sloggi 22.12.04, 22:39 Nigdy nie byłem, choć zawsze chciałem. Mam sporo pytań (zapewne wiele banalnych), szukam cierpliwych odpowiadaczy na te pytania. Czy mogę na kogoś liczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus_stad Re: Chcę popisać o Legnicy. 22.12.04, 23:56 Jestem mlody stazem Legniczaninem, ale jesli bede potrafil w czyms pomoc to czemu nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Chcę popisać o Legnicy. 23.12.04, 18:41 No to zaczynamy. Jaki teren (w obrębie jakich ulic) zajmowała jednostka Armii Radzieckiej? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Chcę popisać o Legnicy. 23.12.04, 20:52 No kolego to zadanie na parę godzin. Bedziesz musiał pewnie trochę poczekać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Chcę popisać o Legnicy. 23.12.04, 20:59 Na pewno tzw kwadrat w ktorym mieszkali oficerowie Armii Radzieckiej. Z tego kwadratu dwa boki to zapewne Zlotoryjska i Jaworzynska, pozostale do sprawdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Chcę popisać o Legnicy. 23.12.04, 21:31 Czy to jest fragment miasta z Al.Grabskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Chcę popisać o Legnicy. 23.12.04, 22:40 Nie wiem czy z Aleja Grabskiego, ale z ulica Grabskiego to na pewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Tramwaje 23.12.04, 22:41 O ile linie numer 1 i 4 są łatwa do przypomnienia, o tyle nie wiem gdzie na Wrocławskiej koćzyła bieg "dwójka" i gdzie na Jaworzyńskiej była pętla "trójki" określana jako "Nowy Dwór". Odpowiedz Link Zgłoś