Dodaj do ulubionych

lca miasto

12.01.07, 20:36
teledyski.onet.pl/10172,1756696,teledyski.html
Obserwuj wątek
    • doris73 Re: lca miasto 13.01.07, 10:35
      Jak dla mnie teledysk super! może dlatego, że już nie mieszkam w Legnicy od
      paru miesięcy i darzę ją wielkim sentymentem. Dzięki za linka, rozsyłam dalej
      znajomym tym co mieszkają już dalej:-)
      • gabmar1 Re: lca miasto 13.01.07, 13:39
        nie ma za co !!!
    • olus_stad Re: lca miasto 17.01.07, 01:19
      Mnie sie podoba, jest chwytliwe. Dorzucilbym pare lokalizacji do teledysku. Lazienki w parku, Kozi Staw, znalazlaby sie jakas jedna uliczka na Tarninowie do sfilmowania, moze jeszcze pare alejek z Kwadratu i w ogole okolice Kosciuszki, UM, poczatek Chojnowskiej wraz z Akademia Rycerska, pl Klasztorny. To tyle pomyslow prosto z glowy. Pewnie mozna jeszcze kilka fajnych miejsc znalezc.

Tak w ogole to zaslyszalem, ze kiedys od Kaczawy do Koziego Staw prowadzil przez park kanal, a nad nim kladki i ze to wszystko ladnie sie komponowalo. Prawda to?
      • krzysiek133 Re: lca miasto 17.01.07, 08:04
        olus_stad napisał:
        > Tak w ogole to zaslyszalem, ze kiedys od Kaczawy do Koziego Staw prowadzil
        przez park kanal, a nad nim kladki i ze to wszystko ladnie sie komponowalo.
        Prawda to?

:):)
        Chyba piszesz o Młynówce. Do dzisiaj woda z tej rzeczki wpływa do Koziego
        Stawu - tylko, że teraz wpływa rurą. Potem, kanałem płynie sobie dalej pod Ul.
        NMP :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka