sloggi 23.12.04, 19:29 Spokojnych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia, pogody ducha i wszystkiego co najlepsze mieszkańcom Bolesławca oraz tym, którzy zajrzą na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doniaania Re: Wesołych Świąt. 28.12.04, 14:17 wielkie dzieki :-))))) i oczywiscie wzajemnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izerskie Re: Wesołych Świąt. 07.01.05, 19:12 wprawdzie nie mieszkam tam u Was ale czasem zagladam na to forum, wiec czy moge dostac troche tych zyczen? i oczywiscie tez troche zyczen oddam: rodzinnej atmosfery i rozsadku w jedzeniu i piciu :) wiem ze juz troche pozno, ale najwyzej bedzie na przyszle swieta! ooo, i donia sie udziela! donia, alles gute z okazji swiat! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Wesołych Świąt. 07.01.05, 19:18 Trwaja Święta obrządku prawosławnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Wesołych Świąt. 09.01.05, 17:32 trusia sie pokazala:-)) ale z Ciebie szczesciara - Ty przynajmniej snieg u siebie widzialas :-)))). pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Wesołych Świąt. 17.01.05, 16:08 mam nadzieje. sama bym sobie chetnie posmigala w koncu na deseczce:-)) a tu wiosna. troche za szybko :-( Odpowiedz Link Zgłoś
izerskie Re: Wesołych Świąt. 17.01.05, 21:00 donia spoko, zima jeszcze bedzie. wiem to bo mi w kosciach szczyka. a moze mi szczyka dlatego, ze mi nie chcesz czapki i rekawiczek oddac? hmmm.. pewnie dlatego. no to w takim razie nie wiem czy zima bedzie :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
izerskie Re: Wesołych Świąt. 17.01.05, 21:17 ale napisalam "szczyka" hihihi chyba powinno byc "strzyka" ? no tak, wszystko przez donie: z jakim przystajesz takim sie stajesz...i ortografia u mnie lezy... pozdrawiam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Wesołych Świąt. 17.01.05, 22:14 sloggi napisał: > Lubisz monologi? caly czas slysze jak mowi sama do siebie ;-)))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Wesołych Świąt. 18.01.05, 23:01 doniaania napisała: > sloggi napisał: > > > Lubisz monologi? > > > caly czas slysze jak mowi sama do siebie ;-)))) > To się nazywa fachowo nozofobia :) > pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Wesołych Świąt. 17.01.05, 22:13 trusia hehe Twoja czapka i rekawiczki juz dawno na allegro ;-))zapraszam na browarka-od razu bedzie cieplej.... a co do strzykania to nie jest tak zle bo ja nie slysze ;-))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
izerskie Re: Wesołych Świąt. 17.01.05, 23:01 donia, cholerka ten browarek to dzisiaj mial byc i co? a za ta czapke to duzo dostaniesz? licytuj jak najwiecej! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Wesołych Świąt. 24.12.05, 00:11 Juz minął rok, a na forum martwa cisza. Czy ma sens składanie życzeń na pustym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Wesołych Świąt. 09.01.06, 13:44 zawsze mozna sprobowac :-) spoznione ale szczere :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
izerskie Re: Wesołych Świąt. 17.01.06, 22:24 ja powiem czemu: donia sie wlasnie dorabia kilku literek przed nazwiskiem :) (dodam ze przed nowym nazwiskiem... hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Wesołych Świąt. 26.01.06, 07:56 hehe juz po. napisalam moja prace mgr. wczoraj ja oddalam. i koniec:-)))teraz tylko czekam na ocenke.wiec pewnie bede czesciej na forum.ale trusia sie nie pochwalila - ona juz oddala prace i juz ja ocenili i jest pani mgr hehe a wlasciwie to Dipl.-Kff.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś