Dodaj do ulubionych

RODZIĆ W GŁOGOWIE...

08.05.07, 17:06
WITAM,JESTEM W 37 TYG CIAZY I MAM PYTANIE ODNOSNIE NASZEGO GŁOGOWSKIEGO
SZPITALA.CO NAJLEPIEJ ZABRAĆ ZE SOBA NA PORODÓWKĘ??I CZY TRZEBA COS ZABIERAC
ZE SOBA DLA DZIECKA(PIELUSZKI ITP) CZY DOPIERO PRZY WYPISIE DO DOMU?? JAKIE
SĄ WASZE WRAZENIA Z PORODU W GŁOGOWIE??MI W SUMIE NIE ZALEZY NA KOLOROWYCH
SCIANACH I LAZIENKACH W POKOJACH CHODZI MI O OPIEKĘ..Z GORY DZIEKUJE ZA
ODPOWIEDZI...POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • dorin25 Re: RODZIĆ W GŁOGOWIE... 08.05.07, 22:45
      Witaj-ja rodziłam w lutym.Muszę przyznać że było dobrze,trafiłam na b.fajną
      położną i opieka lekarska była w porządku .Dla dziecka możesz zabrać(lub ci
      doniosą)rzeczy jak chcesz mieć dziecko cały czas przy sobie a jak nie to wszysto
      zapewniają w szpitalu.Leżałam na sali z jedną dziewczyną-opiekowali się nami
      naprawdę dobrze.Jak masz jeszcze jakieś pytania to służę pomocą
      • izus85 Re: RODZIĆ W GŁOGOWIE... 09.05.07, 08:09
        DZIEKI dorin25 ZASTANAWIAŁAM SIE TEZ WLASNIE CZY MOZNA MIEC DZIECKO NON STOP
        PRZY SOBIE ALE JUZ MI ODPOWIEDZIALAS:) OCZYWISCIE NASLUCHALAM SIE WIELU OPINII
        NA TEMAT NASZEGO SZPITALA NO ALE KAZDA Z NAS MA INNE WYMAGANIA CO DO STANDARDU
        POKOI ITP. A TY DORIN25 MIALAS DZIDZIE PRZY SOBIE??BO PODOBNO BYWA CIEZKO I
        LEPIEJ ZEBY DZIDZIE PRZYNOSILI NA KARMIENIA BO IDZIE SZYBCIEJ DOJSC DO SIEBIE
        (ZWLASZCZA JAK POROD BYL DLUGI).POZDRAWIAM
        • dorin25 Re: RODZIĆ W GŁOGOWIE... 09.05.07, 22:10
          Ja nie miałam synka non stop.Przywoziły mi go do karmienia a do przewijania
          zawoziłam.Można w sumie mieć dzieciaczka przy sobie ile się chce a jak chcesz
          np.sie umyć,pospać lub poprostu odpocząć to zawozisz .Polecam mieć dzidzię jak
          najdłużej przy sobie bo i tak przez pierwsz dni tylko śpią a mało co jedzą ale
          za to dzidzia będzie spokojniejsza-pozdrawiam
          • areks691 Re: RODZIĆ W GŁOGOWIE... 18.06.07, 20:08
            Witam
            Planuje rodzic w Feminie ale jeszcze sie zastanawiam .
            Chcialabym sie dowiedziec czy w Glogowie istnieje mozliwosc odwiedzin meza i
            dzieci (na sali a nie na korytarzu).
            Czy istnieje mozliwosc znieczulenia zewnatrzoponowego -jesli tak to ile nalezy
            za to zaplacic.
            Z gory dziekuje za informacje
    • gabrysia29 Re: RODZIĆ W GŁOGOWIE... 25.06.07, 20:49
      JA rodziłam w głogowie w pazdzierniku 2005 i teraz, we wrzesniu też tu będę
      rodzić. Nie wyobrazam sobie rodzic gdzie indziej. Moja córka zachorowała w
      drugiej dobie życia ale neonatolodzy w szpitalu super się nią zajęli, choć z
      zapaleniem płuc to nie wylądowała w inkubatorze i tylko na leki i kąpiel była
      zabierana ode mnie; leżałam z nią 10 dni i na weekendy musiałam mieć swoje
      pieluszki ale w tyg wszystko było szpitalne. Córeczka była cały czas przy mnie
      ale jak chciałam się wykąpać czy szykowały się dłuższe odwiedziny to zawoziłam
      ją na nowordodki. opieka dobra, nie powiem że jakaś rewelacja bo panie z
      noworodków umieją byc humorzaste ale położne ok, byłam po cc i zajmowały się
      mną super, były pomocne i zyczliwe. Miałam cc ze względu na wadę wzroku a to
      czy na życzenie zrobią to zależy jak się kto dogada z lekarzem prowadzącym.
      najlepiej chodzić do jakiegoś który w szpitalu przyjmuje a jak nie masz takiego
      lekarza to zorganizować skierowanie na cc inaczej. w glo cc robią przy
      znieczuleniu zewnątrzoponowym.
    • areks691 Re: RODZIĆ W GŁOGOWIE... 26.06.07, 18:34
      Hey
      Jednak zdecydowalam sie na porod w Feminie.
      W dzien kiedy dopadly mnie skurcze lekarz telefonicznie kazal mi przyjechac i
      zabrac ze soba rzeczy.
      Na miejscu w Feminie okazalo sie ze nie ma miejsc i zaden lekarz nie chcial sie
      przyznac do tego ze kazali mi przyjechac z Glogowa do Lubina na porod.
      Ponadto w Feminie nie robia znieczulen zewnatrzoponych przy porodzie naturalnym
      a moj lekarz prowadzacy z Feminy zapewnial mnie ze bez problemu takie otrzymam.
      Trafilam w ten dzien wieczorem do Glogowskiego Szpitala i naprawde mimo obaw
      bylam bardzo mile zaskoczona, przede wszystkim atmosfera i ludzka zyczliwoscia.
      Na drugi dzien mialam juz porod(cesarke) na zyczenie, pozniej dostalam odrebna
      sale jednoosobowa.Naprawde milo wspominam pobyt w tym szpitalu.
      Wrecz czulam sie jak w sanatorium, nic dodac nic ujac...
      Jedyne do czego mozna miec zarzuty to wyzywienie ale ja i tak bylam na diecie...
      Pozdrawiam i polecam
    • dora510 polecam Nową Sól!!!!!!!! 07.07.07, 15:41
      Zdecydowanie polecam Nową Sól - nowy trakt porodowy, dający możliwość porodu
      rodzinnego, piłki porodowe, toaleta w tym samym pokoju, ogolnie pełny komfort.
      Nowoczesność, przemiły i fachowy personel - wszystko daje wrażenie, że rodzi
      się w prywatnej, nieźle "wypasionej" klinice.
      Szczerze polecam !!!!!!!!!!!1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka