swek1 28.06.05, 19:54 Dzisiaj pierwszy raz w życiu złamała mi się szprycha. Koło nie jest już kołem i należy je wycentrować. Tylko gdzie dobrze i tanio mogę to naprawić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
servus_lca Re: serwis rowerowy 29.06.05, 10:27 To ja moge NIE polecić naprawy rowerów na ul. chojnowskiej i na pl. zamkowym (te budki koło Cuprum). Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty1231 Re: serwis rowerowy 30.06.05, 09:21 > To ja moge NIE polecić naprawy rowerów na ul. chojnowskiej i na pl. zamkowym (te budki koło Cuprum). tu musze stanowczo zaprotestowac :D nie wiem konkretnie o jakiej budce kolo Cuprum mowiles (sa dwie) jedna skromna oferta i jedna naprawde spora (blizej zamku) i ta wlasnie jest w mojej ocenie OK poszedlem do czlowieka z zepsutym rowerkiem (w innym serwisie mnie splawili) gosc bez problemow naprawil. jesli czegos serwus nie polecasz to napisz DLACZEGO ? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: serwis rowerowy 30.06.05, 14:20 Zanim przeczytałem Wasze posty, rowerek oddałem na chojnowską. Już się boję. Zobaczymy co z tego wyjdzie. A zastanawiałem się, czy nie dać na zamkową :((( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: serwis rowerowy 30.06.05, 20:32 No faktycznie sa dwie budki na Zamkowej, a nie polecam właśnie dlatego, że w jednej i drugiej mnie spławili, wiec widać jednemu się udaje, a innemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: serwis rowerowy 07.07.05, 12:17 A ja moge Ci NIE polecic serwisu rowerowego na SZPAKOWEJ. Pan sobie liczy jak za zboze, a jakosc uslug...! Nie warto! Za to bylem w innym serwisie rowerowym z przyzwoitymi cenami i dobrym standartem uslug. Nie jestem pewien jak to ulica, ale znajduje sie ona miedzy ul Karkonoska a ul Beskidzka, naprzeciwko Zabki. Odpowiedz Link Zgłoś
maverick-g Re: serwis rowerowy 07.07.05, 00:06 hmm znam praktycznie wszystkie sklepy w legnicy ... i zasadniczo monopol na sprzedaz naprawe itp a takze pod wzgledem markowych czesci toczyc miedzy soba moze sklep na zamkowej o nazwie WORBIKE lub sklep na jaworzynskiej DIK i jesli mialbym polecic to oba te sklepy kwestia kto ma gdzie blizej :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś