sebmagda 08.06.01, 09:37 Jezeli znamy sie, to dajcie znac co u was slychac, chetnie nawiaze kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bogdan Re: Pozdrawiam wszystkich ktorzy mnie znaja - Sebastian MAGDA IP: 213.76.135.* 10.06.01, 14:57 a co z tymi których dopiero poznasz? czy to właśnie nie ci będą ważniejsi w twoim życiu? pomyśl o tym chłopcze! aha - znam 3 "głogowy" który to twój? Odpowiedz Link Zgłoś
sebmagda Re: Pozdrawiam wszystkich ktorzy mnie znaja - Sebastian MAGDA 12.06.01, 10:07 Ten nawiekszy, ten ktory moze znasz z historii, a jesli nie to znaczy ze to ty jestes jeszcze chlopcem, bo nie masz tego przedmiotu w szkole. Ale pozdrawiam i Ciebie. Dla mnie wazne jest aby skontaktowac sie z tymi kytorzy mnie znaja, ale jesli chcesz to zamailuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik72 Re: Pozdrawiam wszystkich ktorzy mnie znaja - Sebastian MAGDA 19.10.01, 14:34 Ja też pozdrawiam. Znam Ciebie, Twojego brata a także Twoich rodziców. Kiedyś bywałam w Waszym domu dośc często...... Potem urwało się. Pozdrawiam. Gdzie teraz mieszkasz??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Pozdrawiam wszystkich ktorzy mnie znaja - Sebastian MAGDA IP: 156.24.228.* 11.01.02, 15:53 Bardzo mi milo, wyslalem Ci maila. Odpowiedz Link Zgłoś