czarnyjanek 03.11.06, 11:29 czy znacie jakiegoś dobrego, bardzo dobrego weterynarza, specjaliste od piesków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnyjanek Re: weterynarz 03.11.06, 11:29 czarnyjanek napisał: > czy znacie jakiegoś dobrego, bardzo dobrego weterynarza, specjaliste od piesków zapomniałem znak "?" postawić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmarusia Re: weterynarz 04.11.06, 15:36 Ja jezdze do dwoch i tylko ich uznaje. 1.Duo-Vet-Ostrowscy,ul.Gojawiczynskiej,Piekary C.Dobrzy lekarze,choc sprzetu nie maja i to jak dla mnie jest minus .Troche drogo sie u nich placi i czasem pan dr.potrafi niepotrzebnie naciagnac na cos. 2.Dr.Monika Mierzwa-"Monavet"-ul.Szaniawskiego.Tez dobrzy lekarze ,z bardzo dobrym zapleczem sprzetowym.Ceny ciut nizsze,niz w Duo -Vecie. Innych lekarzy w Legnicy nie uznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia012 Re: weterynarz 07.11.06, 15:45 Cześć, moi rodzice chodzili z psem do pań na ul.Bielańskiej. Obie panie bardzo dobrze sobie radziły i napradę wiele razy pomogły mojemu pieskowi. Dzięki nim wyszedł z ciężkiego stanu a jak przyszła już na niego pora to spokojnie, bez cierpienia i strachu zasną sobie u siebie w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
ola741 Re: weterynarz 08.11.06, 13:11 Tu w Legnicy to nie za bardzo.Jezeli to cos powaznego to z reka na sercu moge polecic dr Tomka Szczypke z Wroclawia.Jest rewelacyjny.Podaje namiar "Chiros" ul.Mickiewicza 35-37Wrocław tel.0713729809 kom.0602633324. Ma bardzo dobrze wyposazony gabinet i sale operacyjna.Pozrawiam.Olka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
13kot13 Re: weterynarz 11.11.06, 23:52 Doktor Jerzy Legień na ul.Wrocławskiej.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tina1980 Re: weterynarz 16.11.06, 07:50 Ja z całego serca Panią Ewę Baryluk (to ulica chyba Bielańska - przyjmują tam dwie Panie - o drugiej nic nie moge napisać bo miałam z nią mało kontaktu). Pani Ewa zajmowała się moim psem przez ponad dwa lata. Pies był przewlekle chory i potrzebowała stałej kontroli. Pełna dypozycyjność. Gdy przyszedł czas "roztania" Pani Ewa przyjechała do domu przez co pożegnanie z moim ukochanym, długoletnim przyjacielem było łatwiejsze do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś