boowoman 28.01.05, 16:31 Forumowiecze czy w Lubinie sa jakies godne polecenia puby, nie chodzi mi o pijalnie piwa etc. Dodam ze interesuja mnie ciekaqwe niezbyt zadymione, a Cogito juz znam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
if_ona Re: zycie knajpiane 28.01.05, 20:53 Hmm, ja z każdej knajpki wychodzę uwędzona.. Okropne uczucie, ale ciężko zrezygnować z tzw. życia towarzyskiego, a znajomi z nałogu zrezygnować nie chca ;) Ostatnio często odwiedzalam Muzę i nawet tam przesiąkłam smrodkiem, mimo że niezły ciąg klimatyzacyjny mają ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
yupiya Re: zycie knajpiane 29.01.05, 06:58 > czy w Lubinie sa jakies godne polecenia puby, nie chodzi mi o > pijalnie piwa etc. Niestety nie ma godnych polecenia. Można się tu wybrać z braku alternatywy gdziekolwiek. Polecam Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.saracen Re: zycie knajpiane 01.03.05, 18:54 yupiya napisał: > Niestety nie ma godnych polecenia. > Można się tu wybrać z braku alternatywy gdziekolwiek. > Polecam Wrocław. No w sumie można. Autobusem o 10:00. Obiad i kolacja na Starym Rynku i do domu o 22:00. Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: zycie knajpiane 25.04.05, 00:32 Naszczęście jest już ciepło i ogródki piwne będą otwarte to nie przesiąkniecie papierosami :) Odpowiedz Link Zgłoś