Dodaj do ulubionych

Na chorobe chorowac:(

17.12.03, 00:03
Wlasnie jakies oznaki grypy albo przeziebienia daja o sobie znac:( Glupio byloby teraz sie tak pochorowac jak mam wolne. W dodatku sie szczepilem przeciez przeciw grypie i co? Sie chba pochoruje. Macie jakies srodki, zeby troche postponowac chorobsko?? Tak przynajmniej do stycznia:)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • swek1 Re: Na chorobe chorowac:( 17.12.03, 11:10
      Dużo owoców, ciepłe herbatki z cytryną, miodem. Może być jakiś grzaniec z
      dodatkiem. Gorąca kąpiel. Lub słynne zestawy cebulowo-czosnkowe. Pozdrawiam.
      • olus_stad Re: Na chorobe chorowac:( 17.12.03, 11:35
        Ten grzaniec mnie bardzo przekonuje:)) Co do zbawiennych zalet czosnku i cebuli to jestem swiadomy, ale ze dzisiaj mam grupowa Wigilie, to ta opcja odpada:) A wlasnie sobie pije goraca herbusie z ogromna iloscia cytryny, obok stoi wielki pomarancz, ktory tylko czeka aby zostac przeze mnie pozartym:)

Pozdrawiam
        • swek1 Re: Na chorobe chorowac:( 17.12.03, 11:41
          No to smacznego. Cebula i czosnek odpadają, stałbyś sam jak trędowaty.
          Pozdrawiam.
          • swek1 Re: Na chorobe chorowac:( 17.12.03, 16:15
            Olek, zaraziłeś mnie. Właśnie nałykałem się tabletek i piję młodzik. Grzaniec
            odpada, bo idę na noc do pracy. Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia.
        • dethy Re: Na chorobe chorowac:( 18.12.03, 00:22
          Chcialam powiedziec,ze zielona pietruszka ma o wiele wiecej wit.C niz cytryna !
          To samo z kiwi.Kto nie moze lub nie chce jesc czosnku,to polecam kapsulki
          czosnkowe do nabycia w sklepie ze zdrowa zywnoscia na psazu Lubinpexu przy
          ul.Slaskiej.tam rowniez dostaniecie sok malinowy z zenszeniem-dobry do herbatki
          na przeziebienie.Ponadto jest tak wiele specyfikow takich jak :herbatki
          ziolowe,gripovita z cynkiem i pyszne miody.W domku polecam inhalacje z olejku
          sosnowego lub eukaliptusowego.Na katar afrin lub sudafed(kto moze),a na bol
          gardla tantum verde spray,tymsal spray i faringosept do ssania.Chyba starczy :)
          To moj ulubiony temat-leki,wiec lepiej go nie zaczynajcie,bo nie moge
          skonczyc ;)Wracajcie szybko do zdrowia i na forum!
          • swek1 Re: Na chorobe chorowac:( 18.12.03, 10:46
            Dzięki, przy braku zdrowia więcej czasu spędzimy na forum. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka