22.05.10, 19:05
Juz chyba niema nikt watpliwosci,ze wypadek w Smolensku,to zaden wypadek,a
tylko zamach.Pytaniem pozostaje-kto zorganizowal ten zamach,kto na tym
zyskal,kto byl sprawcem i nareszcie-kto za to powinien beknac. Jak dla mnie,to
zadnej tajmnice w tym niema.Analizujac wpisy niektorych forumowiczy,a
mianowicie-flying-mind (znany jako latajaca-menda),goldennwomenn9,albo 10
(zlociutka),ae i dalej trudne do odtworzenia,CEPesz on ze mlockarz chyba
mroczny, zuzka111 (ciekawe co z poprzednimi, zaczynajac od zuzki1) i nareszcie
slad banderowcow ,czyli zapluty karzelek z UPA. Te wszystkie tworza bardzo
zgrana grupe dla robienia zadymy nad tym wszystkim. Jest bardzo dziwna
doglebna wiedza ich na temat przebiegu zamachu,oni wiedza doskonale,w ktorej
sekundzie,w ktorym miejscy,kto ,a co najwaznieszjsze co zrobil i powiedzial.To
nie jest przypadek,ze oni sa tak dobrze poinformowani,to tylko podtwierdza,ze
to oni staja za tym zamachem,to oni sa sprawcami.a to ze wrzeszcza i staraj
sie przerzucic wine,a to na ruskich,a to na PO,Tuska,Komorowskiego,to jest
tylko tak,jak na bazarze -okradl i pierwszy krzyczy -lap zlodzieja. Ciekawi
mnie tylko jedno,czy za tymi nickami stoja Jaroslawa Kaczynski (w co ja wierze
) ze swoimi ludzmi,czy to tylko grupa trzymajaca wladze (przy
Rydzyku),stwierdzila ,ze na zagonionego konia stawiac jest bez sensu i go
sprzatneli ,a przy okazji uszykowali grunt dla brata meczenika.
Obserwuj wątek
    • mroczny_mlockarz Re: Zamach!!! 22.05.10, 19:08
      Niech ci inni odpowiadają, mi się nie chce.
      • madameblanka Re: Zamach!!! 22.05.10, 19:18

> Niech ci inni odpowiadają, mi się nie chce.

cepesz a jednak sie skusiłeś...:)
      • igor_uk Re: Zamach!!! 22.05.10, 19:37
        CEPesz (mlockarz_zamroczony) a ja cie o nic i nie pytam,poniewaz uwazam cie za
        sprawce.Niedlugo odpowiesz,ale nie przedemna,a przed wymiarem sprawiedliwosci
        (he,he!)
    • goldennwomenn10 eksperci mówią zamach!!!!!!!!! 22.05.10, 19:49
      www.wolnapolska.pl/index.php/Artyku%C5%82y-g%C5%82owne/eksperci-od-nawigaci-satelitarnej-to-by-zamach.html
    • zaplutykarzelupa Re: Zamach!!! 22.05.10, 20:25
      Mylicie sie towarzyszu polkowniku.
      Jako szeregowy rezun jestem kompletnie pozbawiony wiedzy tajemnej na temat
      spisku, co wiecej, konferencja towarzyszki Anodiny jeszcze bardziej zaciemnila
      moj banderowski mozg w tej materii. Towarzyszka Anodina wzorem nalepszych synow
      ludu radzieckiego, towarzyszy Chruszczowa, Brezniewa, Lenina wskazala po
      komsomolsku na prawdziwych imperialistyczno-szowinistyczno-kaczystowskich
      inspiratorow i podzegaczy wojennych, a przeciez my jednak znamy (prawda?
      towarzyszu polkowniku?) ze nasi chlopcy - molodcy, prawdziwi czekisci, nastepcy
      Dzierzynskiego i Czapajewa zapobiegli w ostatniej chwili przed skierowaniem
      samolotu w strone zlotych wiez Kremla przez jego nacjonalistyczna zaloge i
      stojace za nimi Mroczne Widmo....
      • igor_uk Re: Zamach!!! 22.05.10, 20:32
        Panie rezunie (szeregowy) nie udawj z siebie niewiniatko,ty co myslisz ,ze lud
        polski nie pamjeta o tym,jak Juszczenko nadal banderie tytul bohatera Ukrainy,a
        L.Kaczynski to potepil.czy uwazasz ,ze to nie jest wystarczajacym powodem ,zeby
        go zgladzic?
        • zaplutykarzelupa Re: Zamach!!! 22.05.10, 20:50
          Towarzyszu polkowniku. Przejrzeliscie nasze rezunskie plany, druh Juszczenko
          chcial rzucic niesluszne podejrzenia na nieprzyjaciol Moskali, bo zepsuli jego
          cere (mial jak pupe niemowlaka przed dioksynami made in kreml). Jak tu wyjsc
          teraz do knajpy na kreszczatiku z takim podrapanym ryjem?
          • igor_uk Re: Zamach!!! 22.05.10, 21:00
            opluty karzelek przez UPA,zdradziles swoje pochodzenie.Nie jestes zadnym z
            UPA,poniewaz zaden szanujacy sie rezun nie napisze Kreszczatik,a tylko
            Chreszczatik. Kim jestes? kto cie naslal? Czyzby ty kolejny twor latajacej-mendy?
            • zaplutykarzelupa Re: Zamach!!! 22.05.10, 21:04
              Chrrr chrrrr chrrrr... Igor... chrrr chrrr ... I am your father.... chrrr...
              chrrr....
              • igor_uk Re: Zamach!!! 22.05.10, 21:27
                a co to jest "chrrr"? Ogladalem setki horrorow,ale czegos takiego nigdy nie
                slyszalem.
                • zaplutykarzelupa Re: Zamach!!! 22.05.10, 21:36
                  Igorek to proste, chce zapamietac ze Kreszczatik to Chrrr...eszczatik
                  • igor_uk Re: Zamach!!! 22.05.10, 21:40
                    a co ma do rzeczi ,ze jestes moim ojcem? Moj ojciec poza rosyjskim zadnego
                    innego jezyka nie znal.Chyba ze na tam tym swiecie przeszedl kurs jezykow
                    obcych. Szkoda ze nie znales go,z niego dopiero byl jajcarz.
                    • zaplutykarzelupa Re: Zamach!!! 22.05.10, 21:50
                      Leci teraz w polskiej tv saga gwiezdnych wojen, to mi tak sie skojarzylo z
                      Mrocznym Widmem ("Luke, I am your father " by lord Darth Vader). Sorki z powodu
                      Ojca.
                      Widze ze jajcarstwo jest cecha dziedziczna :)
                      • igor_uk Re: Zamach!!! 22.05.10, 21:54
                        zaplutykarzelupa,w summie jestes w porzadku.Nie reprezentujesz poziomu flyinga i
                        innych z jego paczki-sam twoj nick mowi,ze rowniez jestes jajcarzem,tylko nie
                        potrafie rozgrysc cie,co ty soba reprezentujesz?
                        • zaplutykarzelupa Re: Zamach!!! 22.05.10, 22:13
                          Ja nic nie prezentuje, pisze tu bo duzo tu sie dzieje na tym forum. Uwazam, ze
                          kazdy ma prawo do roznych teorii na temat katastrofy, bo wciaz tak naprawde nic
                          pewnego nie wiemy, placza sie caly czas wypowiedzi roznych osob, puszczane sa w
                          obieg rozne fakty, ktore sa spekulacjami, zatem kazdy ma prawo do najbardziej
                          nieprawdopodobnych spekulacji. I nie obraz sie, ale z czasow CCCP ludzie w duzej
                          czesci maja (nie tylko w Polsce) nikle zaufanie do tzw organow rosyjskiego
                          panstwa. Zreszta farsa Anodiny ludzi w tym utwierdzila.
                          Twoja teoria o bledzie pilota jest dla mnie malo prawdopodobna bo jak sie ma
                          glowe na karku to we mgle jedzie sie ostroznie chociazby samochodem, a co
                          dopiero samolotem pasazerskim. Moze to byl jakis podmuch wiatru abo co?
                          Poza tym wokol tego wszystkiego jest biezaca polityka. Antykaczysci nigdy nie
                          powiedza ze to zamach, kaczysci ze blad pilota (moze sie myle?)
                          • igor_uk Re: Zamach!!! 22.05.10, 22:26
                            zaplutykarzelupa,trudno z toba nie zgodzic sie.Oczewiscie wszystko co my tu
                            piszemy,to tylko domysly.z tym,ze jedne bardziej wiaregodny-blad zalogi,usterka
                            technaczna,moze i podmuch wiatru (a czemu nie?),a takze i calkowicie
                            debilne,wlacznie ze sztuczna mgla,dobijaniem ocalalych. Konferencja Anodinoj
                            byla jak najbardziej rzeczowej,nie wiem czy sluchales ta konferencje,ja tak i to
                            w oryginale .Nie bylo opowiedziano nic na temat naciskow (rzekomych),bledu
                            pilota.Bylo tylko ogloszono to,co na tam ten dzien bylo wiadomo
                            napewno.Wiaregodnosc ZSRR a Rosji dzisiejszej nie ma nic wspolnego(chyba ze ty
                            nie mozesz przyjac do wiadomosci,ze ZSRR nie istbieje).Musisz zrozumiec
                            jedno,takie wypadki badaja sie miesiacami,nieraz latami,trzeba uzbroic sie w
                            cierpliwosc i czekac.mozno tak,jak robie ja,czyli bawiac sie,a mozno tak,jak ty
                            to robisz do tej pory,na serio.
                            • zaplutykarzelupa Re: Zamach!!! 22.05.10, 22:40
                              Dla wiekszosci Polakow to byl szok, trudno sie dziwic ze traktuja to na serio.
                              Konferencja Anodiny moze by i byla rzeczowa, gdyby odbyla sie tydzien lub dwa po
                              katastrofie (tak malo nowego tam powiedziano) jako podsumowanie podstawowych
                              faktow (czas, miejsce, slady po katastrofie)
                              Staram sie zatem szczegolnie od czasu tej konferencji byc mniej na serio, ale
                              kiepsko mi idzie Miszczu
                              No i ludzi irytuje pasywna dotychczas jak sie wydaje postawa strony polskiej w
                              sledztwie
                              • igor_uk Re: Zamach!!! 22.05.10, 22:45
                                zaplutykarzelupa ,ty to na serio? Ze co konferencja,na ktorej to co powiedziala
                                Anodina powinna byla odbyc sie tyzdzien lub dwa po wypadku?! czy ty wiesz ile
                                trwa odczytywanie czarnych skrzynek? Ile czasu potrzebno do analizy tych
                                zapisow? Widze ze jestes naprawda zniecierpliwionym i malopowaznym
                                czlowiekim.Nic na to ja nie poradze.
                                • zaplutykarzelupa Re: Zamach!!! 22.05.10, 22:53
                                  Jakby chcieli toby odczytali, ja tu widze przedwyborcza gre, nie wiem czy
                                  polskiej czy rosyjskiej strony, zeby tylko podogryzac kaczystom, a potem
                                  powiemy: a kuku, to wszystko byla kolizja z rosyjskim orlem (takim czarnym,
                                  dwuglowym)
                                  • igor_uk Re: Zamach!!! 22.05.10, 23:14
                                    zaplutykarzelupa ,daj juz spokoj z tymi spiskami.komu w Rosji jest potrzebna gra
                                    wyborcza w Polsce? A i PO rowniez ,jak by chciala,mogla rozygrac ta karte w grze
                                    wyborczej.Jak na razie ,to z tego korzysta tylko PiS,to co bedziemy na powaznie
                                    posadzac Jarka o spowodowanie wypadku?
    • state.of.independence Re: Zamach!!! 22.05.10, 22:48
      Igor, Ty żyjesz?! A wiesz, że teraz w Indiach się kolejny samolot rozwalił przy
      lądowaniu? I prawie wszyscy zginęli bo wybuchł pożar :-(
      • igor_uk Re: Zamach!!! 22.05.10, 22:56
        state.of.independence,juz planowalem zalozyc nowy watek: - "Gdzie sie podziala
        state.of.independence?". A ty sama odezwala sie.oczewiscie ze wiem o wypadku
        samolota w Indiach,cale sczescie ze to stalo sie dzis,jakby wczoraj,to mnie by i
        caly pluton z KGB do samolotu nie zaciagnal.A tak ,prawda namiekich
        nogach,jednak sam wszedlem na poklad.
        • state.of.independence Re: Zamach!!! 22.05.10, 23:10
          Wiesz, po tym jak przeżyłam 12 lądowań... przez kilka ostatnich lat nie znalazła
          się żadna siła zdolna 13 raz mnie do samolotu wciągnąć.

A gdzie się podziewałam? Nudno tu było, zrobiłam tylko kilka wpisów przez cały
          tydzień. Oczywiście przez to, że Cię nie było omal nie zapisałam się do PO. Nie
          miał mnie kto powstrzymać przed tym szaleństwem, ale z drugiej strony nie
          chciało mi się jakiegoś papieru wypełniać. A ten pomysł wziął się stąd, że
          ciągle mam w sercu i w głowie ten zarzut (nie pamiętam czyj), że przez takich
          jak my rośnie Jarkowi... I chciałam powstrzymać ten wzrost, choćby za cenę
          poświęcenia ;-)
          • igor_uk Re: Zamach!!! 22.05.10, 23:15
            state.of.independence ,juz jestem i zapraszam do dobrej zabawy .
            • state.of.independence Re: Zamach!!! 22.05.10, 23:26
              A właśnie widzę, że Ty zabawę rozpocząłeś z rozmachem: pozakładałeś od razu
              chyba 10 wątków i rozpętałeś wojnę z wymienionymi tam osobami. Wnioskuję, że
              pobyt w Kijowie był udany, ale że jakoś tak za spokojnie tam było i poczułeś
              potrzebę odreagowania ;-)
              • igor_uk Re: Zamach!!! 23.05.10, 00:13
                state.of.independence,juz wspominalem,ze bylem nie w Kijowie (tam tylko
                wyladowal),a w Charkowie (jechalem jeszcze wprawie 500 km.).A watki
                pozakladalem,zeby bylo razniej,bo jak wszedlem na forum,to zrobilo sie
                strasznie.Sami oszolomy ze swoimi spiskami.
                • state.of.independence Re: Zamach!!! 23.05.10, 00:29
                  Można było oszołomów zostawić w spokoju - w końcu i tak by kiedyś śmiercią
                  naturalną wyginęli. A w Charkowie lotniska nie ma, czy tylko dobrego połączenia
                  nie było?
                  • igor_uk Re: Zamach!!! 23.05.10, 00:33
                    W Charkowie lotnisko jest,ale lotu z Londyna do Charkowa niema.A tam juz
                    nieoplacalo sie leciec samolotem.
                    • state.of.independence Re: Zamach!!! 23.05.10, 00:35
                      A to pieszo trzeba było - w ramach pielgrzymki i pokuty za grzechy popełnione,
                      niepopełnione, domniemane i wszelkie inne.
    • monia.i Re: Zamach!!! 23.05.10, 02:33
      Igor - napisz mi proszę, po kiego ..uja popełniasz takie
      prowokacyjne wątki. A w każdym razie na przykład ten. Nie wydaje ci
      się, że walka z teoriami spiskowymi a zapodawanie jątrzących,
      podjudzających do zbędnej dyskusj tematów - te dwie rzeczy stoją na
      przeciwległych biegunach?
      To, że nie mój kandydat na prezydenta roztrzaskał się pod
      Smoleńskiem jakoś nie sprawiło, że wszelkie dowcipy robią się
      zabawne z automatu. To, że inni budują swoje teorie też mnie pewnie
      nie rozgrzesza.
      • igor_uk Re: Zamach!!! 23.05.10, 09:49
        monia.i ,jak pytasz mnie o to ,jakiegi choooja popewniam takie watki,to najpierw
        cie sprostuje,moi watki nie sa prowokacyjne (czytaj uwaznie co ja tam pisze) a
        tylko cos w rodzaju parodii na watki tych ,ktorych ja osmieszam.Jak ja osmieszam
        oszolomow spiskowych,to wcale nie znaczy ,ze ja osmieszam tragedie ,to oni robia
        sobie jaja z katastrofy. Jak odbierasz moi posty w sposob obrazajace twoje
        p[oczucie tragedii,ja nic na to nie poradze,oprocz jednego-uwaznie czytaj co ja
        pisze,to wtedy zauwazysz,ze wbrew pozoram,zadnych jaj ja nie robia,a tylko
        staram sie przywrocic powage ,nalezna , do tego zdarzenia.Pozdrawiam.
    • stv5h Panie Igor! 23.05.10, 03:39
      Nie rób Pan sobie jaj! Niektórzy przyjęliby to jako prawdę, ale musiałby Pan to
      napisać jako ae911thruthorhg lub goldennwommenn9.
      • igor_uk Re: Panie Igor! 23.05.10, 09:50
        stv5h ,czy ty naprawda wierzysz,ze wymieniony przez ciebie osoby przyznali by
        sie w uczestnictwie w spisku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka