iwona2511 03.12.04, 11:36 Absolwenci LO nr 1!!!!!!!!! WYBIERAMY NAJLEPSZEGO NAUCZYCIELA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bestbart Re: 1 LO 04.12.04, 15:36 ja mimo ze mie konczylem jedynki glosuje na kolmana to jest czlowiek???? Odpowiedz Link Zgłoś
greatmilenko Re: 1 LO 10.03.05, 11:10 Z Jedynki najmilej wspominam Alinę Semkowicz - nauczycielkę geografii. Żadnego nauczyciela tak nie lubiłem. Na drugim miejscu - madame Suchodolską od francuza, na trzecim - Czekajową, polonistkę. Najmniej mile wspominam gościa od PO, zapomniałem nazwiska - był (może jest do dziś?) rzadkim przypadkiem braku powołania pedagogicznego... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gienkaglog Re: 1 LO 01.04.05, 10:39 Ja namilej wspominam Panią Kasię Swędrowską;)do tego również p.Suchodolską, p.Semkowicz,p.Dyrektora( matma z nim była fantastyczna). Co do pana Lorka on tez był fajny, taki zakręcony, ciągle nas straszył powodziami i innymi takimi:) Oj o pani Makarze bym zapomniała, a Ona zawsze była taka kochana i miła;)No i jeszcze pani Łuszczki tak samo:) Może nie powinnam tego pisac,ale zawsze bałam się dwóch pań profesorek : p. Itrych i p. Łasicy:) (chyba nie byłam wyjatkiem) pozdrawiam wszytkich kochanych profesorów:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kariona Re: 1 LO 13.04.05, 01:18 Kończyłam liceum w '95 roku. Moją wychowawczynią była przewspaniała Pani Makara, ale nie tylko ją wspominam z wielką sympatią:-)) Gdybym miała zrobić listę tych "naj", to wyglądałaby mniej więcej tak: 1. Pani Suchodolska 2. Pani Makara 3. Pani Piotrowicz 4. Pani Łuszczki 5. Dyrektor Patyk i tak dalej ;-)) Z tych najmniej lubianych wymienię zmorę mojego ówczesnego życia - Panią Matyjaszczyk i Panią, której nazwisko wyparłam ze świadomości haha - uczyła wieki rosyjskiego, a mnie angielskiego przez rok - największy koszmar jaki można sobie wyobrazić ;-)) Zaraz po skończeniu szkoły wyjechałam i przez te lata wiatr nie przywiał mnie do Głogowa :-(( Organizowane są jakieś zjazdy absolwentów? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: 1 LO 13.04.05, 13:08 kariona napisała: > Organizowane są jakieś zjazdy absolwentów? Zerknij tutaj: www.lo1.glogow.net.pl/zjazd.php?PHPSESSID=a52db33b1ada07d365f627292714cd88 Odpowiedz Link Zgłoś
kariona Re: 1 LO 13.04.05, 23:35 Frida, dziękuję!!! :-)) Mogłam sama poszukać stronki naszej szkoły - ot baba bez pomyślunku ;-) Jak tylko czas pozwoli, to przyjadę! Ogólniak wspominam jako najwspanialszy czas mojego życia (i internat na Skłodowskiej) :-)) Ucho - dokładnie! To była Pani Skoczek! Wstawałam o 4 rano i kułam na jej słynne kartkówki - masakra!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś