4cat 02.07.10, 12:40 najbradziej pracowitym na tym forum jest. Nie ustaje w twierdzeniu , że piloci pikowali poniżej pasa do lądwania , bo tak byli nauczeni latać. Jego też nauczono , że piloci mają we krwi pikowanie poniżej pasa do lądowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absurdello Nie wtykaj mi w klawiaturę czegoś czego nie napisa 02.07.10, 15:51 łem ! Nigdzie nie twierdziłem, że ich tak nauczono. Raczej bym stwierdził, że ich czegoś nie nauczono, np. że się nie robi eksperymentów we mgle z pasażerami na pokładzie (a już szczególnie tak ważnymi), a jeżeli już robić eksperymenty, to się do tego trzeba przygotować i mieć pełną kontrolę nad wszystkimi elementami układanki oraz uwzględnić możliwe niepowodzenia na jakichś etapach. Po prostu improwizowali, tyle, że zapomnieli, że najlepsze improwizacje to są te przygotowane w najmniejszych szczegółach i wykute na blachę ... Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan czterycatello, czyli znawca prawdy objawionej 02.07.10, 18:53 myślę, absurdello, że nie powinieneś nawet reagować na zaczepki na takim poziomie, bo są one wyrazem prymitywnej bezsilności i zagubienia Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Nie wtykaj mi w klawiaturę czegoś czego nie n 05.07.10, 07:41 a nie mówłem ? nie nauczono. Odpowiedz Link Zgłoś