Dodaj do ulubionych

stomatolog dla dzieci

17.06.14, 21:52
jakiego stomatologa najlepiej pani, polecacie dla bojącej się ośmiolatki....
Obserwuj wątek
    • wiolcia29_2 Re: stomatolog dla dzieci 30.06.14, 13:43
      Pań nie znam, ale moje dzieci oraz dzieci znajomych bardzo dobrze znosiły wizyty u dr Czarneckiego, który ma gabinet przy skrzyżowaniu ulic Skłodowskiej i Niepodległości. Polecam.
      • 987mad Re: stomatolog dla dzieci 24.10.14, 12:25
        A ja polecam dr Pieniądz Krystyne. Super podejście do maluchów i bardzo dobrze "naprawia" zęby. Ja próbowałam u wielu, albo beznadziejnie robili/ z NFZ-u/ albo beznadziejnie robili i kasowali fortunę, Generalnie wszyscy byli mili dla dzieci. Ale teraz chodzimy do dr Pieniądz i bardzo polecam. Chodzę ja i dzieciaczki / 5 i 7 lat/
    • mama_lubin Re: stomatolog dla dzieci 02.11.14, 10:35
      Zdecydowanie Pani dr Pieniądz. Gabinet dental studio na Budowniczych. Ma świetne podejście do dzieci.
      Dzięki niej moje dziecko pyta kiedy znów pójdziemy leczyć ząbki, tak bardzo lubi te wizyty.
    • jaszczur.ka_87 Re: stomatolog dla dzieci 26.11.14, 09:57
      Medin w Medicusie na Leśnej na Przylesiu. Świetni fachowcy a do tego przemili ludzie, asystentki potrzymają nawet za rękę jeśli trzeba :)
    • beti458 Re: stomatolog dla dzieci 06.08.18, 15:38
      Stary post, ale może komuś akurat się przyda. Ja z córką jeżdżę do Jawora, do Gabinetu Państwa Lityńskich. Przemiła atmosfera i nie ma problemu z umówieniem się na wizytę. Praktycznie nie muszę przekonywać mojego dziecka, bo nie marudzi jak musi iść do dentysty. Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka