Dodaj do ulubionych

serwis rowerowy

28.06.05, 19:54
Dzisiaj pierwszy raz w życiu złamała mi się szprycha. Koło nie jest już kołem
i należy je wycentrować. Tylko gdzie dobrze i tanio mogę to naprawić.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • servus_lca Re: serwis rowerowy 29.06.05, 10:27
      To ja moge NIE polecić naprawy rowerów na ul. chojnowskiej i na pl. zamkowym (te budki koło Cuprum).
      • qwerty1231 Re: serwis rowerowy 30.06.05, 09:21
        > To ja moge NIE polecić naprawy rowerów na ul. chojnowskiej i na pl. zamkowym
        (te budki koło Cuprum).

tu musze stanowczo zaprotestowac :D
        nie wiem konkretnie o jakiej budce kolo Cuprum mowiles (sa dwie) jedna skromna
        oferta i jedna naprawde spora (blizej zamku)
        i ta wlasnie jest w mojej ocenie OK

poszedlem do czlowieka z zepsutym rowerkiem (w innym serwisie mnie splawili)
        gosc bez problemow naprawil.

jesli czegos serwus nie polecasz to napisz DLACZEGO ?
        • swek1 Re: serwis rowerowy 30.06.05, 14:20
          Zanim przeczytałem Wasze posty, rowerek oddałem na chojnowską. Już się boję.
          Zobaczymy co z tego wyjdzie. A zastanawiałem się, czy nie dać na zamkową :(((
          Pozdrawiam.
        • servus_lca Re: serwis rowerowy 30.06.05, 20:32
          No faktycznie sa dwie budki na Zamkowej, a nie polecam właśnie dlatego, że w jednej i drugiej mnie spławili, wiec widać jednemu się udaje, a innemu nie.

• olus_stad Re: serwis rowerowy 07.07.05, 12:17
        A ja moge Ci NIE polecic serwisu rowerowego na SZPAKOWEJ. Pan sobie liczy jak za zboze, a jakosc uslug...! Nie warto!

Za to bylem w innym serwisie rowerowym z przyzwoitymi cenami i dobrym standartem uslug. Nie jestem pewien jak to ulica, ale znajduje sie ona miedzy ul Karkonoska a ul Beskidzka, naprzeciwko Zabki.
    • maverick-g Re: serwis rowerowy 07.07.05, 00:06
      hmm znam praktycznie wszystkie sklepy w legnicy ... i zasadniczo monopol na
      sprzedaz naprawe itp a takze pod wzgledem markowych czesci toczyc miedzy soba
      moze sklep na zamkowej o nazwie WORBIKE lub sklep na jaworzynskiej DIK i jesli
      mialbym polecic to oba te sklepy kwestia kto ma gdzie blizej :) pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka