Dodaj do ulubionych

Praca w Holandii

25.10.09, 15:59

Szanowna Pani Jadwigo!
Czy mogłaby Pani podać wykaz agencji holenderskich załatwiających
legalną pracę w Holandii?Chodzi o pracę w ogrodnictwie i ogólnie w
rolnictwie.Równiież proszę podać kilka agencji w Polsce
załatwiających uczciwie pracę w Holandii. Mój e-
mail:lucyalpenrose@gazeta.pl Pozdrowienia dla Pani
Obserwuj wątek
    • julija_primic Re: Praca w Holandii 13.11.09, 23:29
      Google prawdę Ci powie!
      • Gość: Taki jeden Re: Praca w Holandii IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 18:03
        Są takie holenderskie nie działające w Polsce, gdzie zarobek netto miesięczny za
        8-10 godz pracy + 6 godzin w sobotę wynosi 1200 euro netto miesięcznie plus
        zapłata za urlop. Jak oni to robią to ich sprawa, jeśli na granicy prawa to z
        korzyścią dla siebie i pracowników. Wykonuje się te same prace, za które agencje
        mające przedstawicielstwa w Polsce płacą max 800 euro.
    • Gość: anka warszawa Re: Praca w Holandii IP: *.rawamaz.mm.pl 12.12.09, 17:18
      jezeli szukasz agencje holenderskie zatrudniajace polakow zapraszam na forum
      www.holandiapraca.fora.pl bądz www.daroteam.fora.pl -na samym dole strony jest
      dzial z pracą w holandii tam zapewne cos znajdziecie ja znalazlam zycze powodzonka
      • Gość: zbyszek Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.10, 09:15
        szukam pracy wiek 55 lat czysty zdrowy silny [ pracocholik ] najlepiej ogrodnictwo lub rolnictwo . tel602,817 ,,,
    • Gość: kasia Re: Praca w Holandii IP: *.rawamaz.mm.pl 20.12.09, 11:13
      zapraszam ,jesli szukasz agencji pracy w Holandii na www.holandiapraca.fora.pl
    • Gość: Iwona Re: Praca w Holandii IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.09, 18:33
      I co udał sie wyjazd?dostała pani informacje?,ja również podobnie
      jak pani szukam pracy w tej samej branży ale boje się w ciemno tak i
      jak pani szukam szczerej informacji i namiarów do pośrednictw.Proszę
      o odpowiedź na adres boomer2007@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka