gabmar1 12.01.07, 20:36 teledyski.onet.pl/10172,1756696,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doris73 Re: lca miasto 13.01.07, 10:35 Jak dla mnie teledysk super! może dlatego, że już nie mieszkam w Legnicy od paru miesięcy i darzę ją wielkim sentymentem. Dzięki za linka, rozsyłam dalej znajomym tym co mieszkają już dalej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: lca miasto 17.01.07, 01:19 Mnie sie podoba, jest chwytliwe. Dorzucilbym pare lokalizacji do teledysku. Lazienki w parku, Kozi Staw, znalazlaby sie jakas jedna uliczka na Tarninowie do sfilmowania, moze jeszcze pare alejek z Kwadratu i w ogole okolice Kosciuszki, UM, poczatek Chojnowskiej wraz z Akademia Rycerska, pl Klasztorny. To tyle pomyslow prosto z glowy. Pewnie mozna jeszcze kilka fajnych miejsc znalezc. Tak w ogole to zaslyszalem, ze kiedys od Kaczawy do Koziego Staw prowadzil przez park kanal, a nad nim kladki i ze to wszystko ladnie sie komponowalo. Prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek133 Re: lca miasto 17.01.07, 08:04 olus_stad napisał: > Tak w ogole to zaslyszalem, ze kiedys od Kaczawy do Koziego Staw prowadzil przez park kanal, a nad nim kladki i ze to wszystko ladnie sie komponowalo. Prawda to? :):) Chyba piszesz o Młynówce. Do dzisiaj woda z tej rzeczki wpływa do Koziego Stawu - tylko, że teraz wpływa rurą. Potem, kanałem płynie sobie dalej pod Ul. NMP :) Odpowiedz Link Zgłoś