privaty 12.09.08, 18:28 Witam, b. prosze o opinie o pracy tym razem u wyzej wymienionej: warunki finansowe, mieszkaniowe, inne:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
one-krolik Re: Winoobranie - Beata Müller 05.10.08, 10:30 Ta osoba jest oszustką. nie wypłaca pieniędzy. wmawia ludziom, że to legalna praca, a tak naprawdę nie dostają oni nawet umowy. ja właśnie stamtąd uciekłam. bez grosza!!! warunki fatalne. pleśń na ścianach, mieszka się po prostu w jakiejś stodole. te obiadokolacje o których jest mowa to woda z kawałkiem ziemniaka. ludzie uciekajcie stamtąd! każdy kto zna osobę, która tam przebywa proszę ją o tym powiadomić!! Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: Winoobranie - Beata Müller 05.10.08, 12:44 Straszne. A juz mialam tam jechac :( P.S. Müller na nazwisko ma co drugi np. w DE. Nie wiecie jak sie firma nazywa i w jakim kraju sie miesci? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek11.75 Re: Winoobranie - Beata Müller 05.10.08, 16:42 Mieści się w Niemczech,koło Frankfurtu nad Menem,35 km na południe od Wurzburga. Miejscowość w której mieszka wyżej wspomniana to Shaftersheim, Rinnengasse 1. Mieszka się w Tauberrettersheim,Judenhof 8. Firma niby zarejestrowana w Polsce. Jest pośrednikiem i wozi ludzi na pola do pracy,do innych niemców.Płaci 3euro na godzinę,a raczej nie płaci,chyba,że się będzie bała. Ludzie z tamtąd uciekają,ale ciągle przyjeżdżają nowi. Płaci tym co tam są za to by ściągneli znajomych do pracy. Obiadokolacja to zupa,syf w pokojach i pijacy. Jest parę osób,około 3 którzy tam siedzą dłużej.ponoć im płaci.Sądzę,zę jest to dla kamuflarzu.Nowym mówi,że ci co uciekli,to uciekli dlatego,żę nie chciało im się pracować...Bzdury!kłamie i umie to robić doskonale.Powiem krótko,bo za długo pisać co tam przeżyłem,niech nikt tam nie jedzie jeśli nie chce być parobkiem i pracować na czarno,mieszkać z ćpunami i pijakami.Zero ubezpieczenia! Nie będę pisał więcej szczegółów bo domyśli się kim jestem.Przestrzegam was,to złodziejka i oszustka,nie obchodzi ją jak wrócicie do domu i za co.Nie pozwólcie by ktokolwiek tam pojechał!!!!!!Dziękuję Bogu,że stamtąd uciekłem! Odpowiedz Link Zgłoś
one-krolik Re: Winoobranie - Beata Müller 05.10.08, 18:12 Dzięki, że sie odezwałeś. ja też nie otrzymałam pieniędzy które mi się należą. dzwoniłam do niej i ta rozmowa wyglądała tak,że Kobieta się boi. mówiła, ze wypłaci mi pieniądze przelewem na konto lub pocztą. czekam czy w ogóle to nastąpi. jeśli nie to zgłaszam to ambasady, do sadu wszędzie. bo nie pozwolę na to, żeby ludzie byli w ten sposób traktowani i tak jak ja nie otrzymali pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: Winoobranie - Beata Müller 05.10.08, 19:16 a macie cos na pismie w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś
12isa12 Re: Winoobranie - Beata Müller 03.12.08, 23:22 one-krolik napisała: > Dzięki, że sie odezwałeś. ja też nie otrzymałam pieniędzy które mi się należą. > dzwoniłam do niej i ta rozmowa wyglądała tak,że Kobieta się boi. mówiła, ze > wypłaci mi pieniądze przelewem na konto lub pocztą. czekam czy w ogóle to > nastąpi. jeśli nie to zgłaszam to ambasady, do sadu wszędzie. bo nie pozwolę na > to, żeby ludzie byli w ten sposób traktowani i tak jak ja nie otrzymali pienięd > zy. Hallo najlepiej by bylo sposob zachowanie tej baby zglosik na polcje w niemczech. Oni sa lasi na takie informacje.Albo w biurze pracy w miescie, gdzie ona mieszka. Zglaszanie do ambasady pewnie nic nie da , bo wszystko bedzie sie ciagnac w nieskonczonosc. Odpowiedz Link Zgłoś
cwel3 Re: Winoobranie - Beata Müller 28.12.08, 17:25 jak na winobranie to tylko...dofrancji....wrzesien 2009 Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: Winoobranie - Beata Müller 05.10.08, 19:16 tygrysek11.75 napisała: > syf w pokojach i pijacy. ......Powiem krótko,bo za długo pisać co tam przeżyłem,niech > nikt tam nie jedzie jeśli nie chce być parobkiem i pracować na > czarno,mieszkać z ćpunami i pijakami. A te cpuny i pijaki to jakiej narodowosci sa? Odpowiedz Link Zgłoś
cwel3 Re: Winoobranie - Beata Müller 28.12.08, 17:28 a w champanii/francja./10euro na godzine/bez posrednikow...www.anpe.fr...wandage2009;wrzesien Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek168 Re: Winoobranie - Beata Müller 15.07.13, 23:32 potwierdzam 1 post to jest koszmar tam!! byliśmy to wiemy tam wykorzystuje się ludzi Beata jezdzi samochodem bmw czarnym i patrzy przez lornetkę czy pracujesz!! Jej przydupas Maciek to też kawał ku... chodzi sprawdza czy szybko i dobrze robisz a jak cos znajdzie to każe ci zejść z samej gory i poprawic i znów wejść!!! nie polecam tego miejsca nawet najgorszemu wrogowi. Warunki mieszkalne tragiczne śpisz w pokoju ze starymi ludźmi w jednym pokoju małym spi z 8 osób nie ma nawet jak przejsc w nocy sie odlać!! śpisz na materacu na ziemi oczywiście!! masz 2 lodówki na 30 osób i jedną łazienkę !!! to jest kołchoz tak mówią przewoznicy którzy wożą tam ludzi i ostrzegają każdego co tam się dzieje!!! nie pracujcie dla nich bo na was zarabia ona z 3 razy więcej, siedząc sobie w domku a zrana alkomat i kara 50 euro jak po % jestes haha !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
johanen beata muller uwaga na oszustke 24.12.14, 10:34 podaje pania do zwiazków zawodowych w stutgardzie o zaległa pensje oraz do urzedu pracy w wurzburgu dziwie sie ze tyle osób wykiwała a nikt jeszcze jej nie zablokował mozna sie zmówic i wysłac pozew zbiorowy czekam na odzew muj mail johanstraus@o2.plmozna puscic babe z torbami jezeli chce sie bawic z ludzmi czekam na odzew oszukanych Odpowiedz Link Zgłoś