Gość: Piotr IP: 83.238.41.* 28.08.04, 13:35 Proszę o wiadomości i o kontakty tych osób które sie wybierają do holandii albo posiadają informacje,kontakty.Z góry dziękuje mój e-mail :piotrsz9@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lisbon-story Re: praca w holandii IP: *.speed.planet.nl 29.08.04, 14:32 moze bedzie praca na okolo miesiac przy remoncie domu ale nic pewnego jestem w holandii w roerdamie 9 na godzine sylwia 630755917 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: praca w holandii IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.04, 16:10 hej Sylwia!jestem rowniez zainteresowana praca w holandii.znam b.dobrze jezyk niemiecki i podstawy j.angielskiego.skonczylam studia i obecnie jestem na 3- miesiecznej praktyce w niemczech.praca fizyczna lub umyslowa.dzieki z gory za info.mk26@gazeta.pl.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haryt Re: praca w holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 21:26 czesc Sylwia jestem zainteresowany tym remontem pracowałem rok w NL przy drobnych remontach malowanie tapetowanie instalacja elektryczna itp posiadam własny środek transportu oraz narzędzia mój namiar haryt@interia.pl miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: praca w holandii IP: *.customer.m-online.net 26.09.04, 16:08 praca.polonia-muenchen.net /info/ Odpowiedz Link Zgłoś