diana13 26.07.06, 11:34 oddam w dobre rece roczna kotke (dachowza) z waznymi szczepieniami. wiadomosc pod nr 606212126 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: oddam roczna kotke 27.07.06, 12:33 Wyjeżdżasz na wczasy i nie masz co z nią zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
diana13 Re: oddam roczna kotke 27.07.06, 17:48 zaraz urodzi nam sie dzidzius ale bardziej chodzi o to ze ta moja kotka przelazi do sasiadki na balkon a co gorsze ostatnio spala u nie w kuchni i niezle rozrabiala.i do tego sasiadka ma uczulenie na kota. kichala caly ranek:) Odpowiedz Link Zgłoś
fredziolina Re: oddam roczna kotke 02.08.06, 20:11 Słuchaj narodziny dziecka to nie powód do oddania kota, naprawdę. A jeśli kotka przechodzi przez balkon to go zabezpiecz, bo moze spaśc i sie połamać. Mnie tez czyjś kot drazniłby , no ale to Twoja wina,ze on samowolkę uprawia. O zabezpieczeniach balkonu, wychowaniu dziecka z kotem duzo przeczytasz na www.forum.miau.pl Zaloguj sie, załż watek o swoim problemie,a tysiące rad dostaniesz. Ja mam 5 kotów i zaden takich numerów nie robi. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury1 Re: oddam roczna kotke 07.08.06, 10:59 Diana jeżeli sąsiadka przeszkadza Tobie i kotce to może czas podjąć radykalniejsze kroki i eksmitować sąsiadke? Racers nieznam kotów fredzioliny sąd swjój opieram jedynie na fachowym tonie wypowiedzi w/w. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury1 Re: oddam roczna kotke 03.08.06, 14:08 Oj fredzilina mam wrażenie graniczące z pewnością że masz conajmniej 6 kotów. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury1 Re: oddam roczna kotke 03.08.06, 14:09 Oczywiście że fredziolina najmocniej przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
racers Re: oddam roczna kotke 06.08.06, 22:33 A co tam że tak powiem w temacie kotki?Ponury poważnie fredziolina ma 6 kotów w domu niezły musi być sajgon chociaż jak pisze wszystkie przeszły szkołe dobrego wychowania to może da się żyć. Odpowiedz Link Zgłoś