28.08.08, 19:13
witam od niedawna mieszkam w Legnicy szukam może ktoś wie gdzie
prowadzą aerobik albo coś w tym stylu / trochę mi się prztyło(:/ i
żeby były fajne wesołe babki bo nie mam tu za dużo znajomych
mieszkam od pół roku w Legnicy na tarninowie i wolała bym w tych
obżerzach pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • violbug Re: areobik 28.08.08, 22:42
      Dwa lata temu chodziłam do PWSZ.
    • brela100 Re: areobik 01.09.08, 21:25
      Fitness Klub Arena w rynku ul. Piekarska 2. Duży wybór zajęć, AEROBIC, BPU,
      Tae-BO, STEP, LATINO. stronka- www.klubarena.republika.pl
    • asiabed Re: areobik 03.09.08, 21:01
      Polecam Centrum48 na piekarach (sudecka). Maja spory wybor zajec aerobowych,
      dosc sensowna silke (i towarzystwo przychodzi fajne), nawet jakies tance brzucha
      sa. Jest tez vacu line i vibra stepik. Nie maja sauny:( prysznice sa, szafki w
      szatniach z kluczykami. Ceny niestety dosc wysokie.
      Jest jeszcze na neptuna jakis nowo otwarty klub sporting club. Z tego co widze
      maja same aeroby i taniec. silki brak, w planach maja saune.

Niedaleko - galaktyczna ulica jak sie nie myle - jest club Olimp. maja aeroby i
      silke. kiedys mieli (i maja chyba nadal) saune.

A jak mieszkasz na tarninowe - to niestety w okolicy duzego wyboru klubow nie
      ma.... sama jezdze na 2 koniec miasta do clubu sportowego... Mozna jeszcze sobie
      pobiegac (jogging). Sama jedna nie moge sie jakos zebrac do biegania po naszej
      piknej okolicy:)
      • zosl Re: areobik 04.09.08, 08:42
        hej.!Chodzę od lat do Olimpu, Starozytne nieco, ale luzno, ceny są do przyjęcia
        .Sauna jest.Są rożne grupy, zależnie od stopnia chęci spocenia się .Polecam ,
        choć nie ma co liczyć na cud wywornośći i elegancji. Klub jest przez Urzad
        Miasta( bodaj)
        • zikiyazi Re: areobik 04.09.08, 11:20
          Jezdze na Izerska na taniec brzucha. Bylam dopiero na jednych zajeciach, ale
          szczerze polecam. Jak chcesz, moge Cie zabrac ze soba (mieszkam w Twojej
          okolicy). Pisz na priva.
          • asiabed Re: areobik 04.09.08, 20:58
            No wlasnie, nie sudecka tylko izerska... ale bylam blisko z tymi ulicami:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka