sloggi 03.12.05, 13:51 Dzis jest otwarcie Tesco. Market powstał w niecałe 4 miesiące na terenie dawnej zajezdni autobusowej. Potężna hala handlowa ma powierzchnię ponad 3.000 m kw. i duży parking. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
setorika Re: Otwarcie Tesco 09.12.05, 16:46 a w śroku wyglada jak barak i ma o połówę mniejtowaru niż jeleniogórski Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Otwarcie Tesco 26.01.06, 08:02 czy Wy lubicie chodzic do takich sklepow?dla mnie nie ma wiekszej meczarni. az mnie odrzuca w drzwiach (jak zdarzy mi sie tam z musu wyladowac :-(( )kiedy widze tych zahipnotyzowanych ludzi kupujacych rzeczy, na ktore normalnie by nie spojrzeli - bo sie przyda.jak pchaja sie tymi woozkami, bez slowa przepraszam. a najgorsze meczarnie przy kasie w tych dloogich kolejkach. brrrry az mnie ciarki przeszly na samo wspomnienie ;-)))) co Wy na to? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wabig Re: Otwarcie Tesco 28.01.06, 08:07 Donia, to chyba troche głębszy temat i swoja wypowiedzią mocno go spłaszczasz. Supermarkety są różne, niektóre nastawione sa tylko i wyłącznie na handel, niektóre oferuja troche więcej. Dzięki nim dotarł do nas "kawałeczek świata", a także został niejako wymuszony sposób zachowania pani ze sklepiku na rogu. Chodzi mi o to, że wraz z marketami (generalnie też się mi nie podobają) sporo sie zmienia na plus. Musisz jeszcze wziąść pod uwagę, że Twoja opinia jest subiektywna, bo dla niektórych wizyta w TESCO to wielka frajda. Podsumowanie: wolę z Toba przejść się po sklepikach na Asnyka niz złożyć wizytę w TESCO, Hipernovej czy gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Otwarcie Tesco 31.01.06, 14:28 hej wabig :-) musze Ci przyznac, ze nie patrzylam na ta sprawe nigdy z punktu widzenia marketingowca, choc to wlasnie ekonomie studiowalam. Tu masz racje. Sklepikarze musza podniesc jakosc swoich uslug, zeby nie stracic klientow. a co do asnyka:-) to nie moj rejon. jezdzilam tam kiedys na zakupy jak jeszcze warzywniak byl wiekszy. teraz zajadam sie tam tylko kebabami:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wabig Re: Otwarcie Tesco 31.01.06, 22:36 Doniaania - jeśli na myśli masz warzywniak, który usadowił sie kiedyś obok Kiełbika, to fakt - dawno tam nie byłaś;), a i dawne czasy pamiętasz. Kebab??? Gdzie można go kupić na Asnyka i czy nie lepszy nasz krajowy, przyzwoity schabowy? Również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Otwarcie Tesco 02.02.06, 12:12 hehe dokladnie ten warzywniak. teraz kupuje w warzywniaku na prusa gdzie placi sie milionami ;-)hehe a co do jedzenia to schabowego tez uwielbiam, a kebab to taki dodatek na poobiedzie:-) uwielbiam smak cieplego mieska z sosem i swiezymi warzywami. wogoole uwielbiam jesc. na szczescie nie mam problemow z figoora, bo byloby kiepsko z tym moim hobby;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś