Dodaj do ulubionych

WEIGHT LOSS forum

• Gość: Oburzona33 Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: *.rackcentre.redstation.net.uk 22.05.12, 08:24
      Słuchajcie, jestem w stanie zrozumieć każdego, który coś kupił i z tego zakupu nie jest zadowolony. Jasne jest, że w normalnym Państwie, każdy może dochodzić swoich konsumenckich praw. Ale dlaczego przy okazji wiele wpisów obraża osoby otyłe? To naprawdę nie jest przyjemne. Dlaczego tak mało empatii? Czy naprawdę trzeba przeżyć nieszczęście, żeby dopiero wyobrazić sobie co czuje człowiek nieszczęśliwy? Zastanówcie się! Przecież po pierwsze nie wszystkie osoby otyłe są grube z powodu nadmiaru jedzenia. Po drugie często zaburzenia łaknienia mają podłoże psychiczne. Są częstym sposobem ucieczki od traumy. Wasze zachowanie przypomniało mi kretyńską hamerykańską kampanię:

www.tvn24.pl/26086,1730251,0,1,reklamy-przeciw-otylosci-dzieci-kampania-buduje-klimat-nienawisci,wiadomosc.html
      Naprawdę, wstyd.
      • Gość: hahaha Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: 188.65.76.* 22.05.12, 08:27
        :D pewnie sama jestes tłustym świniakiem, dlatego się tak pultasz buahahaha :D
        • Gość: Oburzona33 Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: *.rackcentre.redstation.net.uk 22.05.12, 08:30
          No właśnie o taki poziom mi chodzi. Gratuluję. Nie, nie jestem gruba. Ale interesuję się tematyką otyłości, bo dietetyka jest pokrewną dziedziną do mojego kierunku studiów, a po drugie mam siostrę chorą na otyłość. Wystarczy? Myślisz, że jest mi do śmiechu? Nie śmiej się z innych, bo Pan Bóg śmieje się ostatni.
          • Gość: hahaha Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: 188.65.76.* 22.05.12, 08:36
            :/ dobrze bez nerw, nikomu nie chodzi o osoby chore przeciez// tylko o grubasow co jedza w macdonaldzie :D
            • Gość: Oburzona33 Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: *.rackcentre.redstation.net.uk 22.05.12, 10:20
              Człowieku, pomyśl przez chwilę! Skąd możesz wiedzieć, ile osób, które to czytają, ma poważne problemy z otyłością? Poza tym chyba nie czytałeś mojego posta - właśnie o to chodzi, że jedzenie w McDonald's dużych ilości jedzenia jest często związane nie z głupią żarłocznością, tylko np z uzależnieniem, które zresztą ten moloch wspiera na całym świecie swoimi reklamami.
              • Gość: La Bomboniera Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: 178.73.198.* 22.05.12, 10:39
                no właśnie... masz racje. sama tak mam, że muszę jeść, bo to jedna z niewielu rzeczy, które sprawiają mi przyjemnośc...
                • Gość: hahaha Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: 188.65.76.* 23.05.12, 08:37
                  Gość portalu: La Bomboniera napisał(a):

> no właśnie... masz racje. sama tak mam, że muszę jeść, bo to jedna z niewielu r
                  > zeczy, które sprawiają mi przyjemnośc...

no i właśnie o takich grubasow chodzi... eheeehe
                  • Gość: nawroconynadobre Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: 49.50.124.* 23.05.12, 10:12
                    peace....najważniejsze jest znaleźć równowagę w zyciu... odnaleźć wewnętrzną jednię, która sprawia, że czujemy się spokojnie, ale jednocześnie pewnie... nie wojujmy ze wszystkim i wszystkimi, postarajmy się odetchnąć pełną piersią i śmiało stawić czoło przeciwnościom...peace...
                  • Gość: ryszardowski Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: *.static-host.net 23.05.12, 10:39
                    Spuść z tonuchłopie , bo naprawde wkurzasz ludzi...
                • Gość: ona i ona Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: *.229.224.208.vnet.sk 29.06.12, 08:12
                  nabijanie sie z ludzi otyłych, ktorzy biora te tabletki jest naprawde swiadectwem najwyzszej glupoity i chamstwa :/ jak mozna byc pozbawionym elementarnego wyczucia i empatii.
                  • Gość: jurkowlaniec Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: *.static.masterinter.net 25.07.12, 19:45
                    weightloss to szansa dla ludzi otyłych . ktoś chce tę szansę im odebrać publikując negatywne komentarze . skandal !
                    • Gość: korner Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: 173.242.118.* 26.07.12, 11:36
                      Gość portalu: jurkowlaniec napisał(a):

> weightloss to szansa dla ludzi otyłych . ktoś chce tę szansę im odebrać publiku
                      > jąc negatywne komentarze . skandal !

Proste. Przecież chodzi o to, żebym tylko ja nie był gruby. Reszta może być. Po co się chwalić tym, że tabletki działają, przecież wtedy wszyscy będą mogli dobrze wyglądać.
                    • veel43 Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! 28.07.12, 20:11
                      a myslisz, że ci co tu pisza nie nabrali sie własnie na ta niby szanse???? ten srodek to oszustwo jak tez obietnice o zwrocie pieniedzy!!
                      • Gość: bałałajka Wystarczy chcieć! IP: *.duomenucentras.lt 17.08.12, 10:47
                        Najłatwiej jest krytykować... Ciekawe czy osoby, które to zażywały stosowały się do zaleceń... Nie rozumiem tej histerii... Ja brałam to przez trzy miesiące i schudłam trzy kilo... To co, od razu znaczy, że ja kłamię... To, że komuś nie wyszło, znaczy, że wszystkim musi nie wyjść... Pachnie mi to wszystko czyimś działaniem... Żeby ludzie nie brali tego środku... Wtedy dużo znachorów i innych dietetyków mogło by stracić zatrudnienie... Kto nie chce niech nie bierze... Ja brałam i jestem bardzo zadowolona...
                        • Gość: haneczka Re: Wystarczy chcieć! IP: 80.255.4.* 17.08.12, 19:58
                          :) dokładnie dzisiaj pierwszy raz tu weszłam i jestem zadziwiona. jakby nie pisali o tym co brałam... ja jestem bardzo zadowolona i polecam to wszystkim
                          • Gość: Ania Ki Re: Wystarczy chcieć! IP: *.deac.net 28.08.12, 16:55
                            ja sie skusilam, dzisiaj przysz;la paczka - zaczynam
                            • Gość: jebbik Re: Wystarczy chcieć! IP: 204.45.246.* 28.08.12, 17:12
                              Dzielę się swoją radością: to naprawdę działa! Jestem naprawdę zadziwiony! Naczytałem się tych bzdur, a tutaj już minus trzy kilo na wadze!
                              • Gość: zona arka Re: Wystarczy chcieć! IP: *.deac.net 15.10.12, 18:31
                                nie wiem co wy tutaj ludzie wypisujecie preprarta jest fanstatyczny dziala aprawde skutecznie. schudlam 10 kilo i zamierzam jeszcze zrzucic okolo piecieu
              • Gość: hahaha Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: 188.65.76.* 22.05.12, 10:47
                Gość portalu: Oburzona33 napisał(a):

> Człowieku, pomyśl przez chwilę! Skąd możesz wiedzieć, ile osób, które to czytaj
                > ą, ma poważne problemy z otyłością? Poza tym chyba nie czytałeś mojego posta -
                > właśnie o to chodzi, że jedzenie w McDonald's dużych ilości jedzenia jest częst
                > o związane nie z głupią żarłocznością, tylko np z uzależnieniem, które zresztą
                > ten moloch wspiera na całym świecie swoimi reklamami.

no to własnie oni sa idiotami. reklamy sa dla idiotow
                • Gość: anka1980 Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: 80.79.116.* 22.05.12, 12:32
                  :/nie wiem kto jest idiota, ale ty mi wygladasz na niezłego kandydata do tego tytułu. ja pamiętam jak przez kilka lat miałam poważne problemy ze sobą i otyłośc właśnie z tego wynikała. poza tym ludzie otyli to są zwykli normalni ludzie i szykanowanie ich świadczy tylko o tobie :)
                • Gość: Oburzona33 Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: *.rackcentre.redstation.net.uk 22.05.12, 12:47
                  Gość portalu: hahaha napisał(a):
                  >
                  > no to własnie oni sa idiotami. reklamy sa dla idiotow

Jesteś po prostu prostakiem. Nie będę marnotrawiła na Ciebie czasu, a z litości nie zgłoszę nawet Twojego postu, żeby dowód Twojego ograniczenia został na wieki.
                  • Gość: dalida Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: 184.107.22.* 22.05.12, 13:57
                    Dobrze... :) już i tak za długo z nim gadałaś... Pamiętaj, z głupkiem nie dyskutuj najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem :D
                  • Gość: hahaha Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: 188.65.76.* 23.05.12, 08:33
                    > Jesteś po prostu prostakiem. Nie będę marnotrawiła na Ciebie czasu, a z litości
                    > nie zgłoszę nawet Twojego postu, żeby dowód Twojego ograniczenia został na wie
                    > ki.

widze, ze zaczelas merytoryczną dyskusje... hehehe... zburzyłem ci rzeczywistośc?
                  • Gość: nawroconynadobre Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: *.sandeshone.com 23.05.12, 10:15
                    ty wybacz jemu a on tobie.... badxcie spokojni... ufajcie...peace
                    • Gość: Oburzona33 Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: *.rackcentre.redstation.net.uk 23.05.12, 10:22
                      Gość portalu: nawroconynadobre napisał(a):

> ty wybacz jemu a on tobie.... badxcie spokojni... ufajcie...peace

Brzmisz, jakbyś coś palił. Chyba wybaczenie musi iść za przekonaniem, że ktoś się poprawi, sorry.
                      • Gość: nawroconynadobre Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: 49.50.124.* 30.05.12, 11:25

> Brzmisz, jakbyś coś palił. Chyba wybaczenie musi iść za przekonaniem, że ktoś s
                        > ię poprawi, sorry.

moja droga.... jeśli coś pale to tylko w kominku...jestem gotowy na wszelkie wyzwiska i obelgi... nic nie może mnie ruszyć, ponieważ osiągnalem jednie.... tobie też polecam przyjaciółko moja... a na tym forum czas juz zawiesic kłotnię... dlatego należy sobie wybaczyć.... peace...
                    • Gość: JanuszJ Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: 31.7.62.* 27.05.12, 12:28
                      > ty wybacz jemu a on tobie.... badxcie spokojni... ufajcie...peace

Stary co ty palisz :D
                      • Gość: nawroconynadobre Re: Zostawcie tych ludzi w spokoju! IP: *.sandeshone.com 30.05.12, 11:27
                        Gość portalu: JanuszJ napisał(a):

> > ty wybacz jemu a on tobie.... badxcie spokojni... ufajcie...peace
                        >
                        > Stary co ty palisz :D
                        .... januszu... mój spokój wynika z czego innego... musisz osiągnąć wewnętrzną jednię żeby to zrozumieć... zawierz i ufaj... peace...
    • Gość: JuniorAps Fotness IP: 62.233.42.* 22.05.12, 10:04
      ///ja słysałem, że fotness jest super metodą na robienie zdjeć, ale z odchudzaniem nie ma wiele wspólnego///
      • Gość: anka1980 Re: Fotness IP: 80.79.116.* 22.05.12, 12:29
        pomyliła się przecież, o fitness chodzilo jej przeciez :) po co sie czepiasz :)
    • Gość: La Bomboniera Pytanie do tych co to brali IP: 178.73.198.* 22.05.12, 10:33
      halo...mi spadło cztery kilo po dwoch tygodniach, generalnie mam wyraźnie łaknienie obniżone... czy ktoś kto to brał, może mi powiedziec, że wszystko jest w porzadku? tzn czy nie za szybko chudnę? bedę wdzięczna za odpowiedź.
      • Gość: bawidamek22 Re: Pytanie do tych co to brali IP: 193.107.85.* 22.05.12, 12:11
        Gość portalu: La Bomboniera napisał(a):

> halo...mi spadło cztery kilo po dwoch tygodniach, generalnie mam wyraźnie łakni
        > enie obniżone... czy ktoś kto to brał, może mi powiedziec, że wszystko jest w p
        > orzadku? tzn czy nie za szybko chudnę? bedę wdzięczna za odpowiedź.

OK... 5 już by było za dużo, ale tak 3-4 na dwa tygodnie jest w porządku. Nie można też za szybko bo się organizm rozreguluje.
      • Gość: papryka Re: Pytanie do tych co to brali IP: *.torun.mm.pl 18.06.12, 09:36
        ja też schudłam ok.5 kg,w pierwszym tygodniu kuracji, odczuwam również mniejsze łaknienie ,ale myślę że nie jest to zasługą tego "specyfiku" tylko nastawienia.Myślałam po przeczytaniu reklamy, że trafiłam na "cudowne tabletki",i na pewno po nich schudnę,to wszystko siedzi w głowie ,dokładnie jak efekt placebo dopóki nie wiesz co zażywasz myślisz że ci pomaga.To kwestia nastawienia szkoda tylko że nie zajrzałam na stronę prędzej, to bym była "bogatsza" o 137 zł. No ale człowiek uczy się całe życie.Pozdrawiam.
        • Gość: rabarbar Re: Pytanie do tych co to brali IP: 31.7.57.* 18.06.12, 15:38
          ale jesteś durna. efekt placebo to ty masz zamiast mózgu. myślisz, że myślisz. schudłaś 5 kg i to tylko efekt placebo? nie ma czegoś takiego. ja tego czegoś nie brałem, bo jestem chudy jak patyk, ale skoro schudłaś tyle, to musiały zadziałać tabletki
    • Gość: paula_sz Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.77.137.59.citynethost.com 22.05.12, 12:38
      Hej :) Niespecjalnie rozumiem o co chodzi, ty brałaś te tabletki? :> Bo piszesz tylko, że znalazłaś info na forum, a jakie są Twoje doświadczenia? Będę wdzięczna za refleksję... :)
    • Gość: terenia Zadowolona IP: 212.180.234.* 23.05.12, 08:26
      :) witajcie, ja też spotkałam się ze złymi opiniami na temat tego leku, ja jednak mam dobre doświadczenia. Schudłam około 5 kg przez miesiąc i dostosowałam wagę do poziomu, jakiego chciałam. Biorę jednak go dalej, dlatego, że generalnie podnosi mi to bardzo energię i jeszcze mam wrażenie, że lepiej znoszę okres. Może to jakiś efekt uboczny, ale jestem z tego bardzo zadowolona.

Inna prawda, że lek jest trochę za drogi.

----
      Mój ulubiony film: www.filmweb.pl/Pokuta
      • Gość: simulakrum Re: Zadowolona IP: 188.116.36.* 23.05.12, 10:01
        No ja miałam podobnie, tzn energia była dla mnie ważna, ale teżwspomoglo to ruch i spalanie podczas ruchu. A kasy rzeczywiście za dużo biorą :) powinno tak z 90 zł kosztować, no ale co poradzić. Wolny rynek
        • Gość: Grrrahamka2 Re: Zadowolona IP: *.51.241.53-cloud-server-dublin2.dediserve.com 23.05.12, 10:37
          hej hej hej a czy któraś z osób zadowolonych z kuracji mogłaby mi powiedzieć jak wpływa na nią picie kawy? :( bardzo lubię kawę, a wydaje mi się, że nie można jej pić podczas zażywania tego specyfiku :(
          • Gość: HUMBEJWIN Re: Zadowolona IP: 31.210.102.* 27.05.12, 12:32
            Gość portalu: Grrrahamka2 napisał(a):

> hej hej hej a czy któraś z osób zadowolonych z kuracji mogłaby mi powiedzieć ja
            > k wpływa na nią picie kawy? :( bardzo lubię kawę, a wydaje mi się, że nie można
            > jej pić podczas zażywania tego specyfiku :(

ja pilem i nic sie nie dzialo zlego
          • Gość: TwojaBaba Re: Zadowolona IP: *.hostnoc.eu 29.05.12, 00:57

> hej hej hej a czy któraś z osób zadowolonych z kuracji mogłaby mi powiedzieć ja
            > k wpływa na nią picie kawy? :( bardzo lubię kawę, a wydaje mi się, że nie można

Według mnie możesz pić kawę, tylko bez przesady, bo w tym chyba jest już kofeina. Ja piłam 1-2 kawy i nic mi się nie stało.
          • Gość: bawidamek22 Re: Zadowolona IP: 193.107.85.* 30.05.12, 11:41

Jedna kawa na pewno nie zaszkodzi.
            • Gość: helena wnuczka IP: *.com 30.05.12, 12:10
              wnuczka bierze od niedawna nie wiem jak jej idzie bo jest na warsttach teatralnych w turcii zdolna dziewczyna spytam ssie jak wroci uklony dla panstwa
              • Gość: hahaha Re: wnuczka IP: 188.65.76.* 30.05.12, 12:18
                hahaha wnuczki nie ma babcia grasuje na klawiaturze..
                • Gość: Genowefa Re: wnuczka IP: *.51.241.75-cloud-server-dublin2.dediserve.com 30.05.12, 23:34
                  Gość portalu: hahaha napisał(a):

> hahaha wnuczki nie ma babcia grasuje na klawiaturze..

:D :D :D
              • Gość: niechętny Re: wnuczka IP: 174.142.225.* 31.05.12, 12:45
                Gość portalu: helena napisał(a):

> wnuczka bierze od niedawna nie wiem jak jej idzie bo jest na warsttach teatraln
                > ych w turcii zdolna dziewczyna spytam ssie jak wroci uklony dla panstwa

ssie jak wróci

mi może possać, zgłaszam się
            • Gość: Genowefa Re: Zadowolona IP: *.51.241.75-cloud-server-dublin2.dediserve.com 30.05.12, 23:45
              Ja tam kawy nie potrzebowałam :P To ma tyle kofeiny, że i tak niezłego kopa daje :)
              • Gość: kacyk.ka Re: Zadowolona IP: 176.222.33.* 31.05.12, 12:37
                ja pie kawe
              • Gość: kama2 Re: Zadowolona IP: 94.46.241.* 05.06.12, 14:35
                :)) to prawda weźcie sobie ogarnijcie opakowanie weightloss ma w sobie kofeine. jak zaczelam go brać, zaczęłam mieć wiecej energii i wlasnie wtedy sprawdzilam że ma tez takie wlasciwosci. oprocz zrzucenia 4 kg moja praca stala się o wiele bardziej efektywna. :) chociaż z tego pewniej bardziej cieszy sie mój szef :D
                • Gość: smarzanka Re: Zadowolona IP: 94.46.241.* 08.06.12, 08:08
                  :) aaaaa to kofeina? Wiedziałam, że tam jest coś w tym stylu, rzeczywiście :) człowiek popieprza po tym jak mały propelerek! :>
    • Gość: agata Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.wist.com.pl 23.05.12, 09:42
      czy udało się komuś odzyskać pieniądze za ten specyfik.Nie wiem co mnie skusiło aby to zamówić.Żałuję ,że nie weszłam na strone forum.Szkoda mi tej kasy, która wydałam czy jest szansa na odzyskanie.Ale teraz moge mieć pretensje tylko do siebie.Czyba nic nie zastąpi ruchu i zasdy mż. Mam ochotę to wyrzucić juz dzisiaj jak wrocę do domu,niech mi nie przypomina o tym ,że dałam sie tak nabrać.
      • Gość: simulakrum Re: WEIGHT LOSS forum IP: 188.116.36.* 23.05.12, 09:58
        Gość portalu: agata napisał(a):

> czy udało się komuś odzyskać pieniądze za ten specyfik.Nie wiem co mnie skusił
        > o aby to zamówić.Żałuję ,że nie weszłam na strone forum.Szkoda mi tej kasy, któ
        > ra wydałam czy jest szansa na odzyskanie.Ale teraz moge mieć pretensje tylko do
        > siebie.Czyba nic nie zastąpi ruchu i zasdy mż. Mam ochotę to wyrzucić juz dzis
        > iaj jak wrocę do domu,niech mi nie przypomina o tym ,że dałam sie tak nabrać.

A wszystko stosowałaś wedle wskazówek? Oczywiście ruch jest konieczny, same tabletki pomagają zrzucić ale niewiele. Mnie one pomogły spalić więcej i z tego się cieszę. A jeśli chodzi o wyrzucenie, to nie rób tego, skoro ewentualnie chcesz reklamować...
    • Gość: KOMBA Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.12, 12:43
      • Gość: KOMBA Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.12, 12:46
        To ja może wspomogę koleżankę.

emarketing.krawczykowski.net.pl/716/euterpe-oleracea-czyli-jak-nie-reklamowac-produktow-w-internecie/
        • Gość: alla Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.centertel.pl 24.05.12, 15:22
          przecież te preparaty to jest ściema totalna, nie lepiej jesć zdrowe rzeczy?
          jajka, łososia, jagody, orzechy, brokuły, jogurt a nawet czekoladę!!!

kobieta.wp.pl/gid,14505999,img,14506028,kat,119634,title,10-super-produktow-ktore-pomoga-ci-schudnac-Jagody,galeriazdjecie.html
          • Gość: JanuszJ Re: WEIGHT LOSS forum IP: 31.7.62.* 27.05.12, 12:24
            Bleeee :) sama sobie pij jogurt :)
        • Gość: JanuszJ Re: WEIGHT LOSS forum IP: 31.7.62.* 27.05.12, 12:27
          Ja bym wspomugl koleżanke inaczej :)
    • Gość: ania Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dip.t-dialin.net 28.05.12, 22:07
      Dokładnie tak, to wielka ściema i wielki bzdet.Muszę się przyznac ze kupiłam teg specyfiku trzy opakowania , czyli 180 kapsułek i oczywiscie waga ani drgneła jaka była taka jest, niby zaglądałam na fora, na opinie i naiwnie wieżyłam że może troche pomoże.Oni bardzo pilnują i dbają o reklame, na mamzdrowie.pl/forum pisałam kilka krotnie, krytyczne uwagi na temat tego to specyfiku, były od razu praktycznie kasowane, o paskudna naiwności. Nie ludziska nie kupujcie tego dziadostwa, to wielki bzdet.
      • Gość: korek Re: WEIGHT LOSS forum IP: 84.255.215.* 29.05.12, 00:49
        :D tak teorie spiskowe... oni... niszczą... kasują... :)
      • Gość: MOJEODGRUBIANIE Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.12, 13:27
        W takim razie zapraszam wszystkich, którzy mają dość SUPER SPECYFIKÓW, czytaj: WIELKIEJ ŚCIEMY ZA MEGA KASĘ na mój blog. NICZEGO NIE REKLAMUJĘ!!! Piszę po prostu o przebiegu mojej diety, która trwa już sporo i przynosi EFEKT. Odgrubiam się racjonalnie i z sukcesami.
        Zapraszam serdecznie, ale ostrzegam, że jestem szczera do bólu głownie wobec siebie samej:)
        mojeodgrubianie.blox.pl/html
        • Gość: okar Re: WEIGHT LOSS forum IP: 62.233.42.* 30.05.12, 23:20
          wycapsuj jeszcze trochę to na pewno nie będziemy brać tego za reklamę! :)
          • Gość: kacyk.ka Re: WEIGHT LOSS forum IP: 176.222.33.* 31.05.12, 12:35
            ja chciałem schudnąc 12, schudelm 10 i zastanawiam sie cyz reklamować
            • Gość: ewa Re: WEIGHT LOSS forum IP: 95.154.230.* 31.05.12, 13:12
              U mnie kuracja była udana. Pozdrawiam
              • Gość: nawroconynadobre Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.sandeshone.com 05.06.12, 14:14
                ...cieszę się... za ciebie siostro i twych bliskich... jesli schudłas... dzięki tym tabletkom to nalezy się cieszyć... nies tę radość zawsze i wszędzie... oddaj trochę dobrej energii swoim bliskim... ufaj
    • Gość: fidelis Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.sit.net 31.05.12, 18:35
      Chcę się Wam do czegoś przyznać. Może to nie miejsce, może ktoś to zaraz wykasuje. Wali mnie to. Bardzo kocham moją kobietę. Nie wiem nawet jak dobrze opisać to, co do niej czuję. Nie przypuszczałem, że kiedykolwiek będę coś takiego przeżywał. Życzę Wam, żebyście wszyscy kiedyś zaznali miłości, nawet jeśli myślicie, że ona już nie nadejdzie. To jest jednak piękne uczucie.
      • Gość: smarzanka Re: WEIGHT LOSS forum IP: 94.46.241.* 08.06.12, 08:11

wow ale wyznania :>
    • Gość: zabiegin larum graja IP: *.artnet.pl 05.06.12, 13:26
      ludzie ludy otworzcie oczy tusk was oszukuje chce zebyscie byli nieszczesliwi i nie odchudzali sie na zaden sposob tusk chce was zniszczyc tusk sie calowal z putinem nad trumna polskich bohaterow w smolensku ktore lezaly na ruskiej szmacie ludzie ludy otworzcie oczy
      • Gość: Zadbany Re: larum graja IP: 108.62.139.* 05.06.12, 14:05
        Haha na pewno. Leming otworzy oczy dopiero jak będzie żarł ziemię. Ja się już nie łudzę otrzeźwieniem narodu polskiego.
        • Gość: nawroconynadobre Re: larum graja IP: 49.50.124.* 05.06.12, 14:11
          ...jeszcze raz pragnę wszystkich zachęcić do duchowej jedni... nie trzeba sie na siebie nawzajem gniewac, czas stanąć w prawdzie i nie udawać, że nic już nie będzie takie jak dawniej... należy odetchnąć pełną piersią i zawyć swoim głosem... nie wstydźcie się swoich potrzeb..ale pamiętajcie że na ziemi są też inni przedstawiciele gatunku ludzkiego i że oni też mają własne pragnienia i potrzeby.... ufajcie
      • Gość: wołodyj Re: larum graja IP: 81.218.236.* 08.06.12, 08:38
        Gość portalu: zabiegin napisał(a):

> ludzie ludy otworzcie oczy tusk was oszukuje chce zebyscie byli nieszczesliwi i
        > nie odchudzali sie na zaden sposob tusk chce was zniszczyc tusk sie calowal z
        > putinem nad trumna polskich bohaterow w smolensku ktore lezaly na ruskiej szmac
        > ie ludzie ludy otworzcie oczy

Hej Człowieku Kim Ty Jesteś Albo Co Oni Ku... Z Ciebie Robią?!
        • Gość: january_blefuje! Re: larum graja IP: 195.254.135.* 11.06.12, 13:16
          hej ludzie co wy na to zeby rudzielca tuska przy okazji euro poslac razem z ruskimi w pierony?! :D hahahaha skonczylo by sie ... a co do tabletek... mylse ze denerwuja sie ludzie, ktorzy wiedza, ze takie srodki zaczynaja byc dostepne dla szerszej publiki a nie uprzywilejowanej grupy łze elit jak dotychczas. takze myśle ze to peło się tak denerwuje... eheheh :D
    • Gość: kolka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.amanah.com 06.06.12, 14:43
      hej nie znam nikogo komu by pomogły same tabletki :) naiwnoscia jest twierdzic, ze tak sie stanie! ja uzyskalam dobre efekty dzieki weight loss, nie odmawiajac sobie niczego ale jednoczesnie rezygnujac z poznych i obfitych kolacji. tabletki wspomagaja odchudzanie, daja lepsze efekty, ale nie zastapia zdrowego rozsadku!
    • Gość: naiwna Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 18:44
      Witam, jestem jedną z tych głupich, która dała sie nabrać na ten chłam. Stosując ten suplement nie schudłam ani kilograma, a o zwrot pieniędzy musiałam trochę "powalczyć". Dla zainteresowanych odzyskaniem swoich pieniędzy podaje nr tel do Massive Dynamic - chyba że już zdązyli go zmienić: 585 858 956.
      • Gość: 55desmos Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.snelis.com 12.06.12, 11:39
        pewnie z hamburgerków nie chciało się rezygnować yhehehehehe :D
        • Gość: matuzalem Re: WEIGHT LOSS forum IP: 94.46.8.* 14.06.12, 11:13
          :) hej.... ja mam odmienne zdanie niż przedmówczyni... sama brałam tabletki, brała je moja matka i moja siora :) i wszystkim nam wyraźnie spadło :) ale niestety trzeba się stosować do zasad ich brania to nie jest tak, że wystarczy tylko je brać :)
    • Gość: Wiedza za Darmo ! Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.warszawa.mm.pl 11.06.12, 21:38
      Pragniesz pozbyć się 5, 10, 50 kg nadwagi na zawsze ?
      Pragniesz pozbyć się cukrzycy w 30 dni, nadciśnienia, osteoporozy i wielu innych chorób cywilizacyjnych ?
      Tak, to możliwe, a my rozdajemy wiedzę naprawdę za DARMO !
      Miliony ludzi na całym świecie, zmieniło już swoje podejście do tego co wkładają do ust,dzięki czemu są teraz naprawdę szczęśliwymi, świadomymi i w pełni zdrowymi ludźmi. To oni właśnie dzielą się z nami Swoimi doświadczeniami.
      Recepta jest prosta, powrót do tego, coStwórca zaplanował i dał do jedzenia Adamowi i Ewie w raju, do tego co matka natura oferuje nam w najprostszej pierwotnej postaci , czyli nie ogrzewane, nie przetworzone w żaden sposób jedzenie.
      Zastanów się co jesz, a co biologicznie zaplanował dla Ciebie Stwórca ?
      Żyjemy w społeczeństwie tak z farmaceutyzowanym, że pomysł by coś zmienić tylko za pomocą „nowego” stylu życia jest dla wielu osób i prawdopodobnie dla Ciebie niedorzeczny, ale
      Daj Sobie chociaż jedną szansę!
      Zacznij spożywać jak najwięcej surowego „żywego” jedzenia , pić jak najwięcej alkalicznej wody jonizowanej, a w przeciągu już pierwszego miesiąca w Twoim ciele i umyśle zajdą niesamowicie pozytywne zmiany. Przerosną one Twoje najśmielsze oczekiwania.Pamiętaj, że zmiany możesz wprowadzać małymi krokami, a gdy poczujesz się lepiej, sam będziesz chciał robić coraz więcej.
      Bardzo Ważne ! Aby osiągnąć sukces niezbędne jest wcześniejsze przyswojeni odpowiedniej dawki wiedzy w tym temacie, a ją udostępniamy całkowicie za darmo !
      Obejrzyj, więc jak najwięcej filmów zgromadzonych na naszym kanale Youtube, przeczytaj jak najwięcej artykułów na naszym profilu Facebooka.
      Im więcej obejrzysz, przeczytasz tym lepiej będzieszwiedział, jak to zrobić.Będziesz przekonany, że to co robisz, jest jedyną drogą do przywrócenia pełnej równowagi ciała i umysłu.
      Zapraszamy, dowody na naszych serwisach społecznościach.
      www.youtube.com/user/zycienasurowo
      www.facebook.com/Zycie.na.Surowo.Biontech
      www.biontech.pl/

• Gość: pedrus Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.12, 23:57
        kolejny nawiedzony baran
        • Gość: kaktus Re: WEIGHT LOSS forum IP: 188.65.76.* 02.07.12, 18:30
          pedrus=pedryl milcz śmieciu kto ci placi za obrazanie normalbych ludzi w internecie
    • Gość: 555 Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.amanah.com 19.06.12, 15:37
      :D ja pamiętam kiedyś taką akcję :) uokik złapał firmę za organizowanie negatywnej reklamy konkurencji w internecie :) myśle, że uokik miałby tu ubaw :)
      • Gość: Rozetka Działa i tyle IP: 109.202.157.* 19.06.12, 15:49
        Takie tam gadania ludzi ,ktorzy epwnie nie stosowali sie do zaleceń. U mnie cala rodzina z tego korzysta, efekty sa naprawde przekonujace. Skończylo się wiele klótni w domu, odkąd kazdy zrzucił nieco kilogramów, ma lepsze nastawienie do otaczaącego go świata.
        • Gość: naimek Re: Działa i tyle IP: 176.222.33.* 20.06.12, 11:26
          Halo, halo! Drodzy Państwo :) NIkt Wam chyba nie kazał brać tego specyfiku! Piszecie, jakby ktoś stanął nad Wami z pistoletem.

Spokojnie :) Niech bierze, kto chce, a kto nie chce, niech nie bierze. Rozwiązałem problem?
          • Gość: karzel reakcji Re: Działa i tyle IP: *.play-internet.pl 25.06.12, 19:43
            ja jestem zadowolony :) ale dopeiro dwa miechy za mna brania tego
            • Gość: Janka33 Re: Działa i tyle IP: *.hostkey.ru 25.06.12, 21:45
              Ja właśnie kupiłam... Trochę mnie przeraziły te negatywne opinie tutaj, no ale nic ... spróbuje, bo są też pozytywne...
    • Gość: lola12 Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.12, 20:34
      napisz mi proszę jeśli znasz adres gdzie można to odesłać bo martwa cisza jestem bardzo niezadowolona tak jak piszesz to ściema a kupę kasy nie schudłam nawet kilograma chcę to odesłać
      • Gość: babiczka Re: WEIGHT LOSS forum IP: 95.154.230.* 22.06.12, 14:03
        Gość portalu: lola12 napisał(a):

> napisz mi proszę jeśli znasz adres gdzie można to odesłać bo martwa cisza jeste
        > m bardzo niezadowolona tak jak piszesz to ściema a kupę kasy nie schudłam nawet
        > kilograma chcę to odesłać

a w jaki sposob bralas te tabletki? az nie chce sie wierzyc... jak sie odżywiałaś ? ja scudlam cztery kilo w ciągu miesiaca...
    • Gość: ola Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.cdma.centertel.pl 22.06.12, 09:37

witam biore je od miesiaca schudlam 8,2kg jestem zadowolona, sluchajcie same tabletki nie odchudza to oczywiste trzeba miec diete do nich o troche pracy fizycznej samo nie zleci pozdrawiam :)
      • Gość: aśka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.12, 23:22
        moja koleżanka pracuje przy sprzedaży tych tabletek, na jakiejś infolinii czy coś, załatwiła mi dwa miesiące temu j 3 opakowania i od kwietnia schudłam jak narazie prawie 11 kilko wiec wiadomo ze oszukują z obietnicą 15 miesiecznie ale kurde jak sie chce to znaczy ze się może!! ja stosuje diete ale tak naprawde wcale nie jakąś rygorystyczną, biegam codziennie rano i jak wczesniej waga stała w miejscu to teraz wkoncu się ruszyło, wiec może to wszystko zależy od nastawienia nie wiem... tak czy tak kończe teraz drugie opakowanie i jedno oddałam siostrze, ona dopiero zaczyna brać, zobaczymy czy u niej też zadziałają.
        • Gość: cippolina Re: WEIGHT LOSS forum IP: 91.228.0.* 24.06.12, 22:55
          hej hej, ja sie skudsilam zobaczymy jak bendzie
          • Gość: Jakaja Re: WEIGHT LOSS forum IP: 62.233.34.* 25.06.12, 09:11
            "Ściema" na mnie zadziałała. Dzięki "ściemie" ważę 9 kilogramów mniej i czuję się bardzo atrakcyjna. Nie wiem czy takie działanie suplementu można nazwać "ściemą". Jestem przerażone tym co niektórzy tu wypisują, trafiłam tu przypadkiem. Nie wiedziałam, że jest aż taka antyreklama w internecie
    • Gość: raczek.nietomasz Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.hu 27.06.12, 12:16
      Kochani.. chciałbym wszystkich z tego miejsca bardzo mocno pozdrowić i pocałować wszystkich w sam środeczek ich pulchnych/lub już nie pulchnych brzuszków :) Myślę, że najważniejsza jest chęć do celu. Wtedy odpowiednio stosowane środki, pomogą ten cel osiągnąć. Wcale nie trzeba mieć dużo pieniążków, żeby realizować w życiu swoje założenia. Co ja zrobiłem by schudnąć?
      - zacząłem mniej jeść
      - nie jadłem przed snem
      - zacząłem chodzić na basen
      - zacząłem brać suplement, który według niektórych na tym forum działa, według innych nie :)

Schudłem dzięki tym działaniom 15 kg. Zachęcam wszystkich do zrzucenia wagi.
      • Gość: Monsiu Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.microsoft.com 27.06.12, 16:22
        ja kupiłam zanim przeczuytałam negatywne opinie, 2 opak. Biorę jedną rano przed śniadaniem, o drugiej przed obiadem zawsze zapominam:( wprawdzie dużej róznicy nie zauważyłam na wadze, biorę około 3 tyg., ale czuję się lepiej, lżej, nie mam apetytu,a na słodycze w ogóle-zero.
        Możę osoby,któe przytyły po nich objadały się nadmiarowo, bo przecież "cudowne odchudzające tabletki zadziałają,więc mogę więcej jeść"?
        w skłądzie tabletek nie ma jakichś dziwnych substancji-same roślinne extrakty, L-karnityna itp. Nie wydają się szkodliwe...Na mnie działają przeczyszczająco:)
        Myślę,że w połaczeniu ze zdrową dietą i ruchem będą działały wspomagająco na odchudzanie,ale cudów nie ma,niestety:(
    • Gość: lameryOUT Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.static.masterinter.net 28.06.12, 13:50
      nnie znosze tego spamerskiego gowna spadaj stad... tabletki jak tabletki ja schudlem ok 10 kilosow ale nie wiem czy to one bo tezz sie sporo ruszalem . ale na pewnoo daly mi pewnosc siebie i zazstrzyk energii
    • Gość: jak-zyc Re: WEIGHT LOSS forum IP: 92.114.94.* 29.06.12, 07:52
      10 kilo w dół. działa. tyle mam do powiedzenia
    • Gość: MW Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.07.12, 18:01
      Kupiłam te tabletki i nic nie działają, nie pomogły nawet trochę mimo że stosowałam się do zaleceń. Pic na wodę, w ogóle nie polecam!Naciąganie ludzi na pieniądze, kolejny cudowny wynalazek który ma na calu zarobek dla producentów. Nie dajcie się na to nabrać!!! Mało tego po nich jeszcze bardziej chciało mi się jeść. Chcesz schudnąć mniej jedz... bo tabletki na pewno Ci w tym nie pomogą.
      • Gość: idzielec Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.duomenucentras.lt 05.07.12, 11:56
        Gość portalu: MW napisał(a):

> Kupiłam te tabletki i nic nie działają, nie pomogły nawet trochę mimo że stosow
        > ałam się do zaleceń. Pic na wodę, w ogóle nie polecam!Naciąganie ludzi na pieni
        > ądze, kolejny cudowny wynalazek który ma na calu zarobek dla producentów. Nie d
        > ajcie się na to nabrać!!! Mało tego po nich jeszcze bardziej chciało mi się jeś
        > ć. Chcesz schudnąć mniej jedz... bo tabletki na pewno Ci w tym nie pomogą.

co to znaczy stoswalals sie do zalecen>? jakie one sa?
        • Gość: Gocha Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.tmc.gda.pl 05.07.12, 13:26
          Ja wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę i przeczyściło mnie jak rycyna... Jak już forsę wydałam to spróbuję, jakoś nakręcona aż tak nie jestem, ale próbuje wszystkiego, mam niedoczynność tarczycy i schodzenie w wagi idzie mi baaardzo ciężko, więc jestem na tyle zdesperowana, że próbuję wszystkich wspomagaczy do diety i ćwiczeń. Tabletki wzięłam z polecenia znajomej, nie miała aż tak spektakularnych efektów, ale parę kilo jej zeszło. Zobaczymy.
          • Gość: jakow Re: WEIGHT LOSS forum IP: 46.20.33.* 05.07.12, 15:55
            hej efekt przeczyszczający jest normalny ja tez latałem tam gdzie król piehotą chodzi, ale to fajnie oczyszcza organizm z brudów które mamy w środku
            • Gość: Ogarnij_się Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.centertel.pl 06.07.12, 11:15
              Wystarczy dokładnie obejrzeć ich stronę internetową, żeby stwierdzić, że to jakaś ściema. Komentarze są usuwane, wtyczka do fb jest nieaktywna, zakładki - świat, biznes, wiadomości itd. otwierają jedynie reklamę. Dodatkowo piszecie, że ten preparat wysyłany jest bez paragonu.
              Nie ma sensu faszerować się tabletkami niewiadomego pochodzenia, a w szczególności bez kontroli lekarza. A potem jest tylko płacz, że coś z hormonami nie tak, albo żołądek wysiadł. Bądźcie ostrożni!

A tak podłączając się do spamów wśród tych komentarzy polecam z całego serca osobę, które mnie zaczarowała swoją motywacją i pozytywnym myśleniem, jaką jest Ewa Chodakowska. Kobieta, która wyznaje zasadę: piękne ciało to stan umysłu Udostępnia darmowe ćwiczenia treningowe, na fb codziennie zostawia wpis, który motywuje do działania, a na każde pytania i wątpliwości odpisuje. Ćwiczenia są dość męczące i bolące, ale największą satysfakcją jest wykonanie wszystkich zalecanych ćwiczeń oraz mierzenie swoich wymiarów po miesiącu, dwóch itd. ewachodakowska.pl
              • Gość: Babiszek Re: WEIGHT LOSS forum IP: 62.205.43.* 10.07.12, 11:30
                Hej Misiaczku!

Najpierw mieszasz z błotem jedną stronę, żeby w drugim akapicie wypromować inną?

Słabo z wiarygodnością!

Gość portalu: Ogarnij_się napisał(a):

> Wystarczy dokładnie obejrzeć ich stronę internetową, żeby stwierdzić, że to jak
                > aś ściema. Komentarze są usuwane, wtyczka do fb jest nieaktywna, zakładki - świ
                > at, biznes, wiadomości itd. otwierają jedynie reklamę. Dodatkowo piszecie, że t
                > en preparat wysyłany jest bez paragonu.
                > Nie ma sensu faszerować się tabletkami niewiadomego pochodzenia, a w szczególno
                > ści bez kontroli lekarza. A potem jest tylko płacz, że coś z hormonami nie tak,
                > albo żołądek wysiadł. Bądźcie ostrożni!
                >
                > A tak podłączając się do spamów wśród tych komentarzy polecam z całego serca os
                > obę, które mnie zaczarowała swoją motywacją i pozytywnym myśleniem, jaką jest E
                > wa Chodakowska. Kobieta, która wyznaje zasadę:[i] piękne ciało to stan umysłu[/
                > i] Udostępnia darmowe ćwiczenia treningowe, na fb codziennie zostawia wpis, któ
                > ry motywuje do działania, a na każde pytania i wątpliwości odpisuje. Ćwiczenia
                > są dość męczące i bolące, ale największą satysfakcją jest wykonanie wszystkich
                > zalecanych ćwiczeń oraz mierzenie swoich wymiarów po miesiącu, dwóch itd. [url=
                > ewachodakowska.pl/]ewachodakowska.p
    • kati240573 Re: WEIGHT LOSS forum 11.07.12, 11:38
      tez jestem tego zdania ze ten produkt to jedna wielka sciema ja i moi znajomi nabralismy sie czytajac naszym zdaniem nie prawdziwe opinie o tym produkcie.ja osobiscie ludzac sie zakupilam dwu miesieczna kuracje i bez efektu.jezeli chwala sie czyms publicznie to trzeba byc tego prawie pewnym.
      • veel43 Re: WEIGHT LOSS forum 11.07.12, 12:14
        Wejdzcie na ich strone i popatrzcie na komentarze, oczywiscie z dzisiejszą data tylko, że one tam sa od wielu miesięcy i nic nowego nie przybywa czyli pozytywow -brak. A jutro znowu odświeżą im date:)
        pkx4.medicalnewsreporter.pl/
        • Gość: ajanie0musze Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.deltahost.com.ua 11.07.12, 21:44
          Grubasie... Sama se po stronach lataj! Hahhahaha. Tłuszczyku moze troche zrzucisz...
          • Gość: cozazjeb Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.229.224.183.vnet.sk 11.07.12, 21:50
            czego się czepiasz tej kobiety?! rozum ci odebralo? to nie jej wina, że jest gruba, a to ze ty jesteś chudy wcale nie oznacza, ze lepszy.
            • Gość: ajanie0musze Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.deltahost.com.ua 11.07.12, 21:53
              Jestem lepszy ciamaro... Bo ruszam zadem jak mam za dużo na brzuchu i tyle. A ty co Obronca ucisnionych ?
              • Gość: cozazjeb Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.229.224.240.vnet.sk 11.07.12, 21:56
                madry to ty nie jestes. ludzie tu rozmawiaja normalnie. idz stad.
              • veel43 Re: WEIGHT LOSS forum 12.07.12, 00:34
                poszukaj forum dla ludzi w depresji i też ich błotem obrzuc ,a potem zajrzyj do niepełnosprawnych - widocznie takiemu zeru ego ciut wtedy urośnie..
                • Gość: ama Re: WEIGHT LOSS forum IP: 109.202.157.* 12.07.12, 08:53
                  hej mam pytaniee do tych co to brali biora :) czy mozecie mi powiedziec jak jest z kwestia picia kawy byc moze ktos juz tu zadal te pytanie, ale trudno mi sie przekopać przez ten wontek bo wiekszosc postow jest niestety niezwiazana z tematem :(
                  • Gość: cozazjeb Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.229.224.167.vnet.sk 12.07.12, 08:56
                    dokladnie. a na forum dla sierot pewnie sie smieje sie z braku rodzicow. szkoda, ze takich trudno leczyc, bo siedza w domu przed komputerami i sa trudni do znalezienia w przeciwienstwie do zwyklych czubkow.
          • veel43 Re: WEIGHT LOSS forum 12.07.12, 00:29
            Przecież jakby był chudy nie zagladałby na forum o odchudzaniu:))) jak tam poprawiłeś sobie humor?:) mamusia musi byc z ciebie dumna..
      • Gość: fik Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 12:53
        Sprzedają jaja tasiemca, który może rozwijać się w organizmie nawet 10 lat bezobjawowo, ale będzie niemiła niespodzianka po tym czasie, ale ludzie są naiwni i tak ryzykują swoim zdrowiem przez nieuświadomienie. Już sama, częsta zmiana nazwy preparatu powinna dać do myślenia????? Teraz jest ,,Odchudzanie"
        • Gość: lord2 Re: WEIGHT LOSS forum IP: 62.233.42.* 29.10.12, 23:39
          wow ale bzdura :D o mało nie posikałem się ze śmiechu :D jaja tasiemca :D buaahahah
          • Gość: Anafa Polecam te tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 17:22
            Witam serdecznie nie wiem skąd już te bzdury się biorą, ale myśle, ze ktoś dużo płaci żeby je tutaj umieszczać. nie wiem ale powiem tylko tyle, ze jakos po pierwsze ja schudlam na tych tabletkach, stosujac odpowiednia kuracje okolo 15 kilo, a z po drugie moja kobieta, jak nie schudla dostala zwrot kasy bo okazalo sie, ze ma problemy z hormonami i po prostu to na nia nie dzialalo. ale w zaden sposoby nie zostala oszukana.
            • Gość: Janusz K Re: Polecam te tabletki IP: *.22.100.94.static.swiftway.net 11.11.12, 17:42
              Podpisuje się pod postem przedmowcy.
              • Gość: moka Re: Polecam te tabletki IP: *.144.252.46.netsons.net 13.11.12, 15:01
                Ja nie mialam jakichs super efektow, ale generalnie jestem bardzo zadowolona z dzialania tabletek
    • Gość: autorka Re: WEIGHT LOSS forum IP: 62.205.43.* 12.07.12, 12:30
      cześć /ja dzisiaj kupilam te tabletki mimo obaw sprawdze jak dzialają :/ jestem zdesperowana a jednej mojej znajomej pomogly/ przynajmniej ona tak twierdzi...
    • Gość: Andrzej [...] IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.12, 20:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Edyta Re: WEIGHT LOSS forum IP: 46.19.136.* 24.07.12, 02:49
        Drogi Andrzeju, oświadczam, że spamujesz!

I napiszę to tylko raz.

Dziękuję
        • Gość: anftyka Re: WEIGHT LOSS forum IP: 217.170.202.* 24.07.12, 22:38
          zbiorowa histeria :D komuś się nie podoba, że jest dobry produkt, to trzeba go zajechać :) ja polecam z całego serca :)
    • Gość: babaua Re: WEIGHT LOSS forum IP: 109.202.157.* 25.07.12, 11:40
      ciekawe jest bardzo co ludzie tytaj wypisuja bardzo prosze o nieklamanie weight loss dziala, urzywalam go trzy miesiace i roznica bya znaczna
    • Gość: tośka Re: WEIGHT LOSS forum IP: 46.20.33.* 25.07.12, 16:36
      Halo, czy ktoś mógłby mi powiedzieć na czym polega skuteczność tego preparatu? Ja go biorę i chudnę, ale nie do końca rozumiem, jak do końca się dzieje :) Będę wdzięczna za odpowiedź :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka