wrocman1 28.11.04, 12:27 niedlugo przeprowadzam sie do waszego miasta i chcialem sie dowiedziec jak u was z netem od kogo mozna wziasc i jak sie sprawuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrocman1 Re: net - lca 28.11.04, 12:28 oczywiscie jakies ceny tez by sie przydaly :) bo to chyba najwazniejszy czynnik :P Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: net - lca 28.11.04, 12:44 To jest tak oczywiście tepsa, dialog(nie w całym mieście), vectraNIET(nie całe miasto -kablówka), na piekarach provider (radiówka) i bajt (radiówka). www.vectra.pl/ www.internet.legnica.net.pl/ www.siec.lca.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
angael Re: net - lca 28.11.04, 14:58 Co do Providera - to nie tylko Piekary ale też centrum miasta i okolice. I jako pierwsi poznacie nową promocję cenową obowiązującą od 1 grudnia :) 1. Opłata aktywacyjna ( zestaw abonencki + instalacja + miesiąc gratis ) PROMOCJA - 199zł z VAT Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: net - lca 28.11.04, 19:22 Powinieneś podać jeszcze adres strony na której można sobie doczytać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: net - lca 28.11.04, 19:23 O nie trzeba, właśnie zobaczyłem, że Servus wyrączył kolegę ;))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: net - lca 30.11.04, 10:35 Ja mam telepsy sdi i nie narzekam na stabilnosc, transfer na potrzeby mojej rodziny wystarczajacy, co nie znaczy, ze nie moglby byc szybszy;) Ale na pewno znajdziesz cos tanszego i lepszego, ja mam sdi z musu. Odpowiedz Link Zgłoś