isukano 22.07.10, 13:57 jak diabli, wredna i atrakcyjna jędza, znudzona mężczyznami w realu szuka kogoś, przy kim poczuje się kobietą. najlepiej przez duże K ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacobwwa Re: seksowna 22.07.10, 14:57 Meżczyzna przez duze "M" bardzo zaintersowany spełnieniem prośby kobiety przez d.K... Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: seksowna 22.07.10, 17:19 wiele kobiet uważa się za atrakcyjne a aby dodać sobie otuchy podkreślają, że są wrednymi jędzami, a w głębi duszy są kobietkami które potrzebuję, aby je ktoś przytulił i na pierwszej randce zamiast do łóżka, wyciągają faceta na spacer po miejskich uliczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: seksowna 22.07.10, 19:30 ach, uprzejmie dziękuję za uświadomienie mi, jaka naprawdę jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: seksowna 23.07.10, 07:12 więc trzeba się spotkać aby oddzielić mity od rzeczywistości, i być może wtedy przyznam racje temu co piszesz, lub też uznam, że statystyki nie rozmijają się z prawdą :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacobwwa Re: seksowna 23.07.10, 09:13 chętnie w taki upalny poranek obudziłbym kubkiem kawy, zapachem ciała po prysznicu i zadbalbym o usmiech p.K na cały dzien:-) Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: seksowna 23.07.10, 11:21 kurcze no...niestety nie mieszkam w Warszawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacobwwa Re: seksowna 23.07.10, 11:50 odleglosc to nie problem jesli sa checi:-) .. skad kusisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jacobwwa Re: seksowna 26.07.10, 10:23 jak mija deszczowy poranek, moze masz ochote na buzi...kawe i spora dawke usmiechu:-) isukano napisała: > z daleka :) Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: seksowna 26.07.10, 13:47 jacob daj spokój :) ciągle tą kawę proponujesz :P a może p. KOBIETA preferuje herbatkę? kakao? bawarkę? mleko? wodę? wodę z cytryną? martini z lotem? martini bez lodu? oranżadę w proszku wyjadaną palcem?:):) :) a Ty z całym szacunkiem, ale kawa i kawa... :D poza tym jak widać - zamilkła - czyli? net jej padł? nie zapłaciła rachunku? siadła karta sieciowa? zamknęli kawiarenkę?:D a może już się obudziła w ramionach MĘŻCZYZNY... Nie chcę Cię smucić, ale oferuj się dalej... Swoją drogą cholerna ciekawość mnie przeżera jak ta KOBIETA wygląda rzeczywiście... no ale co tam:P ja mam 23 lata :D nie była by zainteresowana ;D pa~! Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: seksowna 26.07.10, 16:13 novationen napisał: p. KOBIETA preferuje martini z wódką i oliwkami oraz kawę :) I zamilkła z powodu natłoku pracy...i pomyśleć, że niektórzy mają wakacje... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: seksowna 27.07.10, 11:18 Wakacje? proszę Cię... o 18:30 wyszedłem wczoraj z biura... raporty raporty raporty... Wakacje... hah... Kawa kawa kawa :P ciśnienie spada...chyba, nawet komp zamula :D Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: seksowna 28.07.10, 16:22 phi! 19.40 od 3 dni, chyba Cię pobiłam :D dostanę marchewkę? Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: seksowna 29.07.10, 08:04 wygraną są "złote kalesony" :D u mnie już się unormowało i ponownie wychodzę jak człowiek o 15:30 (zaczynam 7:30) :):):) tyle że braki snu pozostają nadal, ale co tam! :D skąd Ty KOBIETO wogóle piszesz, co? w sensie jakieś geograficzne położenie swoje opisz, z dokładnością przynajmniej do nazwy miasta:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacobwwa Re: seksowna 29.07.10, 09:05 wątpliwa forma nagrody... i raczej malo atrakcyjna, a powiedz tak w twoim wieku juz prawie dorosłym wiesz co to Martini bo nie watpie ze przekladanie papierków do 18:00 moze byc fascynujace...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: seksowna 29.07.10, 09:52 Kolego, przymruż trochę oko :) w życiu trzeba też pożartować, a nie na innych forach non stop proponować kawę i "stosunkowe przebudzenia"... świat się na tym nie kończy, może jedynie zaczyna... papierki na biurku nie dla każdego fascynujące, ale ja na swoją pracę nie narzekam, analiza, programowanie, bazy danych to jest to co lubię i w czym jestem dobry, a szelesty w portfelu na koniec miesiąca są nadwyraz fascynujące :D - co niejako zmienia mój światopogląd i ogranicza frustrację jak u właśnie takich typków jak Ty :P A wieku się nie czepiaj, bo wiek tak naprawdę o niczym nie świadczy i niczego nie przesądza, no chyba że boli Cię odległość jaka nas dzieli od grobowej deski - wnioskuję, że ja mam trochę dalej :D Odpowiedz Link Zgłoś
jacobwwa Re: seksowna 29.07.10, 10:42 jednych fascynuje szelest w portfelu innych przebudzenie to właśnie robi różnice chłopcze w twoim jakże zacnym wieku...a co do przyszłosci najwiekszi prorocy nie potrafia jej przwidziec a ty juz wiesz:-) brawo! proponuje udać sie jesli jeszcze sie tam nie pojawiłeś na forum nastolatki/20+ - tam ten szelest zapewne zrobi roznice i wrazenie.. to tak z przymruzeniem oka oczywiscie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: seksowna 29.07.10, 11:09 żeby nie było - nie jestem zgorzkniałym materialistą który liczy tylko kasę w portfelu :) ale uwierz że w moim wieku stały dochód znacznie ułatwia życie, co wcale nie znaczy że jest luksusowo - po prostu tak jakbym chciał żeby było i już! :P a z tą przyszłością to też tak z przymrużeniem oka przecież było :) przeznaczenia nie oszukasz więc może rzeczywiście moja deska jest mi bliższa :D - chyba zacznę się z tą myślą oswajać :D na forum nastolatki nie zaglądam - byłeś? ciekawie? tu z czystej ciekawości wpadłem, bo tak jak pisałem, wiek o niczym nie świadczy i ja do kwestii wieku podchodzę z dystansem. Odpowiedz Link Zgłoś
jacobwwa Re: seksowna 29.07.10, 11:31 dokladnie wlasnie kolego... o niczym...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: seksowna 29.07.10, 12:22 no dobra, bo widzę że się uczepiłeś mojego wieku jak rzep :P dobre studia, porządna praca, ukończone specjalistyczne kursy i szerokie perspektywy na przyszłość to rzeczywiście w moim wieku o niczym nie świadczy :D koniec tematu mojego wieku :) chociaż strasznie jestem ciekaw ile to jesteś starszy, tzn życiem doświadczony :P Odpowiedz Link Zgłoś
isukano achy i ochy 29.07.10, 14:28 Prawie poczułam, jakbyście się koguciki o mnie bili...och...ach... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: achy i ochy 29.07.10, 14:31 tiaaa prawie dziki zachód :P ihaaa ihaaa... pifff pafff!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
jacobwwa Re: achy i ochy 29.07.10, 15:07 ooo prosze wyszło szydlo z worka, prawie dyplomy pokazał:-) a okrzyki niczym ze zlobka:-) heheh... i wybacz, ale moje doswiadczenie pozostanie moim no chyba ze znajdzie sie rownie interesujaca niewiasta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: achy i ochy 29.07.10, 22:39 na swój sposób każdy jest dzieckiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: seksowna IP: *.chello.pl 05.08.10, 09:52 Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz... niby wiek nie ma nic do rzeczy ale mleko pod nosem i owszem:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: seksowna IP: *.chello.pl 05.08.10, 09:56 ..hmm kawa o poranku, na tarasie, w promieniach słońca... sama rozkosz... Uwielbiam kawę szczególnie po hiszpańsku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: seksowna 25.07.10, 21:23 dużych szans raczej nie masz, bo zbyt mało oferujesz w zamian Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: seksowna 26.07.10, 19:05 z rzędem, czy bez rzędu - sama musisz sobie odpowiedziec. w sumie nie obchodzi mnie kogo i dlaczego poszukujesz oraz czy piszesz szczerze. poczytalem, co masz do powiedzenia i stad moj komentarz, ktory prawdopodobnie i tak masz gdzies :) Odpowiedz Link Zgłoś
isukano Re: seksowna 03.08.10, 14:53 Gość portalu: hihihi napisał(a): > posag jaki masz? duży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: seksowna IP: *.novol.pl 27.07.10, 11:35 Zapraszam na GG 7587982, pisz nawet jak ukrywam sie pod czerwonym sloncem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: seksowna IP: 213.77.7.* 29.07.10, 12:21 niebardzo wiem jak się można znudzić facetem - no chyba że kiebski z niego facet...bo inaczej to sama rozkosz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: seksowna IP: *.pzu.pl 29.07.10, 12:57 no zwłaszcza jak jest "kiebski" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: seksowna IP: *.chello.pl 05.08.10, 09:58 Jak już znajdziesz to się podzielisz ??? :))))) Teraz prawdziwych facetów nie ma, są tylko podróbki..... :( Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: seksowna 11.08.10, 14:29 Właśnie poznałem wspaniałą kobietę! Jest postacią fikcyjną, ale przecież nikt nie jest doskonały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoCK Re: seksowna IP: 195.47.201.* 11.08.10, 13:20 aż dziwo, że ktoś tak pewny siebie czuje się znudzony?:> Sądziłem raczej, iż w takim przypadku to życie jest wyzwaniem i ucieczka w nudniejszy i schematyczny wirtual nie wchodzi w grę :] Odpowiedz Link Zgłoś