bubster 03.05.04, 00:35 miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,2044159.html uwielbiam te firmę hehe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: moja ulubiona firma 03.05.04, 15:15 Dzieki temu poznaliśmy pierwszą antytelekomunikacyjną roślinę. Odpowiedz Link
anahella Re: moja ulubiona firma 03.05.04, 15:23 taaaak))) to naprawde super firma. Chociaz jak obserwuje magiczne sztuczki Citibanku, to mysle ze telekomuna w dziedzinie glupoty ma szybko rozwijajacego sie konkurenta. "Odziedziczylam" miejsce pracy, wraz z numerem wewnetrznym po kolezance, ktora przeszla do innego dzialu. Odbieram od czasu do czasu telefony od niej z Cititbanku. Za pierwszym razem poprosilam o nazwisko i pracownika banku i numer, na ktory moze kolezanka sie z nia skontaktowac bezposrednio i obiecalam ze przekaze jej informacje, ze jej poszukuja (nie zamierzalam dawac im jej nowego numeru). Kolezanka podziekowala, zadzownila i podala swoj nowy numer i informacje, ze tamten numer jest nieaktualny. To bylo z miesiac temu. Od tamtej pory odebralam conajmniej 5 telefonow do niej. Za kazdym razem informuje ze prosze nie szukac pani X pod tym numerem. Pomoc moze chyba tylko pismo wystosowane do szefa tego dzialu. Nie chce robic im "kuku", ale jak tak dalej pojdzie, to kiedys pekne. Zwlaszcza, ze oni dzwonia tylko wtedy, gdy mam do zrobienia 100 rzeczy na raz i na wczoraj Odpowiedz Link