marina.wp.pl 24.10.05, 16:38 Mam problem z doborem fryzjerki kiedy chcę fajny kolor lub fryzurę nigdy nie wychodzi tak jakbym chciała. Może któraś z pań poleci mi fajną fryzjerkę która zna się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
if_ona Re: dobry fryzjer 24.10.05, 20:24 cięzko doradzić, bo każdy ma swoje upodobania, a o gustach się nie dyskutuje ;)) ja od roku chodzę do salonu SOTHYS na ul. Jana Pawła II.. i jestem b. zadowolona.. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1274 Re: dobry fryzjer 24.10.05, 21:28 Pani Kasia ma zakład fryzjerski przy ul. Grabowej 55a, jest super, tylko trzeba zapisać sie przynajmniej dwa tyg. wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
luna_medeis Re: dobry fryzjer 15.12.05, 11:12 Ja bym powiedziała, że dwa tygodnie to wersia optymistyczna, zwłaszcza w grudniu. Mimo tego warto poczekać i oddać się w cudowne ręce Pani Kasi, efekt jest taki, że moj mąż twierdzi, iż ma nową żone a ludzie zaczepiają mnie na ulicy pytając gdzie robiłam sobie włosy. PS podobno pozostałe fryzjerki w tym salonie również reprezentują wysoki poziom. Jak znajdę numer tel. to wrzucę. --- luna Odpowiedz Link Zgłoś
grzlam Re: dobry fryzjer 26.10.05, 12:53 Na Odrodzenia, koło głównej poczty jest świetny salon fryzjerski. Tel. 724 08 41 Odpowiedz Link Zgłoś
1janusz Re: dobry fryzjer 27.12.05, 19:08 Bardzo dobrze scina włosy pani Agata studio przy Budowniczych LGOM tel 0768460644 Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-nki Re: dobry fryzjer 09.06.14, 00:36 Zdecydowanie polecam Martina. Organizował Wizerunek Miss Polonia jest również wizażystą zawsze jestem zadowolona z efektów jego pracy. Polecam Kontakt 510858669 marina.wp.pl napisała: > Mam problem z doborem fryzjerki kiedy chcę fajny kolor lub fryzurę nigdy nie > wychodzi tak jakbym chciała. Może któraś z pań poleci mi fajną fryzjerkę > która zna się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś