malusia.2 24.10.07, 18:18 Gdzie w Legnicy jest godny polecenia stomatolog.Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zikiyazi Re: Dobry stomatolog.... 14.11.07, 14:44 podczepiam sie pod wątek. Proszę o rady Odpowiedz Link Zgłoś
reniama Re: Dobry stomatolog.... 14.11.07, 20:36 Polecam doktor Zarzecka-Nanowska Joanna, lek. stomatolog. Gabinet tel. 0 76 856 06 57 adres 59-220, Legnica, Wjazdowa 10 m6 Odpowiedz Link Zgłoś
marzena_zet Re: Dobry stomatolog.... 20.08.08, 16:40 Polecam wszystkim Panią doktor Weber, która przyjmuje w przychodni Vitadent przy ulicy Okulickiego 1. Jest bardzo dobrym fachowcem i co ważne tak samo traktuje pacjentów leczących się prywatnie jak i na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia_ma Re: Dobry stomatolog.... 20.08.08, 18:23 Ja słyszałam, że dobrzy dentyści są w przychodni dentystycznej na ul. Senatorskiej. Zapisałam się, w piatek idę po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
jobi Re: Dobry stomatolog.... 21.08.08, 21:19 Każdy trafił na swojego dobrego anioła. Ja nie słuchałam znajomych, którzy mi polecali swoich dobrych dentystów i poszłam do Stomadentu. Nie liczyłam się ze zdaniem innych, którzy mi ich odradzali. Jestem dentofobem, ale tam czuję się dobrze. Nie żałuję swojej decyzji. Polecam panią doktor Płaza-Szustka. Odpowiedz Link Zgłoś
medusse Re: Dobry stomatolog.... 01.09.08, 00:31 dużo osób chwali sobie Kureń (przyjmuje właśnie na Senatorskiej) ... podpisuję się pod tym! Odpowiedz Link Zgłoś
hejah Re: Implanty 29.03.09, 16:50 Czy w Legnicy robią implanty? jakie są ceny za całość i kogo polecacie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamakoran Re: Implanty 29.03.09, 17:26 Implanty to tylko Wrocław, w Legnicy nie ma aż tak zaawansowanej chirurgii stomatologicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_polski Re: Implanty 29.03.09, 18:46 Implanty robią Sierszyńscy na Zamkowej blisko ul. NMP i Qubusa, jeden implant to 4000zł. Generalnie są nieźli. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_polski Re: Implanty 29.03.09, 18:50 Oczywiście chodzi mi o Legnicę, bo implant to nie jest żadna zaawansowana stomatologia buhaha. Chyba ktoś nie słyszał o skracaniu szczęki bokami czy wszczepianiu ósemki "w zarodku" w inne miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
mamakoran Re: Implanty 29.03.09, 23:02 No to życzę powodzenia w robieniu implantów w Legnicy. Wiem na ten temat trochę więcej, tu nie chodzi o wkręcenie sztucznego zęba w kość i po sprawie tu chodzi o całe zaplecze chirurgiczne i zdrowie pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
desty2001 Pustułka 30.03.09, 09:23 Dla mnie Dr Pustułka(ona, nie on)to anioł dla dentofobów. Implant kosztuje u niej 2500zł, Pani zajmuje się również chirurgią szczękową.Przyjmuje na rogu Mickiewicza z Chłapowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_polski Re: Pustułka 30.03.09, 19:37 Też słyszałam, że ona jest dobra, ale nie wiem. No i niedrogi ten implant faktycznie, w sumie chyba implanty potaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_polski Re: Implanty 30.03.09, 19:35 Co Ty człowieku za bzdury wypisujesz??!! Jak mnie denerwują ludzie Twojego pokroju co im się wydaję, że w dużych miastach jest wszystko lepsze i tam można wydać nawet 10tys. za coś co jest warte 200zł., bo najważniejsze, że to Wrocław czy Warszawa... Akurat p. Jacek ma najnowocześniejszy sprzęt i uczył się w Harwardzie, więc co to za różnica jakie miasto? Czyli w Legnicy nie ma dobrych lekarzy, specjalistów czy nauczycieli, tylko dlatego że są z Legnicy???... Może w ogóle wszyscy wyprowadźmy się do Wrocławia, stare to i znane, ale "ostatni gasi światło". ŻAL. Odpowiedz Link Zgłoś
hejah Re: Implanty 31.03.09, 08:10 4000 tyś zł? to chyba ze złota robi :D 2,5 tys jest juz w miare normalna kwota za usługe. Kto da mniej? :P pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
jobi Re: Implanty 31.03.09, 16:06 W Głogowie robią za 1,5 tys. Nie wiem dlaczego, ale cena 2,5 tys wydaje mi się troszeczkę podejrzana mimo wszystko. Implant to nie włosy, że jak coś nie wyjdzie, to za miesiąc zmienisz. Więc chyba lepiej zapłacić za coś porządnego. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_polski Re: Implanty 02.04.09, 13:20 Po co się wypowiadasz jak nie wiesz co to jest implant... Poczytaj trochę na ten temat i się wypowiedz kompetentnie. Robi się je z materiału kościotwórczego... aleś porównał/ła... do złota buhahahahhahhahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_polski Re: Implanty 02.04.09, 13:22 oczywiście odpowiedź kieruję do "hejah" Odpowiedz Link Zgłoś
ravau11 Re: Implanty 12.05.14, 13:36 Oczywiście, że robią. Spróbój tutaj -Implany Legnica Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_atomek Re: Dobry stomatolog.... 19.04.09, 21:17 Chodzę do Rehana na Grunwaldzkiej - od paru lat. Założył mi już w sumie z 10 plomb, żadna nie wyleciała do tej pory, także polecam. Zaraz obok rentgen także wszystko w jednym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
meggi79 Re: Dobry stomatolog.... 20.04.09, 20:30 Marta_polski ja się z Tobą w życiu nie zgodzę. Robiłam implant w Legnicy, właśnie w jendym z gabinetów o których mowa - sprawa skończyła się we Wrocławiu w klinice gdzie wśród pacjentów z zakażeniem i zapaleniem okostnej spędziłam 2 tyg !!! I nikt mi nie powie,że w Legnicy jest to samo co we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_polski Re: Dobry stomatolog.... 21.04.09, 00:06 meggi79 napisała: > Marta_polski ja się z Tobą w życiu nie zgodzę. > Robiłam implant w Legnicy, właśnie w jendym z gabinetów o których > mowa - sprawa skończyła się we Wrocławiu w klinice gdzie wśród > pacjentów z zakażeniem i zapaleniem okostnej spędziłam 2 tyg !!! I > nikt mi nie powie,że w Legnicy jest to samo co we Wrocławiu. O matko jedyna!!! Maggy... Otóż klinika to co innego niż stomatolog! U nas nie ma kliniki i trzeba jechać tam, też byłam w klinice we Wro, ale jeśli robisz we Wro w zwykłym gabinecie to czym on się różni od tego w Lcy?... Nie myl kliniki ze stomatologiem... Nigdy nie zapomnę nawiasem mówiąc wrażeń właśnie z kliniki we Wro!!! Wrażeń negatywnych!!!!! Nie chcę o tym pamiętać, więc poprzestanę na tym:), że nie było miło, bo jakoś z tymi co miałam do czynienia nie byli zbyt kompetentni:D Implant tak czy siak trzeba robić z dobrej jakości materiału kościotwórczego u higienicznego stomatologa. Poza tym ja miałam kłopot z ósemkami, bo próchnicy to moje zęby na oczy nie widziały;) Dlatego ja tylko ze słyszenia "wiem" gdzie jest dobrze i znam kogoś kto implant robił i ile dał i że nic mu nie jest:))) Wręcz przeciwnie, implant się sprawdza, chorób nie odnotowano;) Takie wypadki mogą się zdarzyć pechowo niestety każdemu, dezynfekcja czasem może zawieść:((( Życzę wam wszystkim forumowiczom takich zębów jakie mam ja:P Chyba geny;P Odpowiedz Link Zgłoś
marta_polski Re: Dobry stomatolog.... 21.04.09, 00:07 ojej, miało być Meggi79... :) Odpowiedz Link Zgłoś
meggi79 Re: Dobry stomatolog.... 22.04.09, 22:19 Marta_polski chyba nie zrozumiałaś mojego posta. Napisałam, że implant robiony w Legnicy skończył się zapaleniem okostnej m.in. przez co wylądowałam w klinice we Wrocławiu. Nie porównuje gabinetu w Legnicy z kliniką we Wrocku ale piszę , że implanty w Legnicy mogą się tak skończyć jak u mnie. Bo niestety implant to już chirurgia stomatologiczna, wie to tylko ten kto przez to przeszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_polski Re: Dobry stomatolog.... 22.04.09, 23:30 oki, no różnie to bywa, nie ma reguły Odpowiedz Link Zgłoś