loczek62 26.07.07, 21:52 Co zapytales?? loczku ja cie prosze.. Odpierdol sie. Czy ten Salon ma wpisane tego typu "grzeczności???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weekenda Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 21:57 nie wiem o co chodzi i może nie powinnam się wtrącać ale jakoś mi dzisiaj krwi trzeba... wiesz "loczku"... każdy ma jakiś próg wytrzymałości i cierpliwości... i skoro Sibi tak Tobie odpisał to może rzeczywiście powinnaś/powinienieś się odpierdolić? do przemyślenia... bo skoro taki wątek publiczny załozyłas/eś to mogę odpowiedzieć. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:03 Czyki zajmujesz stanowisko bez znajomości tematu? Odpowiedz Link
weekenda Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:05 pewnie! skoro Ty, zamiast nawrzucać Sibiemu na prv majla, zakładasz open wątek bez wyjasnienia o co chodzi to ja mogę na niego odpowiedzieć. Nie? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:08 Ale chyba nie do tyczy Admina, tylko prośba do Admina by troszkę strofował uczestników jest jak najbardziej na miejscu... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:20 mk968 napisał: > skoro tak napisał to miał rację Skoro tak piszesz, jednoznacznie i autoratywnie to domniemam ża posiadłeś tajemną wiedzę admina??? Odpowiedz Link
weekenda Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:25 przeczytaj chłopaku od początku co napisłaeś... pomalutku i postaraj się sam siebie zrozumieć Odpowiedz Link
abigejl25 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:33 Loczku, nie pomyliłeś/aś przypadkiem salonów? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:33 Co zrobionoby na innym forum gdzie bywasz? Odpowiedz Link
mk968 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:36 Krytyka Slogasa choć czasem bolesna jest jak balsam i nie jest to podlizywanie się Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:37 sibeliuss napisał: > Co zrobionoby na innym forum gdzie bywasz? W swej łaskawości proszę rozwiń myśl bo nie rozumiem)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:40 Nie klnijcie,bo Was Bozia opierdoli) Odpowiedz Link
weekenda Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:51 eee tam Ricardo przed chwilą się cieszyl, że awantura wreszcie tu jest Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:56 Jeszcze raz powtórzę:tam gdzie ciągle świeci słońce,staje się pustynią Odpowiedz Link
abigejl25 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:31 Pustynia? Fajna sprawa, cieplutko, cichutko, oazy po drodze.. po co nam te wichury? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:46 Nie wiem, jak będzie taka sytuacja to zajmę stanowisko o czym Ty zapewne w dziwny sposób sie dowiesz)) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:47 loczek62 napisał: > Nie wiem, jak będzie taka sytuacja to zajmę stanowisko o czym Ty zapewne w dziwny sposób sie dowiesz)) Jesteś dużym chłopcem i chyba umiesz postępować z kobietami, nawet w wirtualnej dyskusji. Nie mieszaj mnie do prowadzonych rozmów, o ile sam się do nich nie przyłączam. Sam rozumiesz. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:51 sibeliuss napisał: > Jesteś dużym chłopcem i chyba umiesz postępować z kobietami Mam nadziejęże tak > Nie mieszaj mnie do prowadzonych rozmów, o ile sam się do nich nie > przyłączam. Sam rozumiesz. nie nie rozumiem, bo Ty jako założyciel forum moderujesz a to co robi Skiella1 nie mieści sie w tych ramach... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:56 a to co robi Skiella1 nie mieści sie w tych ramach... bo Skiela1 to nie rysunkowa postac,ktora mozna oprawic w ramki. O nie))) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:58 No nie mieści się w tych ramach, bo to inne forum. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:07 Ups... Rozumiem, a właściwie to nie rozumiem. Wiem po tym że Ty Sibbeliusie jesteś ponad normy, ponad netykietę i Ty wyznaczasz normy panujące na forum. Gratuluję dobrego samopoczucia. A tak na marginesie. Czy to że na tym forum masz osoby zakładające wątki "wklejające" bez żadnego komentarz nabijaja Ci ilość postów? A w zwizku z tym czy masz z tym zwizane "gratyfikacje", bo jeli tak to rozumiem Twoje podejcie do temat... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:09 Możesz napisać personalnie? Nie dbam o licznik, bo to nie ma znaczenia. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:14 "Tu do drzwi się nie puka, tutaj poprostu się wchodzi (D. Trafankowska) -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Letni czas, trochę klimat z „Pożegnania z Afryką”, odrobinę biedermeier i regencja, a trochę styl wiktoriański. W oknach lżejsze story, suto drapowane firany, tremo ukwiecone, na kominku pokrowiec, a na sekretarach i forteklapie barwne serwety z koronkami. Fikus na tarasie, tam też wystawiony stolik. Pergola w niebieskim groszku i dyskretnych powojach subtelnie oddziela nas od skwaru i codzienności. Markiza w błękitne pasy ochroni nas przed żarem i deszczem. Słomkowy kapelusz i len jest tu także na miejscu. Mimo, że królują kruszony i sorbety jest z nami nasz wierny druh rodem z Tuły, miedziany samowar. Kawa i herbata to podstawa. Na barku patera z sezonowym owocem, a w dzbankach kompoty. Delektujmy się letnią porą, wszak nie będzie trwała wiecznie. i tu Skiela1 pisze: < loczku ja cie prosze.. < Odpierdol sie. Odpowiedz Link
frida2 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:16 sibeliuss napisał: > Czy Ty masz jakąś misję? Nie on jeden Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:27 sibeliuss napisał: > Czy Ty masz jakąś misję? Nie nie mam misji, a jeśli juz o misji wspomniałeś to chyba tu jest jakaś jedna i słuszna misja. Bo po wklejeniu w całośi lub też w cząstce artykułu z netu bez żadnego komentarza. Wklejający każda inna od jego myśli opinie (oczywiście spójna z treścia atrykułu) niszczy i traktuje jako atak na"swobody obywatelskie". Przy braku argumentów mówi tak jak Skiela1... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prośba do Admina. 27.07.07, 07:14 skiela1 napisała: > Ale Ty bredzisz. Rozumiem że to jest "siła argumentu" w odpowiedzi na moje przemyślenia. Faktycznie takie stwierdzenie zamyka dyskusję Odpowiedz Link
skiela1 Re: Prośba do Admina. 27.07.07, 14:04 loczek62 napisał: > skiela1 napisała: > > > Ale Ty bredzisz. > > Rozumiem że to jest "siła argumentu" w odpowiedzi na moje przemyślenia. > Faktycznie takie stwierdzenie zamyka dyskusję Brednie nie sa tematem do rozmowy a co dopiero do dyskusji. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:16 loczek62 napisał: > A tak na marginesie. Czy to że na tym forum masz osoby zakładające wątki "wklej > ające" bez żadnego komentarz nabijaja Ci ilość postów? A w zwizku z tym czy mas > z z tym zwizane "gratyfikacje", bo jeli tak to rozumiem Twoje podejcie do temat > ... Loczku juz raz ci powiedzialam i jeszcze raz powtarzam.. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=66499277&a=66536161 Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:20 Czy może ktoś odnaleźć w sieci definicję odpierdolenia się jednej osoby od drugiej w wersji salonowej? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:21 sibeliuss napisał: > Czy może ktoś odnaleźć w sieci definicję odpierdolenia się jednej osoby od > drugiej w wersji salonowej? Znajde i wkleje link bez komentarza Odpowiedz Link
filip_chlopak_ze_wsi Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:25 "bęzie Pan uprzejmy zaprzestać wszelkich kontaktów ze mną" Odpowiedz Link
skiela1 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:26 filip_chlopak_ze_wsi napisał: > "bęzie Pan uprzejmy zaprzestać wszelkich kontaktów ze mną" > no ale jak Pan upierdliwy jest to co? nie poslucha. Odpowiedz Link
filip_chlopak_ze_wsi Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:31 a co to znów za słowo: "upierdliwy" "uparty w próbach nawiązania kontaktu" Odpowiedz Link
skiela1 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:33 filip_chlopak_ze_wsi napisał: > a co to znów za słowo: "upierdliwy" > "uparty w próbach nawiązania kontaktu" > szukaj dalej... nie pasuje mi ta definicja Odpowiedz Link
skiela1 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:42 filip_chlopak_ze_wsi napisał: > Twój problem ... > ja nie mam problemu) Odpowiedz Link
abigejl25 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:43 Co Ty tutaj jeszcze porabiasz? Kury już dawno śpią. Odpowiedz Link
filip_chlopak_ze_wsi Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:47 > Kury już dawno śpią. Tak? Skąd wiesz? I w ogóle co z tego? Odpowiedz Link
abigejl25 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:50 To z tego, że na wsi loczki chodzą spać z kurami. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:54 Twoja wiedza pochodzi z tego że tam mieszkasz? Odpowiedz Link
filip_chlopak_ze_wsi Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:54 To jest szyfr jakiś tak? taki test na inteligenję. A nie nie, ja wsiowy głupek jestm. Odpowiedz Link
filip_chlopak_ze_wsi Re: Prośba do Admina. 27.07.07, 00:01 Idę spać - we snach postaram się nie obrażać wsi polskiej. Na pewno mi się uda! Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prośba do Admina. 27.07.07, 00:03 Nie było mym zamysłem obrażać "polską wieś", ot pośpieszyłem sie z odpowiedzia na umieszczenie mnie na grzędzie w kurniku. Rozumiem że to lapsus (to o spaniu loczka z kurami) wynikajacy z pospiechu odpowiedzi.... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prośba do Admina. 27.07.07, 00:08 To tylko tak jako cytat bez żadnych podtekstów)) Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:23 Mnie Twoje słowa nie obrażaja, myślę tylo że świadczą o Tobie.... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:24 loczek62 napisał: > Mnie Twoje słowa nie obrażaja, myślę tylo że świadczą o Tobie.... Nie?? to po co ten watek? aaaa misja... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:26 loczek62 napisał: > Mnie Twoje słowa nie obrażaja, myślę tylo że świadczą o Tobie.... Ale ja o to nie dbam. Odpowiedz Link
rico-chorzow Loczek, 26.07.07, 23:18 ja nie oczekuję żadnej gratyfikacji,gratyfikacją dla mnie jest/są rozmowy można też nazwać wygłupy z tutejszymi forumiczami - oczywiście forumiczkami ,intersują mnie ich poglądy,bardzo ciekawe kulinaria no i inne duperele,tak normalne i codzienne jak nasze życie. Odpowiedz Link
frida2 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 22:34 loczek62 napisał: > Czy ten Salon ma wpisane tego typu "grzeczności???? Jaki Ty wrażliwy jesteś, och. Odpowiedz Link
te1109 Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:25 Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, ze muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek. MODLITWA ŚW. TOMASZA Odpowiedz Link
agulaszek Re: Prośba do Admina. 26.07.07, 23:38 Jak już to pastor, mamy przecież Beti, Agę i resztę towarzystwa )) Odpowiedz Link
te1109 Re: po burzy 26.07.07, 23:46 mabiwy napisał: > na ogół czyste powietrze. A czasem niesmak. nie raz Sorrow Odpowiedz Link
loczek62 Re: po burzy 27.07.07, 00:22 abigejl25 napisała: > My się kłócimy, a Loczek się śmieje Zaręczam że się nie śmieję, raczej popadłem w refleksyjną zadumę.... Odpowiedz Link
skiela1 Re: po burzy 26.07.07, 23:57 mabiwy napisał: > na ogół czyste powietrze. A czasem niesmak. > Kto sieje wiatr ten zbiera burze. Ps.zjedz cukierka. Odpowiedz Link
loczek62 Re: po burzy 27.07.07, 00:00 skiela1 napisała: > Kto sieje wiatr ten zbiera burze. Czasem po wielu wypowiedziach trudno powiedzieć kto burzę zasiał..... Odpowiedz Link
mabiwy Re: po burzy 27.07.07, 00:08 uhum.. argumenty, to nie pyskówka podeślij Irysy z USA Odpowiedz Link
abigejl25 Re: po burzy 27.07.07, 00:13 Piszę jak umiem. Pyskówka czy nie... nie ma różnicy. Pozdrawiam mabiwy Odpowiedz Link
skiela1 Re: po burzy 27.07.07, 00:35 mabiwy napisał: > uhum.. argumenty, to nie pyskówka Powiedz to loczkowi bo On juz nie wie,czy moje opier.... Go urazilo, czy moje i sibeliussa (innych tez)watki bez komentarza,a moze "nabijanie"(piekne okreslenie tak jakby ktos nam za to placil) przez nas postow??... bo juz sie pogubilam o co mu tak na prawde chodzi. > podeślij Irysy z USA Z Kanady Odpowiedz Link
loczek62 Re: po burzy 27.07.07, 00:41 Na Twoją wklejkę napisałem w skrucie to co teraz rozwinę. Ale ja tylko pokazałem błąd logiczny odnośnie ofiar śmiertelnych do tego że polacy nie umieją jeździć. Dokładnie to napisałem, a winą za ilość ofoar śmiertelnych na drodze obarczyłem luki w służbie ratowniczej. Zresztą to było wytknięte przy okazji akcji ratunkowej we Francji. Bo przy takiej katastrofie w Polsce jest dużo więcei ofiar smiertelnych (nam ofiarami śmiertelnymi są Ci co zgineli na miejscu, a u nas jecze Ci do których pomoc nie przyszła na czas). Niestety Skiela nie przeczytała lub też nie zrozumiała realiów Polskiej służby ratowniczej (SOR'y Szpitalne Odziały Ratownicze są w powijakach. Straż Pożarna w wiekszości tras międzymiastowych bazuje na OSP, telefon ratunkowy 110 nie działa i po połaczeniu sie z tym numerem następuje paraliż decyzyjny, itp...)Ale cóz łatwo powiedzieś odp....się)) Niestety Ty poszłaś w wymianę skojarzeń które do mojego komentarz nie miało nic wspólnego. A kwintesęcją wymiany haseł była Twoja riposta bym sie odp...ł. Ja przyjmuję krytykę i wiesz o ty dobrze i umiem przepraszać, w przeciwieństwie do tych co nawet na słowa przepraszam nie umieją odpowiedzieć Twymi słowami. -- Odpowiedz Link
mabiwy no dobra.. 27.07.07, 00:47 a teraz żyli długo i szczęśliwie.. miód i wino wydatnie to im ułatwił z Kanady? to dorzuć jeszcze syrop klonowy i masło orzechowe Kiedyś znajoma moich rodziców takie paczki raz w roku przysyła i 1 dolara amerykańskiego . Dolar niezmiennie wracał. Odpowiedz Link
skiela1 Re: po burzy 27.07.07, 01:09 loczek62 napisał: > Niestety Ty poszłaś w wymianę skojarzeń które do mojego komentarz nie miało nic > wspólnego. Oczywiscie. Opierdol dostales za osobiste aluzje a nie za wypowiedz odnosnie watku. "Niestety Skiela nie przeczytała lub też nie zrozumiała realiów Polskiej służby ratowniczej (SOR'y Szpitalne Odziały Ratownicze są w powijakach. Straż Pożarna w wiekszości tras międzymiastowych bazuje na OSP, telefon ratunkowy 110 nie działa i po połaczeniu sie z tym numerem następuje paraliż" Zmien lepiej te buty albo co innego.Uwierac cie musi bardzo. Odpowiedz Link
tjbazuka Re: po burzy 27.07.07, 02:12 "Ja przyjmuję krytykę i wiesz o ty dobrze i umiem przepraszać, w przeciwieństwie do tych co nawet na słowa przepraszam nie umieją odpowiedzieć" masz racje Loczek. Arogancja co niektorym nie pozwoli na wykrztuszenie z siebie slowa przepraszam. ps: co niektorym odpowiada taki atak w grupie na Twoja osobe. czuja sie tacy silni i blogoslawieni przez admina. Nie daj sie Odpowiedz Link
skiela1 Re: po burzy 27.07.07, 03:44 tjbazuka napisał: > ps: co niektorym odpowiada taki atak w grupie na Twoja osobe. > czuja sie tacy silni i blogoslawieni przez admina. > Nie daj sie Biedny loczek tak Go wszyscy tutaj atakuja.... a On tylko drzwi salonowe "z kopyta"otwiera. Odpowiedz Link
loczek62 Re: po burzy 27.07.07, 14:18 tjbazuka napisał: > masz racje Loczek. Arogancja co niektorym nie pozwoli na wykrztuszenie z siebie > > slowa przepraszam. > ps: co niektorym odpowiada taki atak w grupie na Twoja osobe. > czuja sie tacy silni i blogoslawieni przez admina. > Nie daj sie Dziękuje za dobre słowo, ale nie chciał bym byś przez to popadł w niełaskę lub inną infamię. A to może spaść na Ciebie za to co napisałeś. Zgadzanie się z loczkiem nie jest modne jemu trzeba dołożyć.... Odpowiedz Link
mk968 Re: Prośba do Admina. 27.07.07, 08:20 Loczku pojdz wypiji napar z kofeiną i ...... Szczęsliwej drogi Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prośba do Admina. 27.07.07, 10:55 mk968 napisał: > Loczku pojdz wypiji napar z kofeiną i ...... Szczęsliwej drogi Dziękuję bardzo za radę ale niestety nie pijam kawy (tak mniemam że to miałeś na myśli) nie służy mi na zdrowotności. A za życzenie szczęśliwej drogi też serdecznie dziękuję, tylko nijak nie mogę dojść skąd masz informacje że się gdzieś wybieram)) Odpowiedz Link
mk968 Re: Prośba do Admina. 27.07.07, 14:27 Loczek wiesz moja śp Babia mawiała nieruszaj ..... bo śmierdzi obrażasz Marcina jeżeli jest ci tu nie dobrze to siedz i pij napar z kofeiną lub delektuj się nazwą naparu Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prośba do Admina. 27.07.07, 16:18 A kiedy to obraziłem, jeśli w swej wnikliwości możesz przytoczyć bedę zobowiązany Odpowiedz Link
tri_ola Nie rozumiem 27.07.07, 14:31 takiego ataku na loczka? spytal sie chlopak i tyle nie ma powodu sie nerwowac... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Nie rozumiem 27.07.07, 14:38 na forum nawet za niewinnosc mozna oberwac. Nie wiedzialas o tym? Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Nie rozumiem 27.07.07, 17:55 loczek62 27.07.07, 14:18 + odpowiedz tjbazuka napisał: > masz racje Loczek. Arogancja co niektorym nie pozwoli na wykrztuszenie z siebie > > slowa przepraszam. > ps: co niektorym odpowiada taki atak w grupie na Twoja osobe. > czuja sie tacy silni i blogoslawieni przez admina. > Nie daj sie Dziękuje za dobre słowo, ale nie chciał bym byś przez to popadł w niełaskę lub inną infamię. A to może spaść na Ciebie za to co napisałeś. Zgadzanie się z loczkiem nie jest modne jemu trzeba dołożyć.... Mistrzu, pierdol to. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Nie rozumiem 27.07.07, 18:22 tri_ola napisała: > wiem > a myslisz, ze to dobrze? Nie mam zdania czy dobrze czy zle..To jest forum i kazdy pisac moze co mu slina na klawiature przyniesie... Wychodze z zalozenie,ze jezeli ktos zaklada watek to musi byc przygotowany na reakcje a czasami na akcje....a nie robienie z siebie zgorszonego cierpietnika.(na pokaz oczywiscie))) bo..... W innym przypadku zadalby to pytanie na priv albo na forum ukrytym. Ale nie o to chodzilo.Tam nie byloby tego o czym pisal tjbazuka-poparcia. Ps.nie probuj zrozumiec. To nastepny watek z serii prowokacyjnych. Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Nie rozumiem 27.07.07, 18:42 'To nastepny watek z serii prowokacyjnych'. a to jest watek prowokacyjny?? Loczek zadal tylko proste pytanie. strasznie sie skoplikowalo jak zwykle Odpowiedz Link
skiela1 Re: Nie rozumiem 27.07.07, 18:56 tjbazuka napisał: > Loczek zadal tylko proste pytanie. Dokladnie. Pytanie,ktore moglby zadac gdzie indziej > strasznie sie skoplikowalo jak zwykle taki byl cel tego watku Odpowiedz Link
tri_ola Re: Nie rozumiem 27.07.07, 19:04 " Ps.nie probuj zrozumiec." skielo, bede probowala zrozumiec tak, jak wszystko staram sie zrozumiec czego innym przy okazji rowniez zycze Odpowiedz Link
impostor Re: Nie rozumiem 29.07.07, 00:53 skiela1 napisała: > Nie mam zdania czy dobrze czy zle..To jest forum i kazdy pisac moze co mu slina > na klawiature przyniesie... powinnas dodac "kazdy cham". jak ktos ma normalnie poukladane, to potrafi sie ugryzc w jezyk kiedy trzeba i nie pisze wszystkiego co mu slina na palce przyniesie. ale niektorzy wola inaczej. coz, nie oceniam. ale jakim prawem Ty oceniasz wszystkich zawsze i wszedzie? co to Ty, jakas wyrocznia jestes? otoz oswiadczam Ci ze nie jestes, pomimo ze sama w to tak gleboko wierzysz. klaniam sie. Odpowiedz Link
abigejl25 Re: Nie rozumiem 29.07.07, 01:02 Skiela kogoś ocenia? Kogo? Chyba jest ostatnią osobą od oceniania.Jest duszą tego salonu. Ciebie oceniła??? Odpowiedz Link
abigejl25 Re: Nie rozumiem 29.07.07, 01:25 Od b.dawna, choć się nie udzielam za często. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Nie rozumiem 29.07.07, 06:57 Czy ja Ci chlopcze jakas krzywde zrobilam? obrazilam Cie? Wrecz przeciwnie. Jestes chamski i arogancki . Ale nie przejmuj sie...'cham'chamowi'oka nie wykole. Tu nie ma obowiazku czytania wszystkich postow,wiec omijaj prosze moje . Zaoszczedzi Ci to dalszych frustarcji i nerwow z mojego powodu. Odpowiedz Link
mk968 Re: Prośba do Admina. 27.07.07, 18:53 loczek62 napisał: > > Co zapytales?? > > loczku ja cie prosze.. > Odpierdol sie. > > Czy ten Salon ma wpisane tego typu "grzeczności???? to jest prośba dosadna szkoda że mnie nie było stac i jeszcze kogoś jak nas obrażałeś ale gdzie to nie istotne Odpowiedz Link
skiela1 Re: Prośba do Admina. 27.07.07, 18:58 Mk'a czytaj Ty chlopie dokladnie,jak juz chcesz komentowac. To nie sibeliuss obrazil loczka tylko ja. Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Prośba do Admina. 27.07.07, 19:02 "tylko ja obrazil loczka" masz sie czym chwalic Odpowiedz Link
mk968 Re: Prośba do Admina. 27.07.07, 19:00 nie istotne a ty nie jestes obrazic kogos bez zasadnionej racji Odpowiedz Link
luba91 Loczek 27.07.07, 19:55 Raaaany,ale Ty masz czleku problem. Polaz po innych forach,zobaczysz jakie tam sa grzecznosci. Moge Ci nawet zaproponowac niektore))) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Loczek 27.07.07, 20:45 Oooo,ja mam problemy,więc jaką kurację proponujesz z Twoich grzeczności?)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Loczek 27.07.07, 21:11 Tak,rano,ale gdzie ta grzecznościwa,wybrana kuracja?)) Odpowiedz Link