neptunka 18.12.03, 09:35 Szukam opinii o legnickich firmach sprzedajacych i montujących okna plastikowe, jak też o samych ich rodzajach. Podzielcie się ze mną doświadczeniami! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivek Re: okna 18.12.03, 10:17 Nie mam najmniejszych doswiadczen tego typu. Na pewno unikaj jak ognia firmy Setix* (roboty ogolnobudowlane, czesto podwykonawca innych zleceniobiorcow). To partacze jakich malo moim zdaniem. *to jest antyreklama. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: okna 18.12.03, 10:34 www.koemmerling.pl/ Bardzo dobre okna, polecam. Dwa lata temu zjadłem zęby na poszukiwaniu odpowiednich okien. Kupowałem okna z montażem, bo tak mi wyszło taniej. Biorąc na całe mieszkanie można targować się z ceną. Parę setek w kieszeni. Kupowałem je w firmie BOGART na Libana 5 . Polecam. Jeśli chodzi o uwagi to można mieć do ekipy montującej, przemądrzała, ale robią swoje. To nie jest reklama he he. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: okna 18.12.03, 10:37 swek1 napisał: > www.koemmerling.pl/ > > Bardzo dobre okna, polecam. Dwa lata temu zjadłem zęby na poszukiwaniu > odpowiednich okien. Kupowałem okna z montażem, bo tak mi wyszło taniej. Biorąc > na całe mieszkanie można targować się z ceną. Parę setek w kieszeni. Kupowałem > je w firmie BOGART na Libana 5 . Polecam. Jeśli chodzi o uwagi to można mieć > do ekipy montującej, przemądrzała, ale robią swoje. > To nie jest reklama he he. Zapomniałem dodać, że udzielają 5- letniej gwarancji na stolarkę i 10 lat na barwę i kształt profilu. Odpowiedz Link Zgłoś
angael Re: okna 18.12.03, 12:02 Widzialem te okna u swek1 i nie trzeba narazie korzystac z gwarancji :D hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jaga39 Re: okna 18.12.03, 12:50 Tylko drewniane! Kilka lat temu wynieniliśmy stare drewniane okna na plastikowe, z oknami się nic nie dzieje, ale ściany! Wylazł grzyb, czego nigdy wcześniej nie było, plastikowe okna nie "oddychają", dlatego doradzam drewniane, może Urzędowski? Na pewno też dają gwarancję. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: okna 18.12.03, 15:52 jaga39 napisała: > Tylko drewniane! Kilka lat temu wynieniliśmy stare drewniane okna na > plastikowe, z oknami się nic nie dzieje, ale ściany! Wylazł grzyb, czego nigdy > wcześniej nie było, plastikowe okna nie "oddychają", dlatego doradzam > drewniane, może Urzędowski? Na pewno też dają gwarancję. Powodzenia! Tak popieram TYLKO DREWNIANE! Plastiki są nic nie warte, do kitu. A juz najgorzej to wyglada jak ktoś sobie w starym domu, gdzie nie pasują inne okna niż drewniane, montuje plastikowe okna i to w dodatku te najtańsze, gdzie otwiera się całe okno, a nie np. dwie połówki. Odpowiedz Link Zgłoś