gedeon2 01.06.07, 10:51 Co sądzicie o otwarciu 2.VI Galerii Głogowskiej Carrefour?? "Nareszcie" czy "niestety"?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Carrefour 02.06.07, 20:54 gedeon2 napisał: > Co sądzicie o otwarciu 2.VI Galerii Głogowskiej Carrefour?? "Nareszcie" > czy "niestety"?? A Ty jak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.rosen Re: Carrefour 03.06.07, 11:50 Byłem tam z żoną. Gdyby nie plan sklepu, nie kupilibyśmy nawet kawy. Kolejny moloch gdzie można sie nabawić nerwicy. Castorama i owszem bo w Głogowie nie ma sklepu z narzędziami z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cperek997 Carrefour 03.06.07, 15:16 Osobiście mam nadzieję, że zacznie się jakaś walka między Carrefourem a Tesco. Ostatnimi czasami w Tesco były takie pustki na półkach. Mam nadzieję, że coś się zmieni. Już widziałem, że za kilka dni wchodzi specjalna gazetka promocyjna TESCO tylko dla Głogowa i rozdają kartki z rabatami. Dlatego też cieszę się, ze jest ten Carrefour, bo będzie wybór dla klientów. A pasaż jest ciekawszy od Tescowego. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Carrefour 03.06.07, 20:31 Czy to prawda, że do tej Galerii nie dojeżdża żadna linia autobusowa? Czyli jak ktoś nie ma auta to ma tachać siaty na Piekary lub na Kopernik? Odpowiedz Link Zgłoś
glory77 Re: Carrefour 04.06.07, 14:43 > Czy to prawda, że do tej Galerii nie dojeżdża żadna linia autobusowa? dojeżdża bezpłatny(?) autobus Odpowiedz Link Zgłoś
yoksa1 Re: Carrefour 04.06.07, 11:38 mnie się podoba, w tesco już jest straszna bida z nędzą, dokładnie albo puste półki albo jeden rodzaj danego towaru, ostatnio takie nerwy mnie wzięły,bo straciłam tam godzine i połowy rzeczy z listy nie kupiłam i potem musiałam jeżdzic po całym mieście, tragedia... co do Carrefour'a cieszy mnie wielkość i dzięki temu różnorodność, co do Galerii Głogów to super że jest Apart i 5-10-15... co do wcześniejszych wypowiedzi to jak ktoś nie lubi "molochów" to polecam "Piotra i Pawła". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziolek2005 Re: Carrefour 05.06.07, 09:27 A w którym miejscu powstała ta galeria??? Odpowiedz Link Zgłoś
szelma81 Re: Carrefour 06.06.07, 22:43 jako człowiek z branży sklepowej - wielkofirmatowej powiem ze, carrefour jest b dobrze zaopatrzony ( poki co) a galeria no coz myslalm ze bedzie wieksza, ale i tak jest niezle, biorac pod uwage bliskosc targu to jest fajnie, bo ja lubie kupowac warzywka od rolnikow, a reszte zakupow mozna zrobic w porzadnym sklepie. a co do galerii to podoba mi sie monnari, super ciuchy, moze nie najtansze, ale jakosc i fasony super extra, dwa sklepy z butami, tez calkiem niezle no i apart, ogolnie jak na glogow nie jest zle Odpowiedz Link Zgłoś