2tomeq86 13.08.08, 22:47 witam, mam duzy problem ze zdaniem prawka, 9 wrzesnia bede zdawal juz 6 raz, jestem ze zlotoryi i chcialbym w Legnicy wykupic kilka godzin, jaką szkołe polecacie?? i ile kosztuje godzina jazdy?? pomozcie, jestem w zalamce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilia_sloneczko Re: dobra szkoła jazdy 13.08.08, 22:55 Zdecydowanie polecam OSK DOMINO :) Godzinka jazdy kosztuje 40 zł :) Jezeli chcesz uzyskac wiecej informacji to pisz na priv :) Pozdrawiam i zycze powodzenia oraz zdania egzaminu :) Odpowiedz Link Zgłoś
2tomeq86 Re: dobra szkoła jazdy 13.08.08, 23:08 ok, dzieki, juz numer sobie zapisałem, zastanawiam sie miedzy DOMINO a WILKIEM podobny ta szkolka tez jest dobra, to juz nie sa jaja ja musze zrobic w koncu to prawko Odpowiedz Link Zgłoś
1_darek Re: dobra szkoła jazdy 14.08.08, 11:25 Ja robiłem w sz. wilk. było ok. nie mam uwag Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_sloneczko Re: dobra szkoła jazdy 14.08.08, 21:16 Ja robilam prawko w DOMINO :) Polecam ta szkole jazdy :) Maja swietnych instruktorow, bardzo dobrze tlumacza wszystkie manewry, no i co najwazniejsze sa spokojni :) O WILKU slyszałam rowniez pozytywne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_sloneczko Re: dobra szkoła jazdy 14.08.08, 21:21 Nie martw sie, zdasz prawko :) Egzamin to pikus. Wiem, ze łatwo mi mowic bo mam juz wszystko za soba i teraz smigam swoim autkiem :) Musisz podejsc do egzaminu spokojnie, bez nerwow chociaz wiem, ze to niemozliwe. Jezeli bedziesz umial wykonac parkowanie i pokazesz egzaminatorowi, ze naprawde dobrze jezdzisz to zaliczy Ci egzamin bez problemu. Mnie egzaminowal pan Jordan Tracz - świetny facet, i nawet w drodze troszke porozmawialismy. Nie czepia sie z byle powodu. Napisz nam kiedy masz egzamin to bedziemy trzymac kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
jysk Re: dobra szkoła jazdy 15.08.08, 18:03 Emilio !!! "Egzamin to pikus," to dlaczego dopiero za 5 razem zdałas ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
2tomeq86 Re: dobra szkoła jazdy 15.08.08, 19:25 Wybrałem domino. Moim problemem jest właśnie stres, nie przeskocze tego, teraz z biegu jestem w stanie bezstesowo podejsc do egzaminu, gorzej gdy czeka sie w poczekalni 2h, no i nie wszyscy egzaminatorzy sa mili...no ale...:) Odpowiedz Link Zgłoś
agako79 Re: dobra szkoła jazdy 25.08.08, 10:38 polecam A. Komisarczyka z Domino, dobry fachowiec, ma duże doświadczenie, ja mam egzamin w czwartek, też nie potrafię poradzić sobie ze stresem, życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_sloneczko Re: dobra szkoła jazdy 25.08.08, 17:42 Polecam przed egzaminem wypić sobie 2 tabletki musujace magnezu :) Magnez opanowuje troszke nerwy :) Mozna tez zjesc sobie np. czekolade z orzechami albo batonika :) Sprawdzony sposob :) Pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
agako79 Re: dobra szkoła jazdy 27.08.08, 11:43 dzięki wielke za radę, na pewno skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś