waldek 07.04.01, 03:13 Czy jest na lini ktos z Walcza kto mogl by pomoc w odszukaniu znajomych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TojaStiv Re: Prosba o pomoc IP: *.pila.gazeta.pl 08.04.01, 11:08 Nie ma nikogo! W Wałczu już nikt nie mieszka! Może z jakiejś innej miejscowości??? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek Re: Prosba o pomoc 08.04.01, 11:20 To co sie z nimi stalo? Wszyscy wyleciely na Marsa? A gdzie Ty mieszkasz? waldek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: Prosba o pomoc IP: *.tnt44.rtm1.nl.uu.net 20.04.01, 10:33 Kogo szukasz? Obecnie nie jestem w Walczu. Uczylam sie w II L.O. Czy jestes mieszkancem Tego miasteczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Prosba o pomoc IP: *.*.*.* 21.04.01, 08:06 Nie, nie jestem mieszkancem Walcza i moge powiedziec ze mieszkam bardzo daleko, dlatego poszukuje kontaktu z kims miejscowym , kto mogl by mi pomoc w odszukaniu ludzi z ktorymi przyjaznilem sie w latach 70-tych. Jesli mozesz pomoc to napisz na adres waldek@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: Prosba o pomoc IP: *.tnt23.rtm1.nl.uu.net 23.04.01, 14:31 Lata 70 to nie moj czas, a raczej moich rodzicow. Moze ich kiedys poznales? Moj tata w tym czasie troszke zajmowal sie kolarstwem. Teraz troszke sie spiesze i wroce za 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
waldek Re: Prosba o pomoc 23.04.01, 16:06 Ok Nadia ! Dzieki za zainteresowaniem sie sprawa. Jak wrocisz i bedziesz miala ochote sie odezwac to zapraszam. waldek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jafet Re: Prosba o pomoc IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 22:47 Pisz pod jafet@poczta.onet.pl, ja skończylem I L.O w Walczu a pamietam lata 90- te, troszke osiemdziesiate, no i jestem rodowitym Walczaninem. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek Re: Prosba o pomoc 03.05.01, 15:11 Moj e-mail ktory wyslalem na adres jafet@poczta.onet.pl powtocil z adnotacja o zlym adresie .Czy mozesz do mnie napisac na Waldemarm@excite.com.au. Dzieki waldek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: Prosba o pomoc IP: *.tnt33.rtm1.nl.uu.net 12.05.01, 08:34 Juz wrocilam z wakacji, tak uwielbiam cieple kraje i marze by znalezc sie tam z powrotem, ok do rzeczy. W LO nr 1 moja mama sie uczyla , byla w klasie humanistycznej. jaki profil Ty wybrales? W Walczu mieszkala na ulicy Poniatowskiego, o ile dobrze pamietam, pozniej jej rodzice zamieszkali na Ogniowej. Moja mama z taka sympatia wspomina czas ogolnika i profesorow- szczegolnie mowi o zebatej i jej szczesciu, gdyz nie miala z nia matematyki. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek Re: Prosba o pomoc 13.05.01, 07:16 Dzieki za dobre checi.Czy mogla bys do mnie napisac na waldek@poczta.gazeta.pl Ja nie mieszkalem w Walczu tylko mialem tam duzo przyjaciol.Na poczatek czy ktores z Twojch rodzicow znalo Stanislawa Wisniewskiego.Niestety nie pomietam jego adresu bo to bylo w latach 70-tych.Drugie nazwisko to Heronim Nawuj. Jego zona pochodzila ze Szwecji./To byla taka wioska kolo Walcza/ Pozdrowienia z cieplych/....uff/krajow. waldek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czajka Re: Prosba o pomoc IP: 192.168.0.* / 195.117.134.* 13.05.01, 14:37 Waldek, ja też jestem z Wałcza więc może też będę mogła pomóc. A czy Ty mieszkasz może w Melbourne? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
waldek Re: Prosba o pomoc 14.05.01, 02:43 Czesc Czajka! Dzieki za chec pomocy. Ja mieszkam w Perth tj.Zachodnia Australia. Pozdrowienia waldek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: Prosba o pomoc IP: *.tnt51.rtm1.nl.uu.net 15.05.01, 16:05 Probowalam cos wyslac na adres, ktory mi podales lecz mam klopoty. Dzis wysle e- mail z zapytaniem o nazwiska ktore mi podales. Moze podam Tobie panienskie nazwisko mojej mamy- Narkiewicz Ewa. Zazdroszcze Tobie tej cieplutkiej pogody, ktorej tutaj tak mi brakuje, ale zawsze zostaja wspomnienia o 38 stopniach. Ok dosc tego siadam i pisze do rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: Prosba o pomoc IP: *.tnt33.rtm1.nl.uu.net 17.05.01, 10:59 Cos dostalam i mam nadzieje, ze ta wiadomosc troszke pomoze. Otoz moj tata osobiscie ich nie zna, ale od czego sa ksiazki adresowe i tak osoby o tych nazwiskach mieszkaja w Walczu: Stanislaw przy ul. Wojska Polskiego 68, nr tel. 387-06-58, a Hieronim rowniez przy tej samej ulicy, ale pod numerem 25, nr tel 387-14-50. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek Re: Prosba o pomoc 18.05.01, 03:59 Wspaniala wiadomosc. Duze dzieki Nadia. Czy masz jakas mozliwosc dowiedzenia sie, czy istnieje do nich kontakt przez internet? Jesli nie, to jaki jest kod telefoniczny do Walcza? Pozdrowienia waldek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: Prosba o pomoc IP: *.tnt5.rtm1.nl.uu.net 18.05.01, 07:32 Jesli dzwonie z Eurpy do Walcza to wykrecam (0048)67 i dalej numer. Raczej nie bede miala mozliwosci dowiedzenia sie o adres internetowy tych panow, nie jestem obecnie w Walczu. Aha kod pocztowy do Walcza to 78-600 Walcz, woj. zachodniopomorski. Zycze Tobie powodzenia. Napisz czy udalo sie Tobie skontaktowac, nawet nie wiesz jaka jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Prosba o pomoc IP: *.*.*.* 19.05.01, 09:52 Nadia ! WIELKIE DZIEKI. Zaraz bede dzwonil do nich. Jak mi podasz swoj adres internetu to przysle Ci duze kwiaty.Mozesz pisac na waldek@poczta.gazeta.pl albo mazur@warp1.net.au. Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI. waldek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: Prosba o pomoc IP: *.tnt50.rtm1.nl.uu.net 21.05.01, 07:33 Daj mi znac czy otrzymales e-mail ode mnie na adres ktory podales do korespondencji. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek Re: Prosba o pomoc 22.05.01, 02:59 E- mail od Ciebie otrzymalem tylko nie moge odpisac na adres ktory podalas, wraca do mnie jako "address unknow".Pozniej sprobuje jeszcze przez innego servera.Mysle ze skandynawia ma jakies problemy z lacznoscia bo juz raz mialem taki przypadek. Do tych znajomych dzwonilem przez caly weekend ale wlancza sie tylko skrzynka kontaktowa.Bede probowal dalej i jak tylko cos z tego wyjdzie to dam Ci znac. Pozdrowienia waldek Odpowiedz Link Zgłoś