Dodaj do ulubionych

Profil mat-his

29.03.17, 12:05
To niestety rzadkie połączenie, najchętniej jeszcze z fizyką dodatkowo. Zależy mi na wysokim poziomie matematyki i rozszerzonej historii. Wszędzie jest raczej geografia, a tego syn chce uniknąć. Punkty nie mają znaczenia (laureat).
Obserwuj wątek
    • molik28 Re: Profil mat-his 29.03.17, 12:56
      Jeziorański. Baaaaaaaaardzo wymagający i ostry historyk. Legenda. Na pewno gwarancja wysoko zdanej matury. Matematyka i fizyka też dobrze. Sprawdź sobie na stonie szkoły. Niedługo będzie dzień otwarty.
    • basia-bma Re: Profil mat-his 29.03.17, 12:58
      jeziorański ma mat-hist, ale fizyki już do tego nie rozszerzy, zamiast fizyki może być geo, wos albo język
      • asiunia73 Re: Profil mat-his 29.03.17, 13:24
        Szczerze mówiąc Jeziorański właśnie odpada. Syna był tam na dniu otwartym niedawno, i niezbyt podobała mu się idea kartkówki na każdej lekcji historii. Dlatego zaczął szukać czegoś innego.
      • asiunia73 Re: Profil mat-his 29.03.17, 13:27
        Jeziorański właśnie odpada, syn był tam na dniu otwartym i dlatego szuka czegoś innego. Właśnie ten bardzo wymagający historyk (kartkówka na każdej lekcji) go nie zachwycił.
        • basia-bma Re: Profil mat-his 29.03.17, 14:17
          kartkówka na każdej lekcji to nic wielkiego :)
          córka ma w gimnazjum odpytywanie na wyrywki na każdej lekcji - można się przyzwyczaić - na szczeście historia to jeden z ulubionych przedmiotów i historyczka bardzo dobra

skoro syna interesuje mat-hist, to rozumiem, że lubi historię
          w innym lo mogą być dla odmiany codzienne kartkówki z innego przedmiotu - to normalka
          pytanie, czy syn dowie się o tym przed podjęciem decyzji :)
    • troll.nocny Re: Profil mat-his 29.03.17, 14:41
      W Batorym w teorii w mat-fiz można dobrać historię, ale nie wiem jakie są szanse na zebranie się odpowiedniej grupy.
      • tinywee Re: Profil mat-his 29.03.17, 16:24
        Kopernik?
        świetny (ponoć) historyk, jak słyszałam (ale nie wiem), można dobrać dowolne rozszerzenie.

kopernik.edu.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=460:kierunki-ksztacenia&catid=22&Itemid=36

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka