pomysly to wiem że oni się z chęcią podejmą nowych rozwiązań. Wysyłka i kontakt mailowy oraz telefoniczny bez zarzutu więc tak naprawdę nie mam na co się skarżyć Odpowiedz Link Zgłoś
jarekanielewski Re: gadżety reklamowe 18.07.17, 14:48 Jeśli chcesz zadbać o pozytywny wizerunek Twojej firmy to oprócz długopisów i smycz, warto też zainwestować w profesjonalną korespondencję firmową. Tutaj taką wykonują: kopertafirmowa.pl/drukarnia-kopert Zdecydowanie warto w to zainwestować i jakoś wyróżnić się na tle innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
huh123 Re: gadżety reklamowe 10.11.17, 14:43 Mi w reklamowaniu pomogła firma spotkana na targach remadays . Ogólnie polecam te targi dużo firm reklamowych w jednym miejscu. jest z czego wybierać . Odpowiedz Link Zgłoś
alewy666 Re: gadżety reklamowe 02.07.18, 18:54 Polecam LEVEL 5 z Lubina, maja niemal wszystko www.level5.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
www.e-upominek.pl Re: gadżety reklamowe 07.09.18, 23:58 Nasza firmaPATERS Design specjalizuje się w sprzedaży gadżetów reklamowych. Zapraszamy na stronę www.patersdesign.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karolekwegrzyn2020 Re: gadżety reklamowe 19.01.22, 21:14 Warto zobaczyć i uczestniczyć w wydarzeniu w lutym w Warszawie. Odbędą się Międzynarodowe targi reklamy i druku Jedna z największych imprez targowych branży reklamowej na świecie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś