Gość: kate IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.15, 20:11 Czy ktoś zna może progi punktowe do limanowskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chybaja99 Re: limanowski progi punktowe 28.01.15, 13:05 90 pkt okolo, ale ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: limanowski progi punktowe IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.15, 16:27 DLaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
chybaja99 Re: limanowski progi punktowe 28.01.15, 16:55 Patola, bardzo niski poziom nauki, dużo osób nie zdaje z klasy do klasy, narkotyki, slowem wszystko co najgorsze jest w tej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: limanowski progi punktowe IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.15, 17:47 Czy twoje dziecko chodzi do tej szkoły. Mam kilka pytań? Skąd masz takie wieści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: limanowski progi punktowe IP: *.play-internet.pl 01.02.15, 11:58 Ale to dzieci twoich znajomych to patola? Czy tych znajomych znojomi to patola? Odpowiedz Link Zgłoś
chybaja99 Re: limanowski progi punktowe 01.02.15, 13:45 Jakie dzieci haha, chodziło mi o to, że moi znajomi mają znajomych w tej szkole:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: limanowski progi punktowe IP: *.play-internet.pl 01.02.15, 16:17 To twoi znajomi zadaja sie z patologia ! To jest szkola integracyjna, w ktorej sporo jest dzieci niepelnosprawnych. Uwazaj co piszesz, bo mozesz kogos zranic, takimi wypowiedziami. Odpowiedz Link Zgłoś
chybaja99 Re: limanowski progi punktowe 01.02.15, 17:36 Moi znajomi nie zadają się z patologią, tylko chodzą z takową do klasy, bo nie dostali się nigdzie indziej. Nigdzie też nie wspomniałam, że jako patologię postrzegam osoby niepełnosprawne, wręcz przeciwnie. Jako patologię mam na myśli nieciekawe środowisko, dresy, narkomanów, blachary itp. Naucz się czytać ze zrozumieniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryla Re: limanowski progi punktowe IP: *.dynamic.mm.pl 03.02.15, 19:38 To nie pisz ogólnikowo patola. Przecie to ty masz tam znajomych! A jakie gimnazjum koleżanka/kolega reprezentuje? Odpowiedz Link Zgłoś
learning-to-fly Re: limanowski progi punktowe 04.02.15, 13:20 Niestety patologia to to, co najbardziej rzuca się w oczy. Wystarczy kilku wątpliwych osobników i lekcja rozwalona, a i na przerwie chciałoby się zniknąć. Same wyniki Limanowskiego raczej nie powalają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: limanowski progi punktowe IP: *.static.chello.pl 11.03.15, 21:15 Zna ktoś może zeszłoroczne progi do tego liceum. Chcemy mieć pewniaka na 3 miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: limanowski progi punktowe IP: *.opera-mini.net 30.06.15, 07:32 Człowieku, nie strasz ludzi. W tym roku skończyłam Limana i jest tam miła atmosfera, Pani Dyrektor super, nauczyciele też. Naprawdę POLECAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2dope4u Re: limanowski progi punktowe IP: 109.241.165.* 22.03.15, 17:36 również przyłączam się do tego, iż w limanie patola. nieraz słyszałam nieciekawe opinie. generalnie nikomu nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bromba Re: limanowski progi punktowe IP: *.static.chello.pl 23.03.15, 19:39 A ja słyszałam: W limanowskim jest nowa Pani Dyrektor i dzieje się dużo dobrego. Zatrudnia super nauczycieli,ma pomysł na szkole i młodzież. W szkolach duzo sie dzieje. To nie jest ten Limanowski co 10 lat temu. PS. Ja 20 lat temu konczylam liceum Traugutta, jedno z lepszych wówczas w Warszawie. Jak ktoś nie dawał sobie rady przenosił sie do Poniatowskiego. Tak to bylo kiedyś. Tego tez życzę nowym dyrektorom Limanowskiego i Pawlikowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś