olus_stad Re: Biegacie?? 02.12.03, 23:31 Czasami mnie te forum doprowadza do szewskiej pasji:(( Chodzilo mi o to czy i ewentualnie gdzie uprawiacie jogging?? Osobosicie smigam raczej oswietlonymi drogami, zazwyczaj naokolo Osiedli (A,B,C itp) i jest calkiem calkiem. Czasami daje odpoczac stawom i po nieuzytkach sobie biegam. A Wy? Uprawiacie jakis sport (amatorsko zawodowo?) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Biegacie?? 02.12.03, 23:35 Ja osobiście to nie mam silnej woli. Rok temu pobiegałem przez tydzień może dwa i na tym skończyłem.Miesiąc temu miałem nowe postanowienie i na tym też skończyłem. Ale tkwię w postanowieniu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Biegacie?? 02.12.03, 23:39 U mnie tez to niestety przebiega falowo. Najgorzej to zaczac, bo pozniej to juz z gorki, tak mi sie podoba, ze nie moge ise wieczoru doczekac, ale nzawsze jest najtrudniejszy ten pierwszy krok:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Biegacie?? 02.12.03, 23:42 olus_stad napisał: > U mnie tez to niestety przebiega falowo. Najgorzej to zaczac, bo pozniej to juz > z gorki, tak mi sie podoba, ze nie moge ise wieczoru doczekac, ale nzawsze jes > t najtrudniejszy ten pierwszy krok:) > > Pozdrawiam A potem ta zadyszka i tętno 250 na 200 .I jak tu biegać, gdzie zdrowie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Biegacie?? 02.12.03, 23:45 Na poczatku tak, szczegolnie u palacza, jak ja np, ale z czasem jest lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Biegacie?? 02.12.03, 23:51 olus_stad napisał: > Na poczatku tak, szczegolnie u palacza, jak ja np, ale z czasem jest lepiej:) Wiem ja przestałem biegać jak osiągnęłem pewien dystans,cel. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Biegacie?? 02.12.03, 23:55 A jaki to byl dystans/cel jesli mozna wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Biegacie?? 02.12.03, 23:58 olus_stad napisał: > A jaki to byl dystans/cel jesli mozna wiedziec? To to tylko na priva. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Biegacie?? 03.12.03, 00:05 olus_stad napisał: > To pogadamy na gg:) :D Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Biegacie?? 03.12.03, 16:49 Ja ćwiczę tylko w domu hantlami, na nic inego nie mam czasu, niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Biegacie?? 03.12.03, 21:39 Hantle tez ekstra rzecz:) Laweczke tez masz? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Biegacie?? 04.12.03, 18:20 olus_stad napisał: > Hantle tez ekstra rzecz:) Laweczke tez masz? D o ławeczek to nie mam szczęścia, miałem jedną która niestety, ale nie wytrzymała, kupiłem ją w realu i powiem jedno, że te wszystkie przyrządy do cwiczenia z tamtąd są do d... . teraz ostrzę sobie zeby na ławeczkę z komisu, używana, ale o niebo lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Biegacie?? 05.12.03, 08:56 Niech zgadne z jakiego komisu......na Kretej? Pozdrawiam PS Wiekszosc rzeczy z marketow to szajs:( Nigdy nie kupie tam nic elektornicznego, komputera, ani zadnej rzeczy powyzej 100zl! Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Biegacie?? 07.12.03, 15:51 olus_stad napisał: > Niech zgadne z jakiego komisu......na Kretej? > > Pozdrawiam > Na Krętej, a jest gdzieś jeszcze inny komis sportowy w Legnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Biegacie?? 07.12.03, 19:40 Nic mi na ten temat nie wiadomo, ktos ma lepsze informacje? Pozdrawiam PS Zaraz za winklem jest nastepny komis, tyle ze ze sprzetem zimowym, ale to tez przeciez sport (bialy) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Biegacie?? 07.12.03, 20:44 olus_stad napisał: > Nic mi na ten temat nie wiadomo, ktos ma lepsze informacje? > > Pozdrawiam > > PS Zaraz za winklem jest nastepny komis, tyle ze ze sprzetem zimowym, ale to te > z przeciez sport (bialy) Ja też nic nie wiem o innym komisie sportowym w Legnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Biegacie?? 03.12.03, 22:17 zadna siła by mnie do tego nie zmusiła..:) Ostatni bieg, taki lekko wyczynowy zaliczyłam na piątkę w szkole średniej kiedy to pani psorka przyłapała nas na paleniu fajek... strasznie chciałyśmy jej udowodnić, że to nie ma wpływu na kondycję..:) Od tamtego dnia nie podbiegam nawet do autobusu..:) Pozdrawiam Małgośka PS. Za to lubię pograć w siatkę !! Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Biegacie?? 04.12.03, 13:44 goska35 napisała: > zadna siła by mnie do tego nie zmusiła..:) > > Ostatni bieg, taki lekko wyczynowy zaliczyłam na piątkę w szkole średniej > kiedy to pani psorka przyłapała nas na paleniu fajek... strasznie chciałyśmy > jej udowodnić, że to nie ma wpływu na kondycję..:) Od tamtego dnia nie > podbiegam nawet do autobusu..:) > > Pozdrawiam > Małgośka > > PS. Za to lubię pograć w siatkę !! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A ja oglądac, no pograć też ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Biegacie?? 09.12.03, 23:02 Wlasnie dopadl mnie taki len, ze mi sie nie chce!! Pomozcie mi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Biegacie?? 09.12.03, 23:17 olus_stad napisał: > Wlasnie dopadl mnie taki len, ze mi sie nie chce!! Pomozcie mi!!! Chodzi Ci o bieganie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Biegacie?? 10.12.03, 15:37 SKĄD I JAK CZERPAĆ ENERGIĘ? TWOI SPRZYMIERZEŃCY Szybki zastrzyk energii w ciągu dnia zapewnią ci: suszone owoce ? zawarty w nich cukier szybko przeniknie do krwi, co pobudzi cię do działania, a błonnik wypełni żołądek; zjedz koło południa garstkę suszonych moreli, a nie rzucisz się wygłodniała na obiad; orzechy ? zawierają tryptofan, aminokwas niezbędny do produkcji hormonu szczęścia: serotoniny, duże ilości NNKT (niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych) usprawniających pracę układu nerwowego, błonnik, magnez, potas, fosfor oraz witaminy B1 i PP; nie chrup ich jednak garściami, bo są bardzo kaloryczne; pestki słonecznika i dyni ? dostarczą ci magnezu, a także tryptofanu i żelaza oraz witamin z grupy B; posyp nimi sałatkę lub zjedz garść w ciągu dnia. Ja jak mi się nie chce ćwiczyc czytam : www.sfd.pl , po tym jakoś tak dostaję energii. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Biegacie?? 10.12.03, 15:44 Wlasnie sobie kupilem paczke slonecznika i bede jadl! Za suszonymi owocami wrecz przepadam i sie zaopatrze:) Dzieki Pozdrawiam PS Te forum to chyba jest dla jakis enerdowskich sportowcow;) Kategorie typu doping albo jakie pigulki brac skutecznie mnie odstraszaja! Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Biegacie?? 11.12.03, 19:15 olus_stad napisał: > > PS Te forum to chyba jest dla jakis enerdowskich sportowcow;) Kategorie typu do > ping albo jakie pigulki brac skutecznie mnie odstraszaja! Tego nie trzeba czytać ale kategorie typu Odżywianie czy Trening, to wielka sładnica wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Biegacie?? 11.12.03, 19:18 Nie wiem czy znasz, ale jest taka dobra ksiazka Arniego: 'Jak osiagnac sukces!' i tam zarowno sprawa odzywiania jak i treningu jest w szerokiej perspektywie ukazana. Polecam goraco:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Biegacie?? 11.12.03, 19:24 olus_stad napisał: > Nie wiem czy znasz, ale jest taka dobra ksiazka Arniego: 'Jak osiagnac sukces!' > i tam zarowno sprawa odzywiania jak i treningu jest w szerokiej perspektywie u > kazana. Polecam goraco:) > > > Pozdrawiam Znam książkę Arniego, naprawdę dobra. Polecam też książkę: dr Marek Kruszewski "Kulturystyka dla każdego" Odpowiedz Link Zgłoś