sloggi 09.12.05, 23:10 Wyobraźcie sobie sytuację, że dwie osoby są w związku i mają kryzys. Każda z nich siedzi u siebie w domu i klepie do tej drugiej na GG - czy to jest dobry sposób na rozwiązanie tego kryzysu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrouh Re: Rozwązywanie problemów przez GG 09.12.05, 23:12 Cóż, na poczatek może być, ale w końcu, jak ma coś z tego być, to trzeba sobie spojrzeć w oczy wreszcie... Odpowiedz Link
rene8 Re: Rozwązywanie problemów przez GG 09.12.05, 23:17 Mnie to by jeszcze bardziej wkurzyło! To samo dotyczy smsów w poważnych sprawch. Już nie mówię "praniu " na forum! Odpowiedz Link
skiela1 Re: Rozwązywanie problemów przez GG 09.12.05, 23:15 ))))) Wyobraznie to ja mam dobra. Zly sposob na rozwiazanie problemu.Trzeba tes swiat realno-wirtualny troche rozgraniczyc. Odpowiedz Link
magdajeden Re: Rozwązywanie problemów przez GG 09.12.05, 23:15 fatalny. pożarłam sie w ten sposób już z dwoma osobami na wirtualne noze. mysle, ze oko w oko byłby łagodniej i kulturalniej. osobisty kontakt jednak bardziej zobowiązuje Odpowiedz Link
tomek854 Re: Rozwązywanie problemów przez GG 09.12.05, 23:59 Moja byla twierdzila, ze tylko tak moze rozmawiac, bo jak nie to sie rozklei... Ale na ircu (czy na GG, obojetne) to przekaz pozbawiony wielu elementow (chocby tonu glosu) moze byc zupelnie inaczej odebrany... nie dzialalo. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Rozwązywanie problemów przez GG 10.12.05, 02:59 Bez sensu sposob. Przeciez na co dzien nie zyja ze soba dwa "kontakty" tylko zywi ludzie i ci zywi musza sie ze soba dogadac, akceptowac i tolerowac. W ogole rozwiazywanie, a razej proby rozwiazywania waznych spraw przez GG, maile czy telefon mnie wk*** jak rzadko. Do jasnej cholery, jak ktos cos mi chce powiedziec niech zrobi to w zywe oczy, ja mu ich nie wydrapie! Nie zaczne awantury, nie bede ciskac talerzami ani sie nie rozplacze - w ogole jestem raczej opanowana i staram sie sluchac ze zrozumieniem, nawet jesli czyjegos zdania nie podzielam (zrezta na ten temat zaloze chyba watek). A ktos, kto twierdzi, ze umie rozmawiac tylko przez GG, bo twarza w twarz rozmowa sie nie klei...eee, to byl zart? Odpowiedz Link
ashek Re: Rozwązywanie problemów przez GG 10.12.05, 03:04 każdy sposób jest dobry również gg zależy co dalej... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Rozwązywanie problemów przez GG 10.12.05, 03:12 Umiejetnosc porozumiewania sie w sytuacjach kryzysowych jest trudne.Czesto emocje biora gora,czesto zlosc a czesto w tym momencie zdajemy sobie sprawe,ze nie umiemy ze soba rozmawiac.A brak umiejetnosci komunikowania sie w realu nic dobrego nie wrozy.Ten,ktory krzyczy w realu bedzie krzyczal na gg.tak,wszystkie metody sa dobre ale jezeli prowadza do czegos.A takie jalowe rozmowy ,nic nie wnoszace za wiele nie pomagaja. Odpowiedz Link