jargielo 03.04.06, 20:49 Potrzebuje namiary na dobrego "telewizorka" ktory naprawia TV rowniez w domu klienta. Jezeli mozecie kogos polecic to bede dzwieczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojownik.1 Re: Naprawa RTV - Lubin 28.04.06, 21:20 Gbyby wystraszyła cie cena za naprawę, odwiedż sklepik w którym robiłem ostatnio zakupy www.media-market.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Naprawa RTV - Lubin 30.04.06, 15:19 Nie naprawiaj telewizora !!! Nie opłaca się. Sam się nadziałem. Oddałem telewizor do naprawy. Coś z włączaniem się stało, nie było obrazu. Co prawda telewizor miał już swoje lata. Naświetliłem "fachowcowi" z ul. Pawiej sprawę, powiedziałem, żeby wycenił naprawę, bo jak będzie za drogo to nie naprawiam tylko wywalam na śmietnik. Następnego dnia ku mojemu zaskoczeniu facio daje mi telewizor i rachunek na 350 zł !!! Dodatkową informację jaką uzyskałem to informację, o krótkim żywocie telewizora. Podziękowałem mu za współpracę i zostawiłem telewizor. Źle zrobiłem ?? Zainwestuj w nowy sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś