01.06.07, 10:51
Co sądzicie o otwarciu 2.VI Galerii Głogowskiej Carrefour?? "Nareszcie"
czy "niestety"??
Obserwuj wątek
    • dorin25 Re: Carrefour 01.06.07, 17:49
      Jak dla Mnie to :nareszcie
    • sibeliuss Re: Carrefour 02.06.07, 20:54
      gedeon2 napisał:

> Co sądzicie o otwarciu 2.VI Galerii Głogowskiej Carrefour?? "Nareszcie"
      > czy "niestety"??

A Ty jak sądzisz?
      • jacek.rosen Re: Carrefour 03.06.07, 11:50
        Byłem tam z żoną. Gdyby nie plan sklepu, nie kupilibyśmy nawet kawy. Kolejny
        moloch gdzie można sie nabawić nerwicy. Castorama i owszem bo w Głogowie nie ma
        sklepu z narzędziami z prawdziwego zdarzenia.
        • cperek997 Carrefour 03.06.07, 15:16
          Osobiście mam nadzieję, że zacznie się jakaś walka między Carrefourem a Tesco.
          Ostatnimi czasami w Tesco były takie pustki na półkach. Mam nadzieję, że coś
          się zmieni. Już widziałem, że za kilka dni wchodzi specjalna gazetka promocyjna
          TESCO tylko dla Głogowa i rozdają kartki z rabatami. Dlatego też cieszę się, ze
          jest ten Carrefour, bo będzie wybór dla klientów. A pasaż jest ciekawszy od
          Tescowego.
          • sibeliuss Re: Carrefour 03.06.07, 20:31
            Czy to prawda, że do tej Galerii nie dojeżdża żadna linia autobusowa?
            Czyli jak ktoś nie ma auta to ma tachać siaty na Piekary lub na Kopernik?
            • glory77 Re: Carrefour 04.06.07, 14:43
              > Czy to prawda, że do tej Galerii nie dojeżdża żadna linia autobusowa?
              dojeżdża bezpłatny(?) autobus
              • sibeliuss Re: Carrefour 07.06.07, 00:24
                Czy to nie za mało?
    • yoksa1 Re: Carrefour 04.06.07, 11:38
      mnie się podoba, w tesco już jest straszna bida z nędzą, dokładnie albo puste
      półki albo jeden rodzaj danego towaru, ostatnio takie nerwy mnie wzięły,bo
      straciłam tam godzine i połowy rzeczy z listy nie kupiłam i potem musiałam
      jeżdzic po całym mieście, tragedia...
      co do Carrefour'a cieszy mnie wielkość i dzięki temu różnorodność,
      co do Galerii Głogów to super że jest Apart i 5-10-15...
      co do wcześniejszych wypowiedzi to jak ktoś nie lubi "molochów" to
      polecam "Piotra i Pawła".
      pozdrawiam
    • madziolek2005 Re: Carrefour 05.06.07, 09:27
      A w którym miejscu powstała ta galeria???
      • szelma81 Re: Carrefour 06.06.07, 22:43
        jako człowiek z branży sklepowej - wielkofirmatowej powiem ze, carrefour jest b
        dobrze zaopatrzony ( poki co) a galeria no coz myslalm ze bedzie wieksza, ale i
        tak jest niezle, biorac pod uwage bliskosc targu to jest fajnie, bo ja lubie
        kupowac warzywka od rolnikow, a reszte zakupow mozna zrobic w porzadnym
        sklepie. a co do galerii to podoba mi sie monnari, super ciuchy, moze nie
        najtansze, ale jakosc i fasony super extra, dwa sklepy z butami, tez calkiem
        niezle no i apart, ogolnie jak na glogow nie jest zle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka