boowoman 12.03.05, 18:06 Czy ktoś wie czy w Lubinie jest gdzieś sauna. Jeśli tak to gdzie i w jakich cenach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
if_ona Re: SAUNA - gdzie 12.03.05, 18:19 najblizej to chyba w Polkowicach www.aquapark.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
baudelaire Re: SAUNA - gdzie 13.03.05, 03:21 if_ona napisała: > najblizej to chyba w Polkowicach no i Rudna jeszcze, odległość ta sama ale chyba przyjemniej... Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: SAUNA - gdzie 13.03.05, 08:26 W Rudnej na pewno mniejszy tłok, szczególnie w łikend :) Odpowiedz Link Zgłoś
boowoman Re: SAUNA - gdzie 13.03.05, 16:20 Chodzi o to, że do Portkowic to ja juz jeżdze i myślałam, że możee u nas coś takiego też jest. ale jak widac tylko myslałam. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: SAUNA - gdzie 13.03.05, 16:25 Za dużo wymagasz :))) Lubin to przede wszystkim zagłebie hipermarketowe - jeżeli chodzi o tzw. usługi dla ludności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: SAUNA - gdzie 21.04.05, 06:45 Znalazłem saunę w Lubinie. :-) Za Hotelem Bomabol jest sauna, masaże, odnowa biologiczna, fitnes i jeszcze jakieś bajery. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
boowoman Re: SAUNA - gdzie 22.04.05, 12:58 Szkodniku czy możesz dokładniej sprecyzować gdzie się to coś mieści, jaka ulica lub chciaż nazwa. Będę niezmiernie wdzięczna. BTW może można tam tez cwiczyć aerobik? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: SAUNA - gdzie 22.04.05, 19:29 > BTW może można tam tez cwiczyć aerobik? Wydaje mi się że można, najlepiej będzie jak sie tam sama przejdziesz. Wejść tam można od jednej jak i drugiej strony hotelu. Nie wiem jak to sie nazywa, bo nie zapamietałem nazwy. Wejść można od strony ulicy na Stary Lubin, tuż za hotelem, jak i od strony ulicy Odrodzenia w przejściu łączącym hotel z kolejnym budynkiem (wjazd na wewnętrzny parking hotelowy). To na razie tyle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: SAUNA - gdzie 22.04.05, 20:50 takie coś znalazłam: www.maxmedia.pl/PL/Wczasy/dolnoslaskie/lubin/bomabol/rekreacja.htm Odpowiedz Link Zgłoś