jadzia441 20.10.05, 15:51 proszę poradzcie gdzie jest jakas super fajna fryzjerka z pomyslem na fryzurkę, które doardzi jakiś fajny kolorek, albo coś ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marina.wp.pl Re: fryzjer dla kobietki 21.10.05, 19:13 słyszałam że w la creation ale sama nie wiem gdzie to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1274 Re: fryzjer dla kobietki 21.10.05, 19:59 pani Kasia ma zakład fryzjerski przy ul. Grabowej 55a, tel.842 75 98, jest naprawdę super, doradzi, zna się na fryzjerstwie, ma b. dużo chętnych, trzeba się zapisywać z przynajmniej dwutygodniowym wyprzedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
kaazikk Re: fryzjer dla kobietki 19.04.06, 23:23 coś mi się wydaje że ta "p.kasia" to sobie sama tak cukruje Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: fryzjer dla kobietki 20.04.06, 06:37 w salonie u Darka pracowala Magda, fajnie kolory dobiera, tylko chyba miala zamiar wlasny salon otworzyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
alku Re: fryzjer dla kobietki 20.04.06, 14:23 no własnie ja tez koniecznie potrzebuje dobrego fryzjera, plizzz Odpowiedz Link Zgłoś
bogusiadz Re: fryzjer dla kobietki 20.04.06, 21:44 ja również będę wdzięczna za wskazanie takiego fryzjera, bo w lipcu biorę ślub i nie mieszkam w lubinie, a chodzi mi o upięcie długich włosów.... a z Panią Kasią na grabowej to niezbyt dobre mam doświadczenia...raczej jako nowego klijenta to odstarszyła mnie swoim zdegustowaniem i brakiem elastyczności no i cóż tu gadać chyba jej troszeczkę udeżyła woda sodowa do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kopara29 Re: fryzjer dla kobietki 22.04.06, 22:53 w La Creazione sa profesjonalne fryzjerki ktore caly czas jezdza na nowe szkolenia i sa niesamowite. polecam. znajduje sie na ustroniu IV w poblizu pubu 'enigma'. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusiadz Re: fryzjer dla kobietki 24.04.06, 11:11 super dzięki właśnie tam dzwoniłam- bardzo miła obsługa i nie ma problemu z niczym, wszystko da się załatwić. Także wybiorę się tam na pewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
maj29 pasemka-u kogo? 14.05.06, 14:37 a ja mam ochote na pasemka-jakiego fryzjera polecacie?no i czy drogi znaczy lepszy;)-ja mam wlosy tak lekko za ramiona-jaka moze byc cena? Odpowiedz Link Zgłoś
luna_medeis Re: fryzjer dla kobietki 27.04.06, 19:21 kaazikk napisał: > coś mi się wydaje że ta "p.kasia" to sobie sama tak cukruje Ty Kaziu, po czym wnosisz? Sama jestem stałą klientką Pani Kasi, więc absolutnie potwierdzam. Nie ma lepszej stylistki w Lubinie. Wystarczy poprzeglądać gazety z adekwatną tematyką. No chyba ze Ty jesteś ekspertem w dziedzinie fryzjerstwa damskiego :) Pozdrawiam --- luna Odpowiedz Link Zgłoś
760231182p1 Re: fryzjer dla kobietki 25.04.06, 14:38 Polecam panią Lilę w zakładzie fryzjerskim przy ul.Małomickiej 13.Stała klientela o sprecyzowanych wymaganiach usatysfakcjonowana. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotab79 Re: fryzjer dla kobietki 25.04.06, 16:21 Bylam przed weselem u Pani ale nawet nie znam imienia i to jest na ul.Kamiennej ale byłam baaardzo zadowolona. Młoda dziewczyna z fantazją:) Podaje nr 606-236- 948.. Odpowiedz Link Zgłoś
agness1909 Re: fryzjer dla kobietki 16.05.06, 21:15 Hej.Ja polecam salon fryzjersko-kosmetyczny w Lubinie przy ul.Gajowej 4 (to jest za sklepem Alfa Społem na Przylesiu).Mieści się w domku jednorodzinnym.Sama jestem tam zapisana na sierpień bo mój brat się zeni i tam będe robić fryzurę i makijaż.Są tam fajne fryzjerki,które robią ładne fantazyjne fryzury,ładnie upinają koki.Gorąco polecam.Napewno będziecie zadowolone.Czeszą tez ładnie do ślubu.Mają zdjęcia z fryzurami,które same robiły więc można sie wzorować.Nr tel.do salonu 0-76 842-85-12 lub kontakt bezpośredni z fryzjerkami: Violetta 0502-241-134 lub Joanna 0697-123-779.Jest tam też salon kosmetyczny gdzie pan Piotr robi makijaż na każdą okazję.Mnie malował do ślubu i byłam bardzo zadowolona.Teraz też się do Niego zapisałam.Kontakt: Piotr 0502-656-995 Ten pan robi również paznokcie.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś