gosia123q1 17.06.14, 21:52 jakiego stomatologa najlepiej pani, polecacie dla bojącej się ośmiolatki.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolcia29_2 Re: stomatolog dla dzieci 30.06.14, 13:43 Pań nie znam, ale moje dzieci oraz dzieci znajomych bardzo dobrze znosiły wizyty u dr Czarneckiego, który ma gabinet przy skrzyżowaniu ulic Skłodowskiej i Niepodległości. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
987mad Re: stomatolog dla dzieci 24.10.14, 12:25 A ja polecam dr Pieniądz Krystyne. Super podejście do maluchów i bardzo dobrze "naprawia" zęby. Ja próbowałam u wielu, albo beznadziejnie robili/ z NFZ-u/ albo beznadziejnie robili i kasowali fortunę, Generalnie wszyscy byli mili dla dzieci. Ale teraz chodzimy do dr Pieniądz i bardzo polecam. Chodzę ja i dzieciaczki / 5 i 7 lat/ Odpowiedz Link Zgłoś
mama_lubin Re: stomatolog dla dzieci 02.11.14, 10:35 Zdecydowanie Pani dr Pieniądz. Gabinet dental studio na Budowniczych. Ma świetne podejście do dzieci. Dzięki niej moje dziecko pyta kiedy znów pójdziemy leczyć ząbki, tak bardzo lubi te wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczur.ka_87 Re: stomatolog dla dzieci 26.11.14, 09:57 Medin w Medicusie na Leśnej na Przylesiu. Świetni fachowcy a do tego przemili ludzie, asystentki potrzymają nawet za rękę jeśli trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
beti458 Re: stomatolog dla dzieci 06.08.18, 15:38 Stary post, ale może komuś akurat się przyda. Ja z córką jeżdżę do Jawora, do Gabinetu Państwa Lityńskich. Przemiła atmosfera i nie ma problemu z umówieniem się na wizytę. Praktycznie nie muszę przekonywać mojego dziecka, bo nie marudzi jak musi iść do dentysty. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś