Dodaj do ulubionych

Prosba o pomoc

07.04.01, 03:13
Czy jest na lini ktos z Walcza kto mogl by pomoc w odszukaniu znajomych?
Obserwuj wątek
    • Gość: TojaStiv Re: Prosba o pomoc IP: *.pila.gazeta.pl 08.04.01, 11:08
      Nie ma nikogo! W Wałczu już nikt nie mieszka! Może z
      jakiejś innej miejscowości???
      • waldek Re: Prosba o pomoc 08.04.01, 11:20
        To co sie z nimi stalo? Wszyscy wyleciely na Marsa?
        A gdzie Ty mieszkasz?
        waldek
        • Gość: nadia Re: Prosba o pomoc IP: *.tnt44.rtm1.nl.uu.net 20.04.01, 10:33
          Kogo szukasz? Obecnie nie jestem w Walczu. Uczylam sie
          w II L.O. Czy jestes mieszkancem Tego miasteczka?
          • Gość: waldek Re: Prosba o pomoc IP: *.*.*.* 21.04.01, 08:06
            Nie, nie jestem mieszkancem Walcza i moge powiedziec
            ze mieszkam bardzo daleko, dlatego poszukuje kontaktu
            z kims miejscowym , kto mogl by mi pomoc w odszukaniu
            ludzi z ktorymi przyjaznilem sie w latach 70-tych.
            Jesli mozesz pomoc to napisz na adres
            waldek@poczta.gazeta.pl
            • Gość: nadia Re: Prosba o pomoc IP: *.tnt23.rtm1.nl.uu.net 23.04.01, 14:31
              Lata 70 to nie moj czas, a raczej moich rodzicow. Moze ich kiedys poznales? Moj
              tata w tym czasie troszke zajmowal sie kolarstwem. Teraz troszke sie spiesze i
              wroce za 2 tygodnie
              • waldek Re: Prosba o pomoc 23.04.01, 16:06
                Ok Nadia ! Dzieki za zainteresowaniem sie sprawa.
                Jak wrocisz i bedziesz miala ochote sie odezwac to zapraszam.
                waldek
    • Gość: jafet Re: Prosba o pomoc IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 22:47
      Pisz pod jafet@poczta.onet.pl, ja skończylem I L.O w Walczu a pamietam lata 90-
      te, troszke osiemdziesiate, no i jestem rodowitym Walczaninem.
      • waldek Re: Prosba o pomoc 03.05.01, 15:11
        Moj e-mail ktory wyslalem na adres jafet@poczta.onet.pl powtocil z adnotacja
        o zlym adresie .Czy mozesz do mnie napisac na Waldemarm@excite.com.au.
        Dzieki
        waldek
        • Gość: nadia Re: Prosba o pomoc IP: *.tnt33.rtm1.nl.uu.net 12.05.01, 08:34
          Juz wrocilam z wakacji, tak uwielbiam cieple kraje i marze by znalezc sie tam z
          powrotem, ok do rzeczy. W LO nr 1 moja mama sie uczyla , byla w klasie
          humanistycznej. jaki profil Ty wybrales? W Walczu mieszkala na ulicy
          Poniatowskiego, o ile dobrze pamietam, pozniej jej rodzice zamieszkali na
          Ogniowej. Moja mama z taka sympatia wspomina czas ogolnika i profesorow-
          szczegolnie mowi o zebatej i jej szczesciu, gdyz nie miala z nia matematyki.
          • waldek Re: Prosba o pomoc 13.05.01, 07:16
            Dzieki za dobre checi.Czy mogla bys do mnie napisac na waldek@poczta.gazeta.pl
            Ja nie mieszkalem w Walczu tylko mialem tam duzo przyjaciol.Na poczatek czy
            ktores z Twojch rodzicow znalo Stanislawa Wisniewskiego.Niestety nie pomietam
            jego adresu bo to bylo w latach 70-tych.Drugie nazwisko to Heronim Nawuj.
            Jego zona pochodzila ze Szwecji./To byla taka wioska kolo Walcza/
            Pozdrowienia z cieplych/....uff/krajow.
            waldek
            • Gość: Czajka Re: Prosba o pomoc IP: 192.168.0.* / 195.117.134.* 13.05.01, 14:37
              Waldek, ja też jestem z Wałcza więc może też będę
              mogła pomóc. A czy Ty mieszkasz może w Melbourne?
              Pozdrawiam
              • waldek Re: Prosba o pomoc 14.05.01, 02:43
                Czesc Czajka!
                Dzieki za chec pomocy.
                Ja mieszkam w Perth tj.Zachodnia Australia.
                Pozdrowienia
                waldek
                • Gość: nadia Re: Prosba o pomoc IP: *.tnt51.rtm1.nl.uu.net 15.05.01, 16:05
                  Probowalam cos wyslac na adres, ktory mi podales lecz mam klopoty. Dzis wysle e-
                  mail z zapytaniem o nazwiska ktore mi podales. Moze podam Tobie panienskie
                  nazwisko mojej mamy- Narkiewicz Ewa. Zazdroszcze Tobie tej cieplutkiej pogody,
                  ktorej tutaj tak mi brakuje, ale zawsze zostaja wspomnienia o 38 stopniach. Ok
                  dosc tego siadam i pisze do rodzicow.
                  • waldek Re: Prosba o pomoc 16.05.01, 08:16
                    DZIEKI
                    waldek
                    • Gość: nadia Re: Prosba o pomoc IP: *.tnt33.rtm1.nl.uu.net 17.05.01, 10:59
                      Cos dostalam i mam nadzieje, ze ta wiadomosc troszke pomoze. Otoz moj tata
                      osobiscie ich nie zna, ale od czego sa ksiazki adresowe i tak osoby o tych
                      nazwiskach mieszkaja w Walczu: Stanislaw przy ul. Wojska Polskiego 68, nr tel.
                      387-06-58, a Hieronim rowniez przy tej samej ulicy, ale pod numerem 25, nr tel
                      387-14-50.
                      • waldek Re: Prosba o pomoc 18.05.01, 03:59
                        Wspaniala wiadomosc.
                        Duze dzieki Nadia.
                        Czy masz jakas mozliwosc dowiedzenia sie,
                        czy istnieje do nich kontakt przez internet?
                        Jesli nie, to jaki jest kod telefoniczny do Walcza?
                        Pozdrowienia
                        waldek
                        • Gość: nadia Re: Prosba o pomoc IP: *.tnt5.rtm1.nl.uu.net 18.05.01, 07:32
                          Jesli dzwonie z Eurpy do Walcza to wykrecam (0048)67 i dalej numer. Raczej nie
                          bede miala mozliwosci dowiedzenia sie o adres internetowy tych panow, nie
                          jestem obecnie w Walczu. Aha kod pocztowy do Walcza to 78-600 Walcz, woj.
                          zachodniopomorski. Zycze Tobie powodzenia. Napisz czy udalo sie Tobie
                          skontaktowac, nawet nie wiesz jaka jestem ciekawa
                          • Gość: waldek Re: Prosba o pomoc IP: *.*.*.* 19.05.01, 09:52
                            Nadia ! WIELKIE DZIEKI.
                            Zaraz bede dzwonil do nich.
                            Jak mi podasz swoj adres internetu to przysle Ci duze kwiaty.Mozesz pisac
                            na waldek@poczta.gazeta.pl
                            albo mazur@warp1.net.au.
                            Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI.
                            waldek
                            • Gość: nadia Re: Prosba o pomoc IP: *.tnt50.rtm1.nl.uu.net 21.05.01, 07:33
                              Daj mi znac czy otrzymales e-mail ode mnie na adres ktory podales do
                              korespondencji.
                              • waldek Re: Prosba o pomoc 22.05.01, 02:59
                                E- mail od Ciebie otrzymalem tylko nie moge odpisac na adres ktory podalas,
                                wraca do mnie jako "address unknow".Pozniej sprobuje jeszcze przez innego
                                servera.Mysle ze skandynawia ma jakies problemy z lacznoscia bo juz raz mialem
                                taki przypadek.
                                Do tych znajomych dzwonilem przez caly weekend ale wlancza sie tylko skrzynka
                                kontaktowa.Bede probowal dalej i jak tylko cos z tego wyjdzie to dam Ci znac.
                                Pozdrowienia
                                waldek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka