janlo 28.06.05, 13:57 Czy ktoś wie dlaczego nie chodzi forum na lubin.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik Re: forum na lubin.pl 29.06.05, 07:30 Może wyłączyli ze względu na słabą frekwencję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: forum na lubin.pl 29.06.05, 13:01 Być może wakacje ;) Niestety nia mam pojęcia dlaczego nie chodzi - admin nie poinformował użytkowników tego forum w czym problem, a wypadałoby.. Zadaj pytanie w księdze gości lubin.pl www.lubin.pl/?n=69 Może ktoś z forum ją czyta.. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: forum na lubin.pl 05.07.05, 14:41 u mnie teraz zaczęło działać.. z tego co widzę to forum funkcjonowało.. dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: forum na lubin.pl 29.12.05, 14:56 Od tygodnia nie mogę się dostać na forum.lubin.pl/ Tak jak kilka m-cy temu pojawia się komunikat "This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources" Może ktoś wie co się dzieje z tym forum? Miałam tam kilka ulubionych dyskusji i trochę mi ich brakuje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
seren1 Re: forum na lubin.pl 30.12.05, 20:28 Widzę to samo co i Ty na ekranie i nic więcej nie wiem. Nie działa i tyle...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
v2002 Re: forum na lubin.pl 31.12.05, 13:51 U mnie nie działa. 31.XII.2005 r. godz. 13.50 Odpowiedz Link Zgłoś
m.zawadka Re: forum na lubin.pl 31.12.05, 14:40 Jak mi wytłumaczył jeden z administratorów to forum przekroczył transfer. I zostało wyłączone. Ma zacząć działać od 1 stycznia. Nie pora by stawiać sobie pytania;) ale niewątpliwie w kilku wątkach przerwa świąteczna tam się należała;P Tylko, co Ci ludzie zrobilili jak nie mogli się wpisywać. Swoją drogą dziwne to wszystko i "podnosi" prestiż forum. Ale skoro jest ono sezonowe;) . Z Nowym Rokiem znowu się zacznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
seren1 Re: forum na lubin.pl 01.01.06, 13:45 Jest 1 stycznia, a wspomniane forum nadal nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: forum na lubin.pl 01.01.06, 20:27 m.zawadka napisał: > Jak mi wytłumaczył jeden z administratorów to forum przekroczył transfer. I > zostało wyłączone. Nie wiem, czy to źle świadczy o forum - że takie ograniczone transferowo, czy o ludziach - że w ogóle chcą się na tymże forum pojawiać biernie/czynnie... > ale niewątpliwie w kilku wątkach przerwa > świąteczna tam się należała;P Ale przynajmniej nudno nie było ;) >Swoją drogą dziwne to > > wszystko i "podnosi" prestiż forum. Ale skoro jest ono sezonowe;) . Niczym lodowisko.. Pozdrawiam i owocnych akcji kulturalnych w 2006 życzę (m. in. koncertu M. Peszek :)) Odpowiedz Link Zgłoś